Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Ετήσιες Προβλέψεις 2023. ΔΙΔΥΜΟΣ

 


Για εσάς τους Διδύμους η χρονιά ξεκίνα με τον Άρη στο ζώδιό σας, που εν αρχή είναι ανάδρομος στις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου, αλλά μετά έρχεται σε ορθή φορά για να σας συντροφεύσει μέχρι το Μάρτιο.
Δίνει ένα καινούργιο τόνο στη ζωή σας, καθώς πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες, να αναπτύξετε όλες τις δυνατότητες, να μάθετε περισσότερα, να συζητήσετε και να υπογράψετε συμφωνίες, να έχετε επαφές με συγγενικά σας πρόσωπα και γενικά φίλους.
Η ενεργοποίηση είναι το παν με τον Άρη μια που θα δημιουργήσει καινούργια ξεκινήματα και καταστάσεις οι οποίες μπορεί να σας επιφέρουν μία επαγγελματική εξέλιξη.

Ο άλλος πλανήτης που συνεισφέρει μέχρι το Μάρτιο 2023 είναι ο Κρόνος που επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο με τρίγωνο από το ζώδιο του Υδροχόου. Σας παρέχει όλες τις δυνατότητες επέκτασης των καινούργιων οριζόντων, όπως επίσης να βάλετε θεμέλια και να αναπτύξετε τις δυνατότητες σας πάνω στη μάθηση, στη φιλοσοφία και στην αναζήτηση.
Σας καλεί να πάρετε σταθερές αποφάσεις, να φύγετε λίγο από τις ήξεις - αφήξεις  που σας ταλαιπωρούν ως ζώδιο, και να πραγματοποιήσετε μέσα από σταθερότητα, με ειλικρίνεια και με καθαρό μυαλό όλες τις δυνατότητες που έχετε στο να πάτε ένα σκαλοπάτι παραπάνω.
Στην πορεία ο Κρόνος το 2023 από το Μάρτιο και για τα επόμενα 2,5 χρόνια θα μετακινηθεί στους Ιχθείς οπότε σας επηρεάζει αυτή τη φορά άμεσα με μία όψη τετραγώνου που σημαίνει ότι θα ταλαιπωρηθείτε επαγγελματικά.
Πρέπει να βάλετε το καλύτερο σας εαυτό, να έχετε θάρρος, αποφασιστικότητα και δύναμη γιατί θα υποστείτε κάποιες επαγγελματικές πιέσεις. Σίγουρα για να παραμείνετε σε μία δουλειά θα απαιτήσει παραπάνω ευθύνες και γενικά οι εργοδότες θα είναι πιο απαιτητική από εσάς.
Αυτό σημαίνει ότι θα κουραστείτε περισσότερο, χωρίς ίσως να έχετε τις ανάλογες ανταμοιβές. Όσο περισσότερο έχετε υπομονή τόσο αργότερα θα πάρετε το βραβείο του Κρόνου.

Μία δοκιμαστική περίοδος ξεκίνα με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου για τρεις μήνες από το Μάρτιο 2023 και σηματοδοτεί για εσάς τους Διδύμους των αρχικών ημερών ότι αναπτύσσεστε παραπάνω, δημιουργείται ένα καινούργιο περιβάλλον στη ζωή σας, κάνετε φιλίες, έχετε μία εξωστρέφεια και αναδεικνύεται το καλύτερο σας εαυτό.
Αυτό θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τη ζωή σας, να τη βάλετε μέσα στα καινούργια θεμέλια. Αυτό που επιζητεί ο Πλούτωνας είναι η επέκταση, οι καινούργιες αντιλήψεις και αναζήτηση μιας διαφορετικής ζωής μέσα από γνώση. Και με διαφορετική αντίληψη όσο αφορά τον ίδιο σας τον εαυτό, αλλά και τον εαυτό σας εντός της κοινωνικής δομής.

Ο Ποσειδώνας και αυτή τη χρονιά επηρεάζει άμεσα το ζώδιό σας, μια που βρίσκεται στους Ιχθείς οπότε δημιουργεί τετράγωνο κυρίως στο τρίτο δεκαήμερο των Διδύμων.
Από τη μία μεριά σας δημιουργεί ψευδαισθήσεις, από την άλλη σας καλεί να κάνετε μία εκτίμηση των δυνατοτήτων σας και αν βρείτε ότι έχετε ελλείψεις πρέπει να τις αναπληρώσετε.
Επειδή όμως ο Ποσειδώνας δεν μπορεί να δώσει πολλά σε υλικό πεδίο αυτό που χρειάζεται είναι να κάνετε μία ανύψωση των επαγγελματικών σας δομών, αντιλήψεων και της κοινωνικής σας κατάστασης, να μην ονειροβατείτε και να είσαστε σταθεροί.
Να προσέχετε να μην σας ξεγελάσουν, να μη σας ρίξουν σε ένα διακανονισμό. Όσο αφορά την εργασία σας να μην πιστέψετε ότι είστε κάτι το υπεράνω σε σχέση με τους άλλους.

Η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης το καλοκαίρι στο ζώδιο του Λέοντα σας κάνει να δημιουργήσετε ένα έλεγχο του μυαλού σας σε νέες κατευθύνσεις που πραγματικά θα εντυπωσιάσουν τους άλλους.
Θα έχετε καλύτερη επικοινωνία με τους γύρω σας, θα θέλετε να μιλήσετε περισσότερο και βέβαια μπορεί να προκύψει και ένας έρωτας μέσα από την επικοινωνία.
Όταν η Αφροδίτη γυρίσει σε ανάδρομη φορά - τέλη Ιουλίου με αρχές Σεπτεμβρίου - τότε θα θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα στη ζωή σας και να ξαναδείτε κάποια πράγματα τα οποία σας αφορούν όσο αφορά την εξέλιξη σας και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας.

Τέλος ο Ουρανός παραμένει στον τομέα που κυβερνά το υποσυνείδητο και μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε αλλαγές μέσα σας, να απελευθερωθείτε από τα κακώς κείμενα και να αφήσετε τη ροή να είναι πιο αναζωογονητική.
Πρέπει να αλλάξετε κάποιες αντιλήψεις που έχετε όσο αφορά τον εαυτό σας, να προσεγγίσετε καλύτερα τους ανθρώπους και ιδιαίτερα αυτούς που έχουν καλό σκοπό για εσάς και να προσέξτε μήπως ξαφνικά κάποιοι μην σας ρίξουν παίζοντας ένα ρόλο κρυφό κυρίως σε οικονομικό ζήτημα.
Η ψυχολογία σας θα παίζει μία πάνω - μία κάτω και για αυτό χρειάζεστε εναλλακτικούς μεθόδους ίασης και λειτουργίας όλων σας των αισθήσεων για να έχετε μία ισορροπία και μία τάξη και να νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου