Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Ετήσιες Προβλέψεις 2023. ΣΚΟΡΠΙΟΣ


 Το 2023 για το ζώδιο του Σκορπιού είναι αρκετά διφορούμενο μια που έχει αρκετές ανακατατάξεις λόγω της αλλαγής κάποιων πλανητών αργών σε άλλα ζώδια.
Το πιο σπουδαίο είναι η αναχώρηση του Κρόνου από το Μάρτιο και για τα επόμενα δυόμισι χρόνια στο ζώδιο του Ιχθύων, που είναι πιο φιλικό ζώδιο προς εσάς και θα επηρεάσει το πρώτο δεκαήμερο του Σκορπιού θετικά.

Όμως το τρίτο δεκαήμερο μέχρι το Μάρτιο, θα αντιμετωπίσει τα γνωστά προβλήματα που επιφέρει ο Κρόνος. Δυσκολία όσο αφορά ζητήματα με ακίνητα και με οικογένεια, μία δύσκολη τάση συναισθηματική και ζητήματα με την προσωπική ασφάλεια, μια που θα νιώθετε εγκλωβισμένοι και χρειάζεται υπομονή, σωστά πατήματα για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε αυτό το χρονικό διάστημα όσο γίνεται χωρίς απώλειες.
Στη δεύτερη όμως φάση του Κρόνου στους Ιχθείς είναι πολύ πιο βολική μια που σας δίνει πλέον ευκαιρίες να εξελιχθείτε επάνω σε σχέδια του μέλλοντος. Να ακολουθήσετε ένα δρόμο πιο βατό όσο αφορά άξονες που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε δυνάμεις.
Μπορεί να υπάρξει έλευση ενός παιδιού, η τακτοποίηση ζητημάτων με παιδιά ή ένας καινούργιος έρωτας που δημιουργείται πάνω σε σωστές βάσεις. Όπως επίσης και να κατοχυρώσετε όλα τα κεκτημένα σας και να βρείτε την αξία σας μέσα στο περιβάλλον που συναναστρέφεστε και ζείτε.

Παράλληλα από το Μάρτιο έως τον Ιούνιο έχουμε μία δοκιμαστική έλευση του πλανήτη Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου που επηρεάζει τις πρώτες μέρες του ζωδίου.
Τα πράγματα δυσκολεύουν, καθώς καλείστε να αντιμετωπίσετε κάποια πλουτώνια ζητήματα, που σημαίνει ότι θα υπάρξουν δυσκολίες - αποτυχίες σε ζητήματα που αφορούν την εργασία σας ή ένα εργοδότη και γενικά σε αντρικά πρόσωπα. 
Πρέπει να δώσετε την πρέπουσα προσοχή γιατί θα πιεστείτε ψυχολογικά και θα σας δημιουργήσει πρόσθετα προβλήματα γιατί μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια κάποια ζητήματα με το σπίτι σας και γενικά με ακίνητα. Θα χρειαστείτε ίσως να αλλάξετε ξαφνικά ένα τόπο κατοικίας ή όσοι έχετε δάνεια προσέξτε τις απώλειες που μπορούν να προκύψουν από αυτά.

Ο πλανήτης Ουρανός επηρεάζει το τέλος του 2ου και αρχές του 3ου δεκαημέρου για τους Σκορπιούς και φέρνει τα πάνω κάτω.
Αυτό δημιουργεί μία ακραία φάση αλλαγών όσο αφορά ζητήματα εργασίας και ζητήματα σχέσεων όπου ξαφνικά θα έρθουν τα πάνω-κάτω. Πρέπει να είσαστε δεκτικοί στις αλλαγές που προτρέπει ο Ουρανός. Θα σας βγάλουν μεν εκτός από τα νερά σας, αλλά δε το διαφορετικό και το καινούργιο είναι πρόκληση για εσάς.
Κάθε καινούργιο έχει δυσκολία, μια που είσαστε οπαδοί της κτητικότητας και της εμμονής, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Θα βγείτε από το μέχρι τώρα καλούπι και θα δημιουργήσετε την προσωπική σας επανάσταση,
Να προσέξετε μόνο τις υπερβολές του Ουρανού, το / την καινούργιο σύντροφο που θα ρθει στη ζωή σας τι χαρακτηριστικά θα έχει, να μην ξεπερνά τα όρια.
Θα νιώσετε μία κούραση όσο αφορά την εργασία σας που θα έρθει ξαφνικά ή να προκύψει μία ξαφνική απόλυση ή μία ξαφνική άλλη εργασία.

Ο Δίας στο πρώτο πεντάμηνο της παραμονής του στο ζώδιο του Κριού σας αναπτύσσει επαγγελματικά μια που μπορείτε να βρείτε μία εργασία που να σας καλύπτει περισσότερο μέσα από μία διαδικασία τύχης.
Όσοι είσαστε άνεργοι πρέπει να ψάξετε για μία εργασία η οποία σας ταιριάζει και όσοι έχουν μία μόνιμη σταθερή εργασία μπορεί να έχουν μία αύξηση των αποδοχών ή μία ανάπτυξη περισσότερων δυνατοτήτων και γιατί όχι και μία ανώτερη θέση. Ζητήματα με την υγεία πρέπει να τους δώσετε σημασία, να προσέξτε τη διατροφή σας, να μην πάρετε παραπάνω κιλά, να κάνετε μία ξεκούραστη ζωή, να ασχοληθείτε με την γυμναστική και να κάνετε και τις ανάλογες φυγές, κυρίως σε παραθαλάσσια μέρη τα οποία θα σας προσθέσουν καλύτερη ψυχολογία.
Αργότερα από το Μάιο ο Δίας Θα μεταφερθεί στο ζώδιο του Ταύρου, στο αντίθετο ζώδιο από εσάς, που σημαίνει ότι καλυτερεύουν πλέον οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες σας.
Θα βρεθεί ένα άνθρωπος που θα ρθει ξαφνικά στη ζωή σας, μπορεί να προχωρήσετε σε γάμο, σε μία μονιμοποίηση ή να υπάρξει ένα διαζύγιο που θα είναι συναινετικό.
Πρέπει να αφεθείτε στην τύχη σας, να προσπαθήσετε να βρείτε εκείνους τους ανθρώπους που θέλετε να μοιραστείτε από δω και πέρα στη ζωή σας και γιατί όχι να κοιτάξετε να είναι όσο γίνεται πιο προσιτοί στα θέλω σας, έχοντας ίσως κάποια σχέση με το εξωτερικό ή με τον τουρισμό ή με την ανώτερη εκπαίδευση ή με ζητήματα πνευματικά.

Ο Ποσειδώνας από το φιλικό ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει φέτος το τρίτο δεκαήμερο και θα έρθετε αντιμέτωποι με τον ίδιο σας τον εαυτό. Αποκτάται περισσότερη αυτοπεποίθηση, δημιουργείτε ένα καλύτερο περιβάλλον όσο αφορά την καθημερινότητά σας και έρχεστε σε επαφή περισσότερο με το υγρό στοιχείο είτε αυτό είναι θάλασσα, λίμνη, ποτάμι.
Θα αναπτύξετε τα ταλέντα σας πνευματικά και μεταφυσικά, θα κάνετε πλατωνικούς - ρομαντικούς έρωτες και βέβαια πρέπει να μην ξοδέψετε την ενέργειας σας μέσα σε εθισμούς και ηδονές.
Είναι ένα διάστημα που σας προσφέρει τεράστια δύναμη για να αναπτύξετε τον εσωτερικό σας εαυτό, να βρείτε τη μαγεία που κρύβετε μέσα σας και να αξιοποιήσετε τα πνευματικά σας ταλέντα.

Και μέσα το 2023 συνεχίζονται οι Εκλείψεις στον άξονα το δικό σας. Αυτό σηματοδοτεί ότι δίνεται μεγάλη σημασία στον ίδιο σας τον εαυτό πώς θα τον αναπτύξετε, πώς θα βρείτε τις ισορροπίες σας και τις ιδανικές συνθήκες.
Να διαμορφώσετε ένα σταθερό περιβάλλον, περιβάλλον το οποίο θα σας καλύπτει και αφού συνειδητοποιείστε το υπάρχον, στο εδώ και τώρα.
Μετά θα στραφείτε προς τους άλλους, θα ανοιχτείτε περισσότερο, να κάνετε τις συναναστροφές σας, να αναπτύξετε τις φιλίες σας και να προχωρήσετε σε μία δέσμευση ή σε ένα γάμο.

Στις 20 Απριλίου συμβαίνει μια Έκλειψη Ηλίου στον εργασιακό σας τομέα, και αυτό μπορεί να φέρει μεγάλες ευκαιρίες για εσάς και μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες που έχετε. Προσπαθήστε να είστε έξυπνοι σχετικά με αυτό, και αυτό μπορεί να καταλήξει να είναι κάτι μεγάλο για εσάς όσο αφορά την εργασία. 

Ο Άρης πραγματοποιεί περιοδεία στον τομέα της καριέρας και της ζωής σας από τα τέλη Μαΐου έως τα μέσα Ιουλίου. Αυτό μπορεί να αυξήσει τη φιλοδοξία και την επιθυμία σας για επιτυχία. Μπορείτε να πιέσετε για επιτεύγματα και να προσπαθήσετε να φτάσετε σε νέα ύψη. Μπορεί να λάβετε αναγνώριση για ό,τι έχετε κάνει και να κάνετε σημαντικές συνδέσεις. 

Αυτό είναι σημαντικό να το εκμεταλλευτείτε, καθώς η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη σε αυτόν τον τομέα στα τέλη Ιουλίου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου και μπορεί να είστε τεμπέλης με τους στόχους σας, πεισματάρης με τα σχέδιά σας και να δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε με άτομα που χρειάζεστε. Μπορεί να είναι μια περίοδος αποτυχιών, τεμπελιάς και κακών εντυπώσεων. Ίσως χρειαστεί να αφιερώσετε στον εαυτό σας άφθονο χρόνο για να εργαστείτε για τα σχέδια και τους στόχους σας και να αφήσετε κάποια ευελιξία για διαλείμματα και απροσδόκητα γεγονότα. Μπορείτε επίσης να εστιάσετε σε έναν παλιό στόχο, παλιά καριέρα ή να επανασυνδεθείτε με έναν παλιό μέντορα.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου