Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου. Σκάνδαλα και Υγεία στο απόσπασμα.

 


Η νέα σελήνη Δεκεμβρίου γίνεται στη 01*32 μοίρα του Αιγόκερω και η βασική της όψη είναι το τετράγωνο που κάνει με τον Δία και την σύνοδο με τον αστεροειδή Υγεία. Επηρεάζει τις αρχικές μοίρες του Παρορμητικού Σταυρού και τις τελευταίες μοίρες του Μεταβλητού.

Αυτοί καλούνται να κάνουν κινήσεις οι οποίες δεν πρέπει να περιέχουν αυξημένο ρίσκο, αλαζονεία και εγωισμό. Από την άλλη δεν μπορούν να μείνουν αμέτοχοι όσο αφορά τις επιδιώξεις που έχουν κυρίως πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα για να μεγεθύνουν την κοινωνικής τους και επαγγελματική τους άνοδο, τους τζίρους τους, την πελατεία τους και γενικά το κοινωνικό τους status.

Το τετράγωνο της Νέας Σελήνης με το Δία δίνει μεν αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία, ενθουσιασμό και καλή τύχη, αλλά αν υπάρχει υπερβολή τότε θα πάμε σε ένα δρόμο αποτυχίας, θα μας δημιουργήσει αμηχανία και βέβαια θα χάσουμε αυτά που πραγματικά θέλουμε.
Είναι μία όψη που μπορεί να βγάλει εγωισμό, απληστία, υπερβολή, αλαζονεία και να αναλάβουμε πολλά έργα τα οποία δεν μπορούμε να τα φέρουμε εις πέρας. Χρειάζεται μία ρύθμιση των καταστάσεων, έτσι ώστε να μην ξεφεύγουν τα πράγματα αλλά να έχουν μία σταθερή ροή, να εμπεριέχουν μεν ρίσκο, αλλά το ρίσκο το οποίο μπορεί να επιτευχθεί.
Ουσιαστικά πρέπει να λειτουργούμε ως παιδιά του Κρόνου, λόγω του ότι αυτή η Νέα Σελήνη κυβερνάται από τον Κρόνο, και μας λέει ότι πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα, πειθαρχία, υπομονή, επιμονή, αίσθηση του καθήκοντος και μία ηθική απέναντι και στο άτομο μας αλλά και απέναντι στους άλλους.

Από την άλλη η σύνοδος που κάνει Νέα Σελήνη με τον αστεροειδή Υγεία φοβίζει γιατί καταλαβαίνουμε ότι σχετίζεται άμεσα με ζητήματα υγείας.
Έχει σχέση με γιατρούς, με θεραπευτές, με ασθένειες, με φόβο για τους γιατρούς, με φόβο για ιατρικά αποτελέσματα. Δείχνει δισταγμό για εξετάσεις - εγχειρήσεις, λανθασμένη διάγνωση και γενικά μία ανησυχία για την υγεία και για την οικογένειά μας.
Αυτά πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψιν μια που βρισκόμαστε σε κεντρικό σημείο του χειμώνα με τις αυξημένες λοιμώξεις και ιώσεις, όπως επίσης και τις πολλές μεταλλάξεις που υπάρχουν αυτό το χρονικό διάστημα και στον κορωνοϊό αλλά και στις ιώσεις των προηγούμενων ετών.
Πρέπει να πάρουμε όλες εκείνες τις προφυλάξεις ώστε να μην βρεθούμε στο κενό. Οι προφυλάξεις είναι γνωστές και ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει το δικό του δρόμο που πιστεύει ότι είναι ο σωστός για την επίτευξη της καλής υγείας και της σταθερότητας του ίδιου του εαυτού.
Παράλληλα το ζήτημα με την υγεία θα απασχολήσει και λόγω κάποιων γεγονότων που θα εξελιχθούν όσο αφορά τις φαρμακευτικές εταιρείες και γενικά το πως η Ελίτ έχει διαχειριστεί τα φάρμακα αυτό το χρονικό διάστημα είτε του κοροναϊού, είτε άλλων παθήσεων. Κάποια σκάνδαλα θα έρθουν στην επιφάνεια και κάποιοι θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα.
Ήδη η προβληματική κατάσταση με την έλλειψη φαρμάκων και με την μερική διάλυση των δομών υγείας δημιουργεί έντονη ανησυχία. Καλά είναι και τα δελτία επιβίωσης τροφίμων και ρεύματος αλλά χωρίς νοσοκομεία και φάρμακα απλά δεν θα ζήσεις.
Ούτως ή άλλως ο χορός των σκανδάλων θα μεγεθυνθεί γιατί η όψη τετραγώνου Δία και Νέας Σελήνης δείχνει ότι κάποιοι έχουν περάσει τα εσκαμμένα όσο αφορά τον άξονα του πλούτου, της ηγεσίας, της εξουσίας και του ελέγχου των πάντων.
Με αποτέλεσμα να εισέρχονται σε ένα κόσμο όπου επικρατεί η δωροδοκία και γενικά το χρήμα.




Από την άλλη όμως μας προτρέπει να κάνουμε τις κινήσεις εκείνες των ενάρξεων που θα έχουν σωστά πατήματα και θα έχουν μία πορεία η οποία θα είναι ανοδική.
Αν δεν υπάρξει εκεί η αλαζονεία, η δικτατορία όσο αφορά τις απόψεις και τις θέσεις μας, ο εγωισμός και βέβαια αν έχουμε υπομονή και επιμονή, λειτουργώντας όσο γίνεται πιο σωστά απέναντι στον εαυτό μας και απέναντι στους άλλους τότε θα έρθει και η προσδοκώμενη επιτυχία.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου