Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Ετήσιες Προβλέψεις 2023. ΛΕΟΝΤΑΣ


 Η μεγάλη μετακίνηση για τους Λέοντες που πραγματικά θα τους δώσει ανακούφιση είναι ότι το Μάρτιο 2023 ο Κρόνος φεύγει από το αντίθετο ζώδιο του Υδροχόου μετακινούμενος στους Ιχθείς.
Μέχρι τώρα σας είχε ταλαιπωρήσει όσο αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Οπότε αυτά έχουν πάρει ένα δρόμο κάθαρσης, έχετε μάθει πλέον από τα λάθη σας, έχετε πάρει δύσκολα μαθήματα και έχετε δει κάποιους ανθρώπους να φεύγουν από τη ζωή σας, είτε να μην μπορείτε να διαχειριστείτε εσείς τις σχέσεις σας και ιδιαίτερα το γάμο σας.
Στον επόμενο ζώδιο των Ιχθύων ο Κρόνος επηρεάζει τα οικονομικά σας, οπότε πρέπει να βάλετε μία τάξη στα χρήματα που έρχονται από άλλες πηγές εκτός της εργασίας σας.
Γιατί αυτά μπορεί να περιοριστούν με αποτέλεσμα να μη νιώθετε σιγουριά. Να προσέχετε τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στους άλλους, ζητήματα με κληρονομιές όπως επίσης και με τα χρήματα του συζύγου ή της συζύγου. Κάθε καλός οικονομικός λογαριασμός προσθέτει και καλύτερη ψυχολογία.

Ο Πλούτωνας κάνει την πρώτη προσέγγιση στο αντίθετο ζώδιο του Υδροχόου, από το Μάρτιο έως τον Ιούνιο επηρεάζοντας τις αρχικές μοίρες του 1ου δεκαημέρου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήστε ένα καινούργιο πλάνο όσο αφορά τις σχέσεις σας, μέσα από μεταμορφώσεις.
Θα προσεγγίσετε ισχυρούς ανθρώπους οι οποίοι βέβαια θα έχουν κάποια πλουτώνια χαρακτηριστικά. Σίγουρα θα προκύψουν ζητήματα όσο αφορά τις επαφές σας που έχετε με τους άλλους. Θα υπάρξουν απώλειες, ανησυχίες, ίσως ένα διαζύγιο και όλα αυτά σας δίνουν την δυνατότητα να αναγεννηθείτε από τις στάχτες σας, αφού καταλάβετε ότι είναι ψυχολογικό πιεστικό και απρόσωπο αυτό πρέπει να φύγει από τη ζωή σας.

Ο πλανήτης Ουρανός επηρεάζει το τέλος δεύτερου δεκαημέρου και αρχές τρίτου  φέρνοντας ανατροπές σε σχέση με ζητήματα εργασίας, ζητήματα με σύζυγο ή την σύζυγο, όπως επίσης και με την δική σας επανάσταση μια που τώρα θέλετε άλλα από αυτά που σας παρέχονται.
Πρέπει να μην κάνετε ριψοκίνδυνες ενέργειες, να μην πάρετε αποφάσεις χωρίς μελέτη και να μην κάνετε επαναστάσεις χωρίς αιτία. Σίγουρα είναι ένα διάστημα αλλαγής και ανατροπής, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι να υπάρχει μία μέριμνα για να μην κάνετε πράγματα τα οποία αργότερα θα το μετανιώσετε.

Ο Δίας στο πρώτο πεντάμηνο είναι αρκετά βοηθητικός από το φιλικό ζώδιο του Κριού όπου κάνει διέλευση και θα σας προσδώσει μία επέκταση στα σχέδιά σας και στις ανησυχίες σας.
Πρέπει να δείτε ένα άλλο κόσμο, να βάλετε άλλες δράσεις στην ζωή σας και να διαχειριστείτε τη μέχρι τώρα κατάσταση και να αλλάξετε ότι πλέον δεν έχει προοπτική.
Θα ανοιχτείτε παραπάνω, θα ταξιδέψετε περισσότερο και θα συναντήσετε ανθρώπους από άλλους πολιτισμούς και από άλλες χώρες οι οποίοι μπορεί να γίνουν και μέντορες.
Δεν πρέπει να αφήσετε αυτό το διάστημα ανεκμετάλλευτο γιατί το επόμενο χρονικό διάστημα από το Μάιο του 23 και μετά ο Δίας μετακινείται στο Ταύρο που ετοιμάσει πλέον ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον.
Ανακαλύψετε τα ταλέντα σας και ανοιχτείτε παραπάνω στις προκλήσεις του Δία. Πρέπει να κυνηγήσετε την τύχη σας, να δείτε τι είναι αυτό που σας αρέσει αυτή τη στιγμή και να προχωρήσετε πάντα με σιγουριά και με αποφασιστικά βήματα προς την επαγγελματική και κοινωνική κατάκτηση. Δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή μεγάλα λόγια αλλά χρειάζονται έργα.

Ο Άρης θα ξεκινήσει ανάδρομος από το ζώδιο των Διδύμων και αργότερα θα έρθει σε ορθή φορά στα μέσα του Ιανουαρίου του 2013. Οπότε θα σας δώσει το έναυσμα να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να κάνετε φίλους και να ανοιχτείτε περισσότερο στους άλλους.
Πιο σπουδαίο είναι το διάστημα από τα τέλη Μαΐου έως τα μέσα Ιουλίου που ο Άρης έρχεται στο ζώδιό σας για να ξεκινήσετε νέα έργα και εγχειρήματα, να πάρετε αποφάσεις, να κάνετε επιθετικές κινήσεις, σε ότι σχεδιάζετε εδώ και δύο χρόνια.
Να πάρετε περισσότερη ώθηση και να δουλέψετε μέσα από έξυπνες ενέργειες πιστεύοντας τον εαυτό σας και κάνοντας σωστές κινήσεις.

Ένα άλλο διάστημα ευχάριστο είναι το καλοκαίρι που η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στο ζώδιο σας, που σημαίνει ότι θα είσαστε κυρίως στο διάστημα της ορθής φοράς '' σε αναμμένα κάρβουνα '' .
Για να βρείτε αυτό που σας αρέσει θα αλλάξετε λίγο την ενέργειά σας, θα γίνεται πιο ευαίσθητοι και ερωτικοί, θα πάρετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας δώσουν ερωτική αλλά και οικονομική τύχη.
Προσοχή κατά την αναδρομή της Αφροδίτης από τις 22 Ιουλίου έως 3 Σεπτεμβρίου. Τότε να μην αισθανθείτε κολλημένοι, να μην απογοητευτείτε και να δείτε τα πράγματα με ένα τρόπο συνετό και θετικό.
Να κάνετε ένα διάλειμμα, να κάνετε δεύτερες σκέψεις ώστε να όταν έρθει η Αφροδίτη σε ορθή φορά να πράξετε και να αναλάβετε δράση φέρνοντας την επιτυχία σε όλο σας το μεγαλείο αποκτώντας καινούργια προσωπικά εφόδια στα προσωπικά σας όνειρα.

Μια έκλειψη Σελήνης συμβαίνει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας στις 5 Μαΐου, και αυτό μπορεί να αναδείξει συναισθηματική ενέργεια για εσάς. Εάν δεν αισθάνεστε συνδεδεμένοι με το μέρος που ζείτε ή με την οικογένειά σας, μπορεί να είστε πιο ευαίσθητοι, να εκτοξευθείτε και να χρειαστεί να βρείτε κάποια συναισθηματική υποστήριξη και παρηγοριά. Επικεντρωθείτε σε αλλαγές που μπορείτε να κάνετε που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο γρήγορα συνδεδεμένοι.
Εάν νιώθετε όντως συνδεδεμένοι με το μέρος που ζείτε και με την οικογένειά σας, μπορείτε να αισθανθείτε ακόμα περισσότερο συνδεδεμένοι με την έκλειψη Σελήνης. Μπορείτε να απολαύσετε περισσότερο χρόνο για να βρίσκεστε στο σπίτι ή με αυτούς που θεωρείτε οικογένεια και μπορείτε να είστε συναισθηματικά πιο χαλαροί, σταθεροί και ασφαλείς.



ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου