Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Ερμής Rx σύνοδος Αφροδίτη 29/12


 Από τις 26 έως τις 31 Δεκεμβρίου ο Ερμής από το σοβαρό ζώδιο του Αιγόκερω συναντά την Αφροδίτη.

Μία ευνοϊκή όψη για τους Ταύρους / Καρκίνους / Παρθένους  / Σκορπιούς / Αιγόκερους και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και έχουν πλανήτες και ωροσκόπο από την 20η έως την 26η μοίρα.

Το ζήτημα είναι ότι αυτή η όψη γίνεται πάνω στην αναδρομή του Ερμή οπότε ξεχασμένες καταστάσεις προηγούμενων εβδομάδων ή μηνών έρχονται στην επιφάνεια και αυτό μας δημιουργεί ένα μπλοκάρισμα .
Παρόλα αυτά εμείς πρέπει να κάνουμε τις αρμόζουσες συζητήσεις, να έρθουμε σε επαφή με παρέες που θα μας θυμίσουν περισσότερο χαρά και κυρίως με ανθρώπους οι οποίοι τους γνωρίζουμε από προηγούμενα χρονικά διαστήματα ή έχουμε καιρό να τους συναντήσουμε.
Ανθρώπους που έχουν μία σοβαρότητα στο λόγο τους και στις πράξεις τους.
Είναι επίσης η περίοδος που μπορούμε να βγάλουμε ιδέες πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα, ιδέες που μας έχουν έρθει από προηγούμενες περιόδους και μέσα από την επικοινωνία με τους άλλους να τις ξαναδούμε λίγο, να τα ξανασκεφτούμε και να τα βάλουμε λίγο σε τάξη.
Είναι μία όψη η οποία δημιουργεί μία αίσθηση αισιοδοξίας, βγάζει μία τρυφερότητα, αγάπη, μία εμπιστοσύνη και μία έκφραση η οποία είναι πιο λογική και παρορμητική.
Αλλά να μην ξεχνάμε ότι ο ανάδρομος Ερμής πάντα κρύβει εκπλήξεις. Οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάποιες ανατροπές που μπορούν να έρθουν μέσα από συναντήσεις απροσδόκητες ή από συζητήσεις που μας βάζουν σε περισυλλογή ή πρόσωπα που και θέλαμε να τα ξανασυναντήσουμε και όχι.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου