Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Ερμής τρίγωνο Ουρανός R 17/12

 

 Ο Ερμής από τον Αιγόκερω κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό ο οποίος είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου. Μία όψη που ευεργετεί τα ζώδια της Γης και του Νερού και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 12η έως και την 17η μοίρα.

Μία όψη εκπληκτική στο να κατεβάσεις ιδέες και να τις κάνεις πράξη πάνω στον άξονα της εργασίας και των οικονομικών. Ανακαλύπτεις  καινούργιους τρόπους για να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυναμική στην ανάπτυξη μιας επιχείρησης, με σταθερές κινήσεις και με άξονα την επικοινωνία.
Η αναδρομή του Ουρανού μπορεί να μην αφήνει να τα κάνεις πράξη αυτό το διάστημα, αλλά η προετοιμασία είναι αυταπόδεικτη ότι θα σου δώσει τα εφόδια για το μετά. Μην χάσεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις την καινούργια εποχή του Υδροχόου που ζητά μόνο έξυπνες λύσεις και στοχευμένες ενέργειες με βάση την ιντερνετική εποχή.
Μην στοχεύεις στα μέχρι τώρα δεδομένα αλλά να είσαι ανοιχτός σε καινούργιους δρόμους επιτυχίας και να απομακρυνθείς από την στασιμότητα, να προχωρήσεις σε επαναπροσδιορισμό του ρίσκου αλλά μην φοβάσαι γιατί ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά το επαγγελματικό και κοινωνικό πλαίσιο και μάλιστα οι λύσεις που προτείνει χαρακτηρίζονται από στόχευση, συνέπεια και ολοκλήρωση.


ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου