Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Ερμής Rx στον Αιγόκερω 29/12 - 18/01


 Καθώς ταξιδεύουμε από το 2022 στο 2023, ο Ερμής, ο πλανήτης που κυβερνά το μυαλό και τη φωνή μας, μπαίνει ανάδρομος. Αυτό ισχύει από τις 29 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 18 Ιανουαρίου 2023.

Οι αρχαίοι αστρολόγοι πίστευαν ότι όταν ένας πλανήτης γινόταν ανάδρομος, ταξίδευε στον κάτω κόσμο, συλλέγοντας κρυμμένα και χαμένα μηνύματα και φέρνοντάς τα από τις σκιές στο φως.
Οι σχέσεις μας τονίζονται
Λίγο πριν ο Ερμής εισέλθει στον κάτω κόσμο, ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, της ομορφιάς, των χρημάτων και των σχέσεων. Αυτό το αποχωριστικό φιλί από την Αφροδίτη πριν ο Ερμής κατέβει στον κάτω κόσμο θα χρωματίσει την εμπειρία μας από αυτήν την ανάδρομη ενέργεια.
Μπορεί να βρούμε πολλά από τα μηνύματα του Ερμή να επικεντρώνονται στα οικονομικά και τις σχέσεις μας, όχι μόνο με τους αγαπημένους μας αλλά και με τον εαυτό μας.
Στις ήρεμες στιγμές που ζούμε κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης περιόδου, μπορεί να είναι επιπλέον επούλωση να εστιάσετε στη σχέση που έχετε με τον εαυτό σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσω πρακτικών αυτοεξυπηρέτησης και σκέψης τρόπων για να αισθανθείτε όμορφα στο δικό σας δέρμα.
Ο Ερμής και ο Άρης ανάδρομοι στον Κάτω Κόσμο μαζί
Μια άλλη επιρροή σε αυτόν τον Ανάδρομο Ερμή 2022-2023 είναι ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της ενέργειας και των κινήτρων, ο οποίος επίσης περιοδεύει στον κάτω κόσμο μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2023.
Το να έχουμε ανάδρομο Άρη και Ερμή ταυτόχρονα, σίγουρα θα ενισχύσει τα συνολικά ανάδρομα αποτελέσματα που βιώνουμε.
Λοιπόν, τι μπορούμε να περιμένουμε;
Κάθε φορά που ένας πλανήτης μπαίνει ανάδρομος, είναι πάντα ένα σημάδι από το Σύμπαν να αναστοχαστεί, να ανατρέξει στα πράγματα και να δώσει προσοχή σε μηνύματα, διαισθητικούς ψιθύρους και πληροφορίες που μπορεί να έχουμε αποσιωπήσει την πρώτη φορά.
Καθώς και οι δύο αυτοί πλανήτες ταξιδεύουν στον κάτω κόσμο, μπορεί να νιώθουμε λίγο νωθροί ή να βρεθούμε να παίζουμε το παιχνίδι ένα βήμα μπροστά, δύο βήματα πίσω.
Ο Άρης και ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία μαζί μπορεί επίσης να δημιουργήσουν κάποια ομίχλη σχετικά με τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε και πώς πρέπει να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα την ενέργειά μας. Μπορεί να είναι δύσκολο να σκεφτείς καθαρά και να πάρεις αποφάσεις από έναν ήρεμο ορθολογισμό.
Καθώς ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και των διαδικασιών σκέψης μας, ίσως πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτή τη στιγμή σχετικά με το τι λέμε και το πώς επιλέγουμε να εκφραστούμε.
Ο Άρης είναι ο πλανήτης που κυριαρχεί στα θερμά μας συναισθήματά, οπότε με τον Ερμή και τον Άρη σε ανάδρομους μαζί, μπορεί να είναι πιο εύκολο να εκτοξεύσετε ή να πείτε κάτι για το οποίο μετανιώνετε.
Μπορεί να σας φανεί ωφέλιμο να κάνετε την προσπάθεια να έρθετε σε επαφή με το πώς νιώθετε για κάτι, μακριά από όλο τον θόρυβο και τη φλυαρία των απόψεων των άλλων.
Ο ανάδρομος Ερμής και οι διακοπές
Καθώς πολλοί γιορτάζουν τις γιορτές με τις οικογένειές τους αυτή την εποχή, ίσως είναι συνετό να σκεφτείτε πριν μιλήσετε.
Εάν αντιμετωπίζετε μια δύσκολη συζήτηση αυτή τη στιγμή, προσπαθήστε να μην κάνετε υποθέσεις ή να υποθέσετε ότι γνωρίζετε πώς σκέφτεται και πώς αισθάνεται το άτομο. Κάντε ερωτήσεις, μείνετε περίεργοι και προσπαθήστε να παραμείνετε ανοιχτόμυαλοι.
Εάν αναλάβετε πάρα πολλά αυτήν την περίοδο, μπορεί να αισθανθείτε γρήγορα απογοήτευση.
Με όλη αυτή την ανάδρομη ενέργεια, φροντίστε να το κάνετε αργά και δώστε στον εαυτό σας την άδεια να ξεκουραστεί. Ορίστε λίγο χρόνο διακοπής και μείνετε σταθεροί με τα όριά σας. Δεν χρειάζεται να λέτε ναι σε κάθε εκδήλωση ή συγκέντρωση αν δεν το θέλετε.
Οι διακοπές μπορεί επίσης να είναι δύσκολες στιγμές για όσους βιώνουν θλίψη, και με τον Άρη και τον Ερμή και οι δύο ανάδρομοι, μπορεί να αισθάνεστε επιπλέον στοχαστικοί.
Το να κάνετε μια βόλτα στη λωρίδα μνήμης μπορεί να είναι θεραπευτικό αυτή τη στιγμή. Η εύρεση τρόπων για να τιμήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα κατά τη διάρκεια των γιορτών σας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει, όπως να αφήσετε έξω ένα πιάτο με το αγαπημένο τους φαγητό, να ανάψετε ένα κερί ή ακόμα και να τους αγοράσετε ένα μικρό δώρο και να το τοποθετήσετε σε ένα βωμό.
Εάν ταξιδεύετε αυτήν την περίοδο, ελέγξτε ξανά τις κρατήσεις, τους περιορισμούς για τον Covid και τα στοιχεία πτήσεων και έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο σε περίπτωση καθυστερήσεων. Βοηθά επίσης να θυμάστε ότι βρίσκεστε πάντα εκεί που πρέπει να βρίσκεστε, επομένως εμπιστευτείτε το Σύμπαν εάν αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις ή αλλαγές της τελευταίας στιγμής.
Ένα πράγμα που μπορεί να μας βοηθήσει ο Ερμής να επιτύχουμε είναι ένα πιο ανοιχτό μυαλό, οπότε κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό στις πιθανότητες που σας φέρνει το Σύμπαν και θα σας είναι πιο εύκολο να πλοηγηθείτε σε ό,τι βρεθεί στο δρόμο σας.
Καθώς ξεκινάμε το 2023 με τον Ερμή και τον Άρη σε Ανάδρομο, δεν είναι ακριβώς η κατάλληλη στιγμή για να λάβετε αποφάσεις για τη νέα χρονιά, αλλά είναι μια καλή στιγμή για να ολοκληρώσετε χαλαρά αποτελέσματα και να επανεξετάσετε έργα, όνειρα και εργασίες που θα θέλατε να αντιμετωπίσετε.
Ο ανάδρομος Ερμής και η διαίσθησή σας
Ο Ανάδρομος Ερμής είναι ένας φυσικός ρυθμός και κύκλος των κοσμικών ουρανών, επομένως δεν πρέπει να φοβάστε τίποτα. Όταν μαθαίνουμε να εργαζόμαστε με αυτή την ενέργεια, μπορούμε πραγματικά να τη βρούμε ενδυναμωτική και μια στιγμή που η διαίσθησή μας αυξάνεται.
Καθώς ο Ερμής ταξιδεύει στον κάτω κόσμο, μας βοηθά να ξεκλειδώνουμε κρυφά μηνύματα και ιδέες από τον κόσμο γύρω μας, αλλά και από τους πνευματικούς μας οδηγούς και τον ανώτερο εαυτό μας.
Με τον Ερμή στον κάτω κόσμο, η ικανότητά μας να συνδεόμαστε με το υποσυνείδητό μας, τις μαγικές σφαίρες και τις ψυχικές ιδέες μπορεί να ενισχυθεί, γι' αυτό χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας!
Εάν τα πράγματα δεν έχουν νόημα στον έξω κόσμο, πηγαίνετε μέσα. Ο Ερμής είναι τελικά ο αγγελιοφόρος των θεών και πάντα μας βοηθά να συνδεθούμε με τον δικό μας εσωτερικό «θεό».


ΤΑΝΑΖ
ΠΗΓΗ: https://foreverconscious.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου