Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Ετήσιες Προβλέψεις 2023, ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 


Αν δεν υπήρχε η μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων από το Μάρτη του 2023 και για τα επόμενα 2,5 χρόνια θα λέγαμε ότι το 2023 θα ήταν μία δημιουργική και θετική χρόνια.
Όμως έχετε την βοήθεια δύο άλλων πλανητών του Ουρανού και του Πλούτωνα και αργότερα του Δία. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μία εξισορρόπηση μεταξύ στα θετικά και στα αρνητικά.

Ο Κρόνος λοιπόν πηγαίνοντας στο ζώδιο των Ιχθύων σημαίνει ότι οι σχέσεις, η εργασία και ο γάμος σας θα περάσει σε μία δυναμική καρμική για να δώσει ο χρόνος τα ανάλογα αποτελέσματα.
Είναι ένα διάστημα πιεστικό στο οποίο πρέπει να πάρετε αποφάσεις, αποφάσεις υπομονής και επιμονής. Να διορθώσετε τα κακώς κείμενα στις σχέσεις σας και αν δείτε ότι αυτό δεν έχει μέλλον πρέπει να το τελειώσετε.

Ο Ουρανός από την άλλη ευνοεί το τέλος δεύτερου και αρχές τρίτου δεκαημέρου και πραγματικά σας δίνει μία ανάπτυξη πρωτοποριακή. Θα ακολουθήσετε καινούργια μοτίβα ανάπτυξης, θα αλλάξετε την φιλοσοφία και την άποψη για τη ζωή σας, θα αρχίσετε να ταξιδεύετε περισσότερο και θα νιώθετε μια σιγουριά απέναντι σε κάποιους ανθρώπους που έρχονται για πρώτη φορά στη ζωή σας και λειτουργούν ως θεραπευτές ή ως μέντορες.
Είναι μία χρονιά την οποία δεν πρέπει να αφήσετε χαμένη αλλά να κάνετε τις αναγκαίες εκείνες κινήσεις οι οποίες θα προσδώσουν ένα καινούργιο τόνο στη ζωή σας μέσα από την ανάπτυξη της προσωπικότητας, μέσα από τις επαφές με τους άλλους, αλλά και με την εξερεύνηση κάποιων νέων πολιτισμών, νέων ανθρώπων και νέας γνώσης.

Ο Πλούτωνας για το τέλος του τρίτου δεκαημέρου ευνοεί ζητήματα που σχετίζονται με τον έρωτα αλλά και με τα παιδιά.
Εκεί καλείστε να κάνετε μία μεταμόρφωση, μία αναγέννηση, να ανακαλύψετε κάποια βαθιά συναισθήματα και ένα έντονο πάθος που υπάρχει σε αυτούς τους δύο τομείς και να ισορροπήσετε μέσα σε ένα κόσμο διαφορετικό.
Να δείτε τις σχέσεις με ένα άλλο σκεπτικό και αυτό θα δείξει ότι πραγματικά βρίσκεστε σε μία μεταμόρφωση. Αν διαπιστώσετε ότι αυτή τη στιγμή σας δίνει χαρά το να κάνετε ένα παιδί πρέπει να το μεριμνήσετε.
Παράλληλα για αυτούς που έχουν παιδιά θα δημιουργηθεί ένας πλούτος όσο αφορά το μέλλον των παιδιών τους. Ένας πλούτος που σχετίζεται πάντα με τη μεταμόρφωσή τους, την είσοδο τους στην καινούργια εποχή του Υδροχόου όσο γίνεται πιο μεταμορφωτικά και αναγεννησιακά.

Ο Δίας το πρώτο πεντάμηνο έχει περάσει από το ζώδιο των Ιχθύων στο Κριό για να σας βάλει να κάνετε μία τακτοποίηση στα οικονομικά σας, να βρείτε λύσεις εκεί που έχετε χρέη και υποχρεώσεις.
Και βέβαια να κερδίσετε χρήματα είτε μέσα από μία κληρονομιά, είτε από τον σύντροφό σας ή τη σύντροφό σας.
Η μετακίνηση μετά του Δία στον Ταύρο, που είναι ένα φιλικό ζώδιο προς εσάς, φέρνει μία τεράστια επέκταση στο κάνετε καινούργια όνειρα και καινούργιες σκέψεις.
Αποκτάται καινούργια γνώση και αυτό  είναι σημαντικό γιατί θα μπορέσετε να ανακαλύψετε καινούργιους κόσμους, να αλλάξετε το πώς βλέπετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Θα κινηθείτε πιο δημιουργικά  στο να κάνετε κινήσεις οι οποίες θα σας προσδώσουν ένα θετικό επαγγελματικό πρόσημο.
Όσοι θέλετε να κάνετε ταξίδια πρέπει να τα κάνετε και όσοι έχετε αποφασίσει να φύγετε στο εξωτερικό για εργασία επίσης πρέπει να ακολουθήσετε αυτό το δρόμο.

Τέλος ο Ποσειδώνας από το απέναντι ζώδιο σας κάνει να έχετε πιο ρομαντικά και πιο πλατωνικά συναισθήματα απέναντι στους άλλους. Πρέπει να προσέχετε τις ψευδαισθήσεις, να μην κάνετε μεγάλα όνειρα ή να μη λέτε μεγάλα λόγια όπως και στο τι πρόσωπα προσελκύεται.
Γιατί αυτή τη στιγμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να προσελκύετε πρόσωπα που πραγματικά θα σας δώσουν ένα άλλο πνευματικό στάδιο στη ζωή σας. Από την άλλη όμως μπορεί να έρθουν κάποιοι loser ή κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι θα έχουν κάποια μειονεκτήματα, όπως εθισμούς και να λειτουργούν μέσα στην παραπλάνηση και μέσα στα πάθη.
Εσείς είσαστε όμως ένα ζώδιο το οποίο είναι μετρημένο, κάνετε συχνά την αυτοκριτική σας, προσέχετε τα βήματα σας και έτσι πρέπει να πορευτείτε τώρα και να μην παρασυρθείτε στις ήξεις - αφίξεις του Ποσειδώνα και σε ένα ουτοπικό κόσμο που πραγματικά δεν υπάρχει παρά υπάρχει στο μυαλό σας και μόνο.

Ο Ερμής αρχίζει το 2023 ανάδρομος (φαίνεται να κινείται προς τα πίσω) στον ερωτικό σας τομέα έως τα μέσα Ιανουαρίου, και πάλι ανάδρομος στον ερωτικό σας τομέα στα μέσα Δεκεμβρίου, και αυτό μπορεί να αναδείξει τυχόν ερωτικά ζητήματα που έχετε αποφύγει την τελευταία δεκαετία. Μπορεί να ξεθάψει οτιδήποτε σας έχει επηρεάσει και με αγάπη μπορείτε να εργαστείτε για να το απελευθερώσετε. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια καλή στιγμή για να επανασυνδεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και παλιές φλόγες.

Το 2023 ξεκινά με τον Άρη ανάδρομο στον τομέα της καριέρας και της πορείας της ζωής σας, κάτι που ξεκίνησε στα τέλη Οκτωβρίου 2022. Το 2022 τελειώνει και το 2023 ξεκινά με προκλητική ενέργεια για εσάς επαγγελματικά και μπορεί να αμφισβητήσετε τους στόχους που έχετε εργαστεί, να αντιμετωπίσετε αποτυχίες , καθυστερήσεις ή αποτυχία ή ωθηθείτε προς τα πίσω ώστε να χάσετε την ορμή. Μπορεί να τραβήξετε την προσοχή που δεν θα θέλετε και να σας λείπει η αναγνώριση που σας αξίζει. Αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό και μπορεί να είναι δελεαστικό να προσπαθήσετε σκληρότερα, αλλά αυτό πιθανότατα δεν θα λειτουργήσει. Αντίθετα, προσπαθήστε να είστε έξυπνοι, αφήστε χώρο στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας για προσαρμογές και να έχετε υγιείς διεξόδους για την απογοήτευση. Αφήστε τις σημαντικές αποφάσεις για όταν έχετε μια πιο ξεκάθαρη άποψη.


ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου