Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Ο Δίας στον Γενέθλιο Χάρτη



Ο Δίας στον Γενέθλιο Χάρτη


Στο γενικό σχέδιο των πραγμάτων, τα ζώδια του Δία συνδέονται με την τύχη και την καλή τύχη. Ο Δίας είναι αισιόδοξος, έχει μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και είναι γεμάτος καλή θέληση και έλεος. Γενναιόδωρος και ανεκτικός, ο Δίας βοηθά στη βελτίωση της ζωής κάποιου.

Πάρτε τα στοιχεία σας από το Jupiter Sign σας για το πότε να εμπιστεύεστε τη μοίρα και πότε να βασίζεστε στις δικές σας δυνάμεις. Ακριβώς όπως ο φυσικός πλανήτης εκπέμπει περισσότερη θερμότητα από όση απορροφά από τον Ήλιο, ένα άτομο που προτιμά τον Δία μπορεί να εμπνευστεί από τη δική του εσωτερική πηγή. Πλούτος όλων των ειδών πηγάζει από τον Δία.

Εάν διαπιστώσετε ότι ο Δίας δεν είναι ευνοϊκός για εσάς, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να δημιουργεί τη δική σας τύχη. Οι λέξεις που χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν τον Δία μπορεί να είναι γενναιοδωρία, ευλογίες, ευημερία, αισιοδοξία, τυχερές διακοπές, ελπίδα, τιμή, ευγνωμοσύνη, ηθική και επέκταση.

Τυχερά ζώδια του Δία

Τα ζώδια του Δία χρωματίζουν τον τρόπο με τον οποίο απορροφούμε νέες ιδέες, πολιτισμούς, ανθρώπους και πάθη. Ο Δίας κυβερνά την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τόσο οι πνευματικές όσο και οι πνευματικές ιδέες προσελκύουν τον Δία, και είναι στην ευχάριστη θέση να πηδήξουν και να τις εξερευνήσουν.

Οι φιλόσοφοι και οι θρησκευτικοί γκουρού έχουν έναν εξέχοντα Δία. Σε αυτόν τον πλανήτη αρέσει να σκέφτεται και οι αφηρημένες έννοιες μπορεί να έρχονται πιο εύκολα. Όσοι είναι πρόθυμοι να πάνε στα πέρατα της γης για απαντήσεις, ακολουθούν το μονοπάτι του Δία, γιατί τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων υπόκεινται επίσης στην επιρροή αυτού του πλανήτη. Ο Δίας αξιολογεί τις ηθικές και ηθικές μας αξίες και μας βοηθά να δημιουργήσουμε τις δικές μας ιδεολογίες.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ διας

Ο Δίας είναι ο πλανήτης του Τοξότη, και έτσι καλύπτει πολλές από τις ιδιότητες αυτού του ζωδίου. Για όσους γεννήθηκαν τον υπόλοιπο χρόνο, μπορεί να αναδείξει τη δική σας προσωπική αναζήτηση πνεύματος.

Αισιοδοξία, πίστη και περιπέτεια μπορεί να σας περιμένουν αν μάθετε να κατανοείτε το κάλεσμα του Ζώδιού σας. Ο Δίας δεν θα ήθελε τίποτα καλύτερο από το να σας βοηθήσει να βρείτε την υψηλότερη ολοκλήρωση και ευτυχία στη ζωή. Το κόλπο είναι να κατανοήσετε πώς να εντοπίσετε τις ευκαιρίες σας και πότε να τις εκμεταλλευτείτε για τα καλύτερα αποτελέσματα. Ο αθλητισμός και η αναψυχή είναι το άλλο πάθος του Δία, καθώς και τα τυχερά παιχνίδια και η χαλάρωση. Τα επαγγέλματα του Δία περιλαμβάνουν γιατρούς, θεραπευτές, δικηγόρους, δικαστές, πολιτικούς και τη δημόσια διοίκηση.

Από την αρνητική πλευρά, ο Δίας μπορεί να κάνει κάποιον να γίνει τεμπέλης και επιρρεπής στο να πάρει βάρος. Συνήθως, ωστόσο, ο Δίας προτιμά να σας βοηθήσει παρά να σας εμποδίσει.

Εάν μάθετε πώς να εργάζεστε με το ζώδιο του Δία, θα πρέπει να έχετε την αίσθηση ότι η ζωή σας εξελίσσεται όπως είναι προορισμένη και θα πρέπει να βρείτε την ευτυχία σας στην πορεία. Αυτός ο πλανήτης μπορεί να είναι πολύ ωφέλιμος αν ξέρετε πού να κοιτάξετε στη ζωή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου