Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Ετήσιες Προβλέψεις 2023. ΚΑΡΚΙΝΟΣ


 Ο Πλούτωνας  βρίσκεται στο τομέα των σχέσεων και των δεσμεύσεων εδώ και πολλά χρόνια. Ουσιαστικά τώρα βρίσκεται σε πορεία αποδρομής. Από τα τέλη Μαρτίου και μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα μετακινηθεί στο επόμενο ζώδιο του Υδροχόου, με επιρροή σε εσάς όσο αφορά τον άξονα της μεταμόρφωσης της ζωής σας.Θα κάνετε πράγματα τα οποία σας παρέχουν κίνητρα για καλύτερη οικονομική πρόοδο και αξιοποίηση πηγών οι οποίες έρχονται από άλλους δρόμους εκτός της εργασίας σας.
Μέχρι όμως να φύγει οριστικά ο Πλούτωνας από το 2024 για το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου του Καρκίνου θα υπάρχουν προβλήματα εντάσεις και απώλειες μέσα από τις συνεργασίες και τις σχέσεις. Οπότε προσοχή ιδιαίτερα αν έχετε κάνει γάμο.

Ο Ερμής αρχίζει το 2023 ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω οπότε επανεξετάζει στις σχέσεις σας και τις δεσμεύσεις μέχρι τις 20 Ιανουαρίου. Μέχρι που να ρθει σε ορθή φορά πρέπει να δείτε τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και να συνειδητοποιήσετε την καλύτερη για σας λύση όσο αφορά την ζωή σας σε αυτούς τους άξονες.

Η μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων που είναι φιλικό ζώδιο, σας δίνει μία ώθηση για το πρώτο δεκαήμερο ώστε να αντιμετωπίσετε τη ζωή πιο ξεκάθαρα, να ανοίξετε και να δημιουργήσετε υγιείς σχέσεις, να ενισχύσετε τις υπάρχουσες.
Και βέβαια να δημιουργήσετε καλύτερες βάσεις και μία επέκταση πάνω σε λογικά όρια και σε στέρεες δομές για να προχωρήσετε αργότερα στη ζωή σας πιο σίγουροι. Πρέπει να κάνετε σχέδια μακροπρόθεσμα, να αναπτύξετε όλα τα εργαλεία της γνώσης και της φιλοσοφίας και να δείτε τα πράγματα πιο εμπεριστατωμένα σε αυτόν τον άξονα.

Η Αφροδίτη όλο το καλοκαίρι θα είναι στο ζώδιο του Λέοντα και θα περάσει σε φάση αναδρομής τέλη Ιουλίου με αρχές Σεπτεμβρίου. Αυτό το διάστημα θα αντιμετωπίστε κάποιες οικονομικές προκλήσεις και χρειάζεται να κάνετε σωστές επιλογές και όχι αυξημένα έξοδα.
Θα υπάρξουν κάποια θέματα τα οποία θα έρθουν έκτακτα και θα ξοδέψετε αρκετά χρήματα. Προσπαθήστε όσο γίνεται να έχετε τακτοποιήσει τις οικονομικές σας συναλλαγές ώστε να υπάρχει εκεί μία ισορροπία.

Επίσης το πρώτο τετράμηνο του 2023 θα βρίσκεστε σε μία φάση νευρικότητας και έντασης, λόγω της παραμονής του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων. Καλείστε να δουλέψετε το παρελθόν σας, να δείτε τα τραύματα που έχουν αναδειχθεί και να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε όσο γίνεται πιο ουσιαστικά.
Θα υπάρχουν κάποια αρνητικά ερεθίσματα, κάποιοι άνθρωποι θα σας βλέπουν με άλλο μάτι, θα είναι πιο επιθετικοί και θα λειτουργούν σαν κρυφοί εχθροί.
Αλλά εσείς πρέπει να αντιμετωπίσετε τα πράγματα όσο γίνεται πιο λογικά και βέβαια να προσέξετε την υγεία σας και την ψυχολογία σας.

Ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου ευνοεί εσάς του τέλους του 2ου δεκαημέρου και αρχές 3ου, στο να αποκτήσετε μία εξωστρέφεια, να ρθείτε σε επαφή με νέους ανθρώπους ανθρώπους που θα σας ανοίξουν τους ορίζοντές και θα σας δώσουν καινούργια πνοή.
Σίγουρα ο Ουρανός φέρνει αλλαγή, φέρνει το καινούργιο, αλλά φέρνει και ξαφνικές μεταβολές, που σημαίνει ότι ναι μεν θα έρθουν κάποιοι άνθρωποι αυτοί όμως μπορεί να φύγουν γρήγορα ή οι παλιοί σας φίλοι να επιστρέψουν ή να τους χάσετε οριστικά.
Πρέπει να βγάλετε όμως τον καλύτερό σας εαυτό, να αναδείξετε την προσωπικότητά σας και γενικά τα ταλέντα σας και την αισθητική σας στους άλλους και να προσεγγίσετε ανθρώπους οι οποίοι θα είναι πιο προχωρημένοι και πιο επαναστατικοί από εσάς, για να σας ανοίξουν δρόμους.

Βοηθητικός παράγοντας είναι ο Ποσειδώνας στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων που σας παρέχει φαντασία, σας κάνει να ονειρευτείτε καινούργια πράγματα, να προχωρήσετε σε μία ανώτερη μάθηση και να μοιράζεται τη σοφία στους άλλους. Μπορεί να εργαστείτε μέσα σε καινούργια μοτίβα τα οποία έχουν ένα άλλο ορίζοντα απέναντι στα θέλω σας, να γίνεται πιο συνειδητοποιημένοι, πιο προσγειωμένοι, να ακολουθήστε ένα δρόμο πιο πνευματικό μέσα από την τελείωση και την ευχαρίστηση όλων των αισθήσεων.
Μέσα από ένα φιλανθρωπικό σκοπό, απέναντι σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, θα φτάσετε σε μία ανύψωση του εσωτερικού σας κόσμου.

Ο Δίας στο πρώτο πεντάμηνο σας δίνει εφόδια για να αναπτυχθείτε επαγγελματικά, να ανοίξετε καινούργιους ορίζοντες και να βρείτε νέες ισορροπίες. Τα σχέδιά σας πρέπει να είναι πιο σταθερά, να μην κάνετε  υπερβολές και να μην πιστέψετε ότι τα καινούργια ξεκινήματα θα έχουν και τις ανάλογες επιδράσεις στο μετά.
Δεν πρέπει όμως να μείνετε αμέτοχοι απέναντι στις επαγγελματικές σας προκλήσεις και να βρείτε όσο γίνεται τα τυχερά διαστήματα για να ακολουθήσετε το πεπρωμένο σας, που σηματοδοτεί μία περαιτέρω ανάπτυξη στη ζωή σας.
Η μετακίνηση του Δία από το Μάρτη στο ζώδιο του Ταύρου είναι πιο φιλικό. με την άποψη ότι ότι έχετε πετύχει το προηγούμενο διάστημα τώρα παίρνουν μία άλλη τροπή, καθώς βγαίνει στην επιφάνεια αυτό που έχετε πετύχει και γίνεστε πιο αναγνωρίσιμοι από τους άλλους.
Θα δημιουργήσετε καινούργιους φίλους, θα μπείτε σε ομάδες, θα ανακαλύψετε καινούργια πρόσωπα, θα βρείτε έναν καινούργιο έρωτα και βέβαια θα δείτε πως οι άλλοι σας αντιμετωπίζουν διαφορετικά.
Η εξωστρέφεια, η αναζήτηση του καινούργιου μοντέλου εξερευνήσεις των άλλων και των πάντων είναι καλός σκοπός στη ζωή σας αυτή τη στιγμή.

Μια έκλειψη Ηλίου συμβαίνει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας στις 14 Οκτωβρίου, και αυτό μπορεί να φωτίσει το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή με νέους τρόπους. Μπορείτε να επεκτείνετε την οικογένειά σας, να βελτιώσετε την κατάσταση διαβίωσής σας, να σχεδιάσετε μια μετακόμιση ή να προγραμματίσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια. Μπορείτε να νιώσετε πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη και συναισθηματικά, και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αναλάβετε περισσότερα και να είστε κάποιος στον οποίο μπορεί να βασιστεί η οικογένειά σας.
ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου