Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Ήλιος αντίθεση Άρης R 08/12


 Από τις 5 έως τις 10 Δεκεμβρίου ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, μία όψη που επηρεάζει το Μεταβλητό Σταυρό του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο από τη 14η έως την 18η μοίρα.

Αυτό το διάστημα γίνεσαι πιο εγωιστής και πιο αλαζονικός με αποτέλεσμα κάνεις επικοινωνιακά λάθη, εξαιτίας βιασύνης αλλά και με απερισκεψία και με υπερβολική πίστη στα δικά σου θέλω.
Εκφράζεσαι με ένα τρόπο ο οποίος είναι ενοχλητικός για τους άλλους, μια που έχεις αρκετές απαιτήσεις, όπως επίσης δείχνεις έναν εγωισμό απέναντι στις καταστάσεις που προβάλλουν οι γύρω σου. Απεχθάνεσαι την ενασχόληση με καθημερινές εργασίες, ενώ δεν αφήνεσαι να εξελιχθείς περισσότερο μια που το πρωτεύον αυτή τη στιγμή είναι η επικοινωνιακή σύγκρουση με οτιδήποτε σε προκαλεί.
Πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός σε αυτά που λες και σε αυτά που πραγματικά καταλαβαίνεις και να μην δημιουργήσεις μία εξάντληση και μία πίεση στον εαυτό σου, με αποτέλεσμα να νιώσεις και απογοήτευση και θυμό αλλά και μία ψυχολογική κατάπτωση.

 
 
ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου