Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Ετήσιες Προβλέψεις 2023. ΤΑΥΡΟΣ

 


Αν δεν ήταν οι εκλείψεις στον άξονα Σκορπιού / Ταύρου θα λέγαμε ότι η χρονιά του 2023 είναι μία χρονιά που πραγματικά θεωρείται θετική.

Η πίεση του Κρόνου τα τελευταία δύο χρόνια από το ζώδιο του Υδροχόου  απομακρύνεται από το Μάρτιο του 23 καθώς πηγαίνει σε ένα ζώδιο πιο φιλικά προς εσάς στους Ιχθείς.
Αυτό σας δίνει μεγάλη εστίαση στους στόχους, νέα κατεύθυνση της ζωής σας και πρέπει να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας φέρουν αντιμέτωπους με ανθρώπους που συνεργάζεστε ή την ίδια την πελατεία σας. Πρέπει να βγάλετε ένα αρχηγικό προφίλ προς τους άλλους και παράλληλα να συναναστρέφεστε με ανθρώπους οι οποίοι έχουν μία εξουσία στην ζωή σας, με προσέγγιση των φιλοδοξιών σας που θα σας προσθέσουν δύναμη.

Άλλος ένας πλανήτης που σας ευνοεί είναι ο Πλούτωνας που παραμένει στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω και προσθέτει δύναμη για το τέλος του τρίτου δεκαημέρου των Ταύρων.
Θα σας κάνει να εστιάσετε σε στόχους, να κάνετε επεκτάσεις οι οποίες θα σας δώσουν θετικό πρόσημο και μία ισχυρή θέληση ώστε να αυξήσετε και να μεταμορφώσετε την ίδια τη ζωής σας ακολουθώντας δρόμους επέκτασης μέσα από καινούργιες προκλήσεις.
Ουσιαστικά κάνετε μία επανατοποθέτηση των στόχων σας και των φιλοδοξιών σας και μπορεί να ακολουθήσετε δρόμους οι οποίοι είναι αναγεννησιακοί, όπως φερ ειπείν μία μετακίνηση επαγγελματική στο εξωτερικό.
Χρειάζεται προσοχή για εσάς των πρώτων ημερών η μετακίνηση από το Μάρτη του 2023 του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου για τρεις μήνες περίπου, που σας αφορά άμεσα καθώς θα σας κάνει να αντιμετωπίσετε καινούργιες προκλήσεις κυρίως οι αρχικές μοίρες του ζωδίου, επαγγελματικά και κοινωνικά.
Σίγουρα θα υπάρξουν ανατροπές, μπορεί να χάσετε τη δουλειά σας μπορεί να αναζητήσετε μία καινούργια δουλειά με καλύτερους όρους και καλύτερη ψυχολογία όσο αφορά τη διεκπεραίωση των στόχων σας. Μη φοβηθείτε, υπάρχει μία πίεση και μία δυσκολία η οποία όμως στην πορεία θα πάρει ένα άλλο σκοπό επίτευξης και κυρίως από το 2024 με τη μόνιμη παρουσία του Πλούτωνα στον Υδροχόο.

Ένας άλλος πλανήτης ο οποίος είναι θετικός προς εσάς είναι ο Ουρανός που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και θα επηρεάζει το τέλος του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου.
Σας καλεί να κάνετε τη δική σας επανάσταση, να ακολουθήσετε νέους δρόμους δημιουργίας και επίτευξης, να κάνετε καινούργια όνειρα και καινούργιους στόχους. Σίγουρα θα αλλάξετε εσείς οι Ταύροι τις αντιλήψεις και τις πεποιθήσεις σας, θα αναζητήσετε το καινούργιο θα '' πάρουν τα μυαλά σας αέρα '' και θα έχετε πρωτότυπες ιδέες.
Αυτό που χρειάζεται είναι να μην ανοίξετε πολύ τη βεντάλια και ακολουθήσετε δρόμους που είναι μακριά από την δική σας προσωπικότητα, είτε επαγγελματικούς, είτε ερωτικούς με αποτέλεσμα να '' χαθείτε στην μετάφραση '' χωρίς να πάρετε κάτι ουσιαστικό. Χρειάζεται να κάνετε κινήσεις πρωτοπορίας μεν, αλλά όχι ουτοπίας δε.

Ο Άρης ξεκινά ανάδρομος την χρονιά και αυτό σημαίνει ότι αντιμετωπίζετε κάποια οικονομικά ζητήματα, οι εξελίξεις δεν τρέχουν όπως εσείς θέλετε, με αποτέλεσμα να μένετε λίγο πίσω.
Μετά όμως ο Άρης επιστρέφει σε ορθή φορά μέχρι το τέλος Μαρτίου και ανατρέπονται τα πράγματα καθώς σας παρουσιάζονται οικονομικές ευκαιρίες, ανταμοιβές και όσοι είναι έξυπνοι και δραστήριοι και έχουν καλή επαγγελματική και επικοινωνιακή δυνατότητα αυτή θα κερδίσουν και οικονομικά και πάνω στην καριέρα τους.

Ένας άλλος πλανήτης που σας αφορά είναι η κυβερνήτης σας Αφροδίτη η οποία θα μετακινηθεί όλο το καλοκαίρι στο ζώδιο του Λέοντα και από τον Ιούλιο έως τις αρχές Σεπτεμβρίου θα είναι ανάδρομη.
Θα σας απασχολήσουν ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένειά σας και με τυχόν ακίνητα, θα θέλετε να περάσετε αρκετό χρόνο με την οικογένεια σας, ενώ στο σπίτι σας θα έχετε καλύτερη επικοινωνία και καλύτερη υποστήριξη από συγγενικά σας πρόσωπα.
Και βέβαια γιατί να μην πάρετε και κέρδος αναπτύσσοντας μία επιχείρηση μαζί με συγγενείς ή αξιοποιώντας ένα ακίνητο, είτε αλλάζοντας τη διαμόρφωση του ή δημιουργώντας  καινούργιο πλαίσιο αισθητικής κατεύθυνσης σε αυτό.

Και τέλος το πιο σπουδαίο γεγονός είναι η μετακίνηση από Μάιο του Δία, ο οποίος θα επηρεάσει όλο τα δεκαήμερα μέσα στο 2023 και θα σας δώσει τη λάμψη, τις ευκαιρίες, την τύχη, τη δημιουργία και την επέκταση, στο να αλλάξετε ότι θέλετε εσείς και να πιστέψετε στην τύχη σας.
Βγείτε προς τα έξω, ακολουθείστε τις προκλήσεις, κάνετε καλές επαγγελματικές συμφωνίες, επεκταθείτε πάνω σε ζητήματα γνώσεων, κάντε ταξίδια και ουσιαστικά αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε και ανακάλυπτε καινούργιους δρόμους επίτευξης. 
Είναι μία σπουδαία στιγμή μια που περιμένατε το Δία 12 έτη, οπότε μη χάνετε την ευκαιρία αλλά ακολουθείστε την τύχη σας και το πεπρωμένο σας.

Μια ηλιακή έκλειψη συμβαίνει επίσης σε αυτόν τον τομέα στις 20 Απριλίου, και αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη ενέργεια για να αφήσετε τις αποσκευές σας, να απελευθερώσετε το κάρμα και να εξαλείψετε τα συναισθηματικά δεκανίκια που σας έχουν κρατήσει πίσω. Μπορείτε να αισθάνεστε πολύ πιο ελεύθεροι, πιο ανάλαφροι και θετικοί σε επίπεδο ψυχής. Μπορείτε επίσης να είστε πολύ διαισθητικοί αυτή τη στιγμή, οπότε δώστε προσοχή σε τυχόν επιτυχίες που λαμβάνετε.

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας στα τέλη Απριλίου έως τα μέσα Μαΐου και μπορεί να αισθάνεστε ότι πολλά μικρά πράγματα έρχονται και σας απορρίπτουν. Μπορεί να υπάρχουν ένα εκατομμύριο πράγματα που πρέπει να κάνετε και μπορεί να πνιγείτε πολύ εύκολα. Αυτή μπορεί να είναι μια δοκιμαστική περίοδος για οτιδήποτε καινούργιο, αλλά εξαιρετική για δεύτερες ευκαιρίες και λύσεις.

Μια έκλειψη Σελήνης συμβαίνει στο ζώδιό σας στις 28 Οκτωβρίου και είναι η τελευταία έκλειψη στο ζώδιό σας εδώ και πολλά χρόνια, επομένως αυτή μπορεί να φέρει μερικά σημαντικά τέλη και κορυφώσεις στη ζωή σας. Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτού που έχετε κάνει, και μπορεί να βιώσετε σημαντικές ανταμοιβές και επιτυχία και να αισθάνεστε καλά για το που πηγαίνετε. Ή μπορεί να αντιμετωπίσετε σημαντικές αποτυχίες και καθυστερήσεις και πρέπει να επαναξιολογήσετε αυτό που κάνετε. Τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι πολύ υψηλότερα και μπορεί να χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ξεκουραστείτε, να φροντίσετε τις δικές σας ανάγκες και να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας. 


ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου