Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Αφροδίτη τετράγωνο Ποσειδώνας R 04/12

 Από τις 02/12 έως και τις 05/12 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη κάνει ένα τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς.

Υπάρχει μία δυσκολία όσο αφορά στο να ορίσουμε τι ακριβώς θέλουμε στα αισθηματικά μας, καθώς επίσης και να αποφασίσουμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε το επόμενο χρονικό διάστημα για να βαδίσουμε πάνω σε κάποια επίπεδα που να έχουν μία ουσία και μία πιθανότητα επίτευξης.
Υπάρχουν μπερδεμένες καταστάσεις όσο αφορά τις σχέσεις. Ζητείται κάποιο ξεκαθάρισμα, αλλά όπου εμπλέκεται ο Ποσειδώνας φέρνει σύγχυση, πολλές φορές απογοήτευση, καθώς επίσης και στο να βλέπουμε τα πράγματα με μία οπτική γωνία η οποία να είναι ένας σκέτος μύθος. Η ζωή κινείται μέσα σε παραμορφωτικούς φακούς οι οποίοι δεν θα σε αφήσουν να καταλάβεις τι ακριβώς χρειάζεται για να διεκπεραιώσεις αυτή τη χρονική στιγμή απέναντι στο / στην σύντροφο σου. Μπλεγμένες καταστάσεις, ουτοπικές εγγυήσεις, καθώς επίσης και μία έντονη στενοχώρια και πάρα πολλά και από τις δύο πλευρές, καθώς δεν μπορούν να βρουν λύσεις μέσα σε ένα πλαίσιο που να έχει μία υγιή ουσία.
Οι αυταπάτες μας είναι εύκολες, καθώς νιώθουμε ότι ζούμε ένα όνειρο ή προσπαθούμε να φτιάξουμε εμείς το όνειρο, σύμφωνα με τα μέτρα μας, όμως ο Ποσειδώνας μας λέει ότι κάθε όνειρο παραμένει όνειρο.
Επειδή η Αφροδίτη βρίσκεται σε έξαρση στο ζώδιο του Ιχθύ αυτό το τετράγωνο έχει μέγιστη σημασία, καθώς γίνεται σε Μεταβλητό Σταυρό και σε Ζώδια που έχουν διπλές καταστάσεις.
Όταν υπάρχουν δύο πρόσωπα στη ζωή μας τότε πρέπει να πάρουμε μία απόφαση ώστε να ξεχωρίσουμε τι από τα δύο πρόσωπα μας γεμίζει αυτή τη χρονική στιγμή.
Με τον Ποσειδώνα σε τετράγωνο μπορεί να δοθεί λύση?
Είναι πολλές φορές λάθος κατεύθυνσης.

Τα Ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και έχουν όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς Πλανήτες μεταξύ της 19ης και της 24ης μοίρας των παραπάνω Ζωδίων.




ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου