Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Ετήσιες Προβλέψεις 2023. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


 Οι Αιγόκεροι, όπως και γενικά όλα τα ζώδια της Γης, είναι οι κερδισμένοι του 2023 λόγω ότι πολλοί πλανήτες υπάρχουν ή θα μεταφερθούν σε ζώδια της Γης. Οπότε είναι πολύ κοντά στο δικό σας ταπεραμέντο και στις δικές σας απαιτήσεις.

Το πιο σπουδαίο ζήτημα είναι η μετακίνηση σιγά-σιγά του Πλούτωνα, που σας έχει δυσκολέψει από το 2008, από το ζώδιό σας στο επόμενο ζώδιο του Υδροχόου. Οπότε το τρίμηνο που ξεκινά από το Μάρτιο έως τον Ιούνιο είναι μία προπαρασκευαστική περίοδος. Να δείτε τι έχετε πετύχει με την σύγκρουση ή με την αντιμετώπιση του Πλούτωνα από δω και πέρα στο ζήτημα της ύλης. Δηλαδή κατά πόσο έχετε κάνει αναθεωρήσεις, μεταμορφώσεις οι οποίες θα σας οδηγήσουν στο να έρθουν επιπλέον χρήματα από τη δουλειά σας.
Τα οποία θα σας βοηθήσουν καταλυτικά, αλλά δεν πρέπει και να είστε πολύ αυστηροί με τους άλλους. Δεν πρέπει να είσαστε πολύ δικτατορικοί στις απαιτήσεις σας και πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά, να μην δημιουργήσετε έναν ανταγωνισμό για το ποιος θα κερδίσει τα περισσότερα.
Το τέλος του τρίτου δεκαημέρου έχει το Πλούτωνα πάλι να τον επηρεάζει το 2023. Που σημαίνει ότι πρέπει να κάνει μία ριζική μεταμόρφωση ατομική σε όλους τους τομείς, να βρείτε τα σωστά πατήματα μια που θα υπάρχει πίεση όσο αφορά την ίδια σας τη ζωή και βέβαια αυτό θα περικλείει τα πάντα.
Αν έχετε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια σας πρέπει να στερεωθείτε κάπου με καλές βάσεις, να βρείτε τη δύναμη για να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες και να ξεκινήσετε ένα καινούργιο κύκλο ζωής. Ευτυχώς είσαστε δυνατό ζώδιο οπότε θα τα καταφέρετε.

Ο Ουρανός, ο πλανήτης της αλλαγής και φέτος κινείται στον Ταύρο και επηρεάζει το τέλος του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας. Σας δίνει μία καινούργια ώθηση στο να αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και να βρείτε όλα τα δημιουργικά εργαλεία, στο να πετύχετε μία ανάβαση κοινωνική και επαγγελματική. Προχωρήστε στο καινούργιο, μην αφήνετε το παλιό να σας κυριεύει, ακολουθήστε την διαίσθηση σας και κάνετε τη ζωή σας πιο διασκεδαστική, πιο ώριμη, πιο δημιουργική.
Δώστε επίσης σημασία μετά το επάγγελμα και στην ερωτική σας ζωή γιατί μπορεί να προκύψει κάτι το καινούργιο, κάτι το ανατρεπτικό και ουράνιο, που πραγματικά θα σας κάνει πολύ ερωτευμένους μια που θα έρθει ένα πρόσωπο το οποίο θα σας δημιουργήσει άλλη αίσθηση.
Οπότε πρέπει να κινηθείτε κατάλληλα, να μην μείνετε μόνο στο επαγγελματικό σας μοτίβο αλλά να δημιουργήσετε όλες εκείνες τις σχέσεις που μπορούν τώρα να σας δώσουν ένα άλλο ψυχολογικό αέρα, υποστήριξη και αλλαγή, όσο αφορά τις συνήθειες των σκέψεων και των αποφάσεων και να πετύχετε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα και με μία επιτυχία εξασφαλισμένη.

Ενώ το πρώτο πέρασμα του Δία για το έτος 2023  έως το Μάιο είναι πιεστικό όσο αφορά την οικογένεια και γενικά τις ρίζες σας. Αυτό δημιουργεί μία δύσκολη πορεία η οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί με το καλύτερο και τυχερό τρόπο. 
Η εύνοια του Δία αφορά τις σχέσεις με την οικογένεια ή την επαγγελματική σας ανάπτυξη μαζί με συγγενικά σας πρόσωπα, όπως επίσης να δείτε αν θέλετε να πουλήσετε ένα ακίνητο ή να αγοράσετε, και γενικά να κυνηγήσετε τις ευκαιρίες.
Το δεύτερο πέρασμα του Δία αυτή τη χρονιά στον Ταύρο είναι πολύ πιο δημιουργικό για σας και πολύ πιο κοντά στους σταθερούς στόχους σας.
Θα αναπτυχθείτε περισσότερο με καινούργια εργαλεία ανάπτυξης και δημιουργίας, μια που θα κληθείτε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα που υπάρχουν πάνω σε άξονες ενεργοποίησης των πάντων.
Αυτό αφορά και τα επαγγελματικά σας σχέδια, στο να αλλάξετε τους τομείς στο πως βλέπετε τη ζωή στο μέλλον, όπως την αίσθηση του έρωτα. Αυτή τη στιγμή στη ζωή σας θα είσαστε στα πολύ επάνω σας ερωτικά.
Όσοι θέλουν μπορεί να αποκτήσουν ένα παιδί ή να αξιοποιήσουν πλέον τα εφόδια που έχουν τα παιδιά τους προς την κοινωνική και επαγγελματική τους ανάπτυξη. Πραγματικά είναι ένα εύκολο διάστημα για σας τους Αιγόκερους μια που ο Δίας πλέον μεριμνά για εσάς και σας στέλνει τα δικά του δώρα και μπόλικη τύχη.

Η αλλαγή των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Ζυγού / Κριού σας αφορά άμεσα, μια που πλέον οι Εκλείψεις πάνε στο Παρορμητικό Σταύρο. Εδώ πρέπει να κάνετε μία εξασφάλιση επαγγελματική και αφού δημιουργήσετε όλες τις κατάλληλες βάσεις πρέπει να προχωρήσετε σε κάτι άλλο και αυτό είναι να κάνετε την δική σας οικογένεια.
Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να έχετε εξασφαλίσει μία καλή ζωή επαγγελματική - οικονομική και κοινωνική, ώστε να έχετε τις βάσεις εξασφάλισης του συναισθήματος της επιτυχίας.
Ο άλλος δρόμος της επέκτασης είναι να ασχοληθείτε πλέον σοβαρά με την οικογένεια, είτε την πατρική, είτε την δικής σας. Μία οικογένεια που θα σας προσδώσει πλέον άλλη αίσθηση και άλλες βάσεις.
Οπότε πρέπει να στραφείτε και στην εξασφάλιση κατοικίας η οποία θα σας εξασφαλίσει συναισθηματική άνεση, απόλαυση και θα νιώσετε σιγουριά και ασφάλεια.

Το 2023 ξεκινά με τον Άρη ανάδρομο στον εργασιακό σας τομέα έως τα μέσα Ιανουαρίου, που ξεκίνησε στα τέλη Οκτωβρίου 2022, και αυτό μπορεί να αναδείξει προκλήσεις με την εργασία σας. Αν μισείς αυτό που κάνεις, μπορείς να το μισείς ακόμα περισσότερο και μπορεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα με αυτούς με τους οποίους εργάζεσαι ή για τους οποίους εργάζεσαι. Μπορεί να έχετε λιγότερη εστίαση στη δουλειά και μπορεί να αισθάνεστε αποκομμένοι από τη δουλειά σας. Αυτό μπορεί να διεγείρει μια έντονη επιθυμία για αλλαγή, αλλά μπορεί να χρειαστεί να την κρατήσετε για λίγο για να αφήσετε την ενέργεια να ηρεμήσει. Αν αγαπάτε αυτό που κάνετε, μπορεί να αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα, αλλά  μπορείτε να τα διαχειριστείτε. Απλώς μπορεί να έχετε πολλά στο πιάτο σας που πρέπει να αντιμετωπίσετε.
Ο Άρης παραμένει στον εργασιακό σας τομέα μέχρι τα τέλη Μαρτίου και μπορείτε να εστιάσετε στο να επαναφέρετε τα πράγματα στη σωστή τους τροχιά, να επιδιώκετε νέες ευκαιρίες εργασίας και να αισθάνεστε συνδεδεμένοι με αυτό που κάνετε με θετικό τρόπο. Μπορεί να έχετε περισσότερη ενέργεια για να είστε παραγωγικοί, αποτελεσματικοί και οργανωμένοι και μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο πρόγραμμα και τη ρουτίνα σας.

Ο Κρόνος ξεκινά το 2023 στον τομέα των χρημάτων σας και φεύγει στις αρχές Μαρτίου και βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα για μερικά χρόνια. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης των μαθημάτων και ελπίζουμε ότι έχετε μάθει ό,τι χρειάζεστε σχετικά με τα χρήματα, την ασφάλεια και τις αξίες σας. Εάν έχετε, μπορεί να δείτε ανταμοιβές με τον Κρόνο να φεύγει και τον Πλούτωνα να εισέρχεται, και μπορείτε να αναλάβετε περισσότερο οικονομικό έλεγχο και να δείτε σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές για τις επενδύσεις και την κληρονομιά σας. Αν δεν έχετε μάθει, ξεκινήστε αμέσως!

Μια Ηλιακή Έκλειψη συμβαίνει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας στις 20 Απριλίου και αυτή η Έκλειψη μπορεί να φέρει μεγάλη ενέργεια για το σπίτι και την οικογένειά σας. Ίσως χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση που επηρεάζει τη ζωή στο σπίτι σας, το πού ζείτε ή με ποιον ζείτε ή που επηρεάζει την οικογένειά σας με κάποιο τρόπο. 
Μπορείς να πάρεις γρήγορα την απόφαση και μπορεί να φαίνεται ότι πρέπει να βιαστείς να την πάρεις, αλλά φρόντισε να έχεις κάνει πρώτα καλή προετοιμασία.



ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου