Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Ετήσιες Προβλέψεις 2023. ΙΧΘΥΣ

 


Για τους Ιχθείς το πιο σπουδαίο ζήτημα που θα τους απασχολήσει το 2023 είναι η μετακίνηση από το Μάρτιο και για τα επόμενα 2,5 χρόνια του Κρόνου στο ζώδιο τους.
Αυτό σηματοδοτεί ότι πρέπει να προβείτε σε μία διαδικασία ολοκλήρωσης, να γίνεται πιο ώριμη και πιο δημιουργική και να οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή για να ξεπεράσετε και καρμικά χρέη αλλά και τους περιοριστικούς όρους που θέτει ο Κρόνος.
Πρέπει να προσέξετε την υγεία σας και την εργασία σας, να δημιουργήσετε εκείνες τις συνθήκες για να αντέξετε στις πιέσεις και βέβαια οι άλλοι θα σας ζητήσουν να πάρετε περισσότερες πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας δημιουργήσουν μεγαλύτερο άγχος και κούραση.
Οπότε ξεκινά ένα διάστημα αρκετά απαιτητικό το οποίο για το 2023 θα επηρεάσει το πρώτο δεκαήμερο για αυτό χρειάζεται να έχετε μία δυναμική απέναντι στις καταστάσεις που θα προκύψουν και να βρείτε τις λύσεις εκείνες που θα σας πιέσουν λιγότερο.
Αφού όμως αποκτήστε την δύναμη και την απαίτηση στον ίδιο σας τον εαυτό στο να μπορεί να δεχτεί κάθε πίεση με μία ξεχωριστή δυναμική.

Βοηθός το 2023 είναι ο Δίας που έχει εισέλθει στο ζώδιο του Κριού και σας προσφέρει κάποια έσοδα κυρίως από την εργασία σας, τα οποία είτε τα περιμένατε είτε όχι, ενώ μπορεί να υπάρξει μία αύξηση μισθού.
Θα εισρέουν περισσότερα χρήματα από διάφορες πηγές και έτσι να έχετε μία καλύτερη συναισθηματική ασφάλεια και να νιώθετε πιο σίγουροι.
Δεν πρέπει να αφήσετε την τύχη σας να πάει χαμένη, να επιζητείτε ότι είναι εφικτό, όπως μία παραπάνω αύξηση ή να αποκτήσετε και μία δεύτερη δουλειά η οποία θα σας προσφέρει αρκετά χρήματα ώστε να γεμίσετε το πορτοφόλι σας,
Οι καλοί λογαριασμοί θέτουν και τους καλύτερους όρους θετικότητας και φέρνουν και τις καλύτερες δυνατότητες, όποτε πρέπει να μεριμνήστε και πάνω στο άξονα έσοδα-έξοδα ώστε να υπάρχει μία ισορροπία.
Από το Μάιο και μετά ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου, που είναι πιο καλύτερη θέση για εσάς, σας δίνει μία πρωτοβουλία στον αναπτύξετε και τη γνώση σας και την επικοινωνία σας. Στο να ρθείτε σε επαφή με τους άλλους, να υπογράψετε συμφωνίες, ενώ μπορείτε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, να έρθετε σε επαφή με κοντινούς συγγενείς και να κάνετε κάτι το επιχειρηματικό μαζί ή να ακολουθήσετε δρόμος γνώσης, είτε στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό.
Είναι μία περίοδος η οποία σας καλεί να αναπτυχθείτε περισσότερο, να σκεφτείτε περισσότερο και να πάρετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα αφού νιώσετε ότι η τύχη σας ακουμπά και εσείς θέλετε να την ακολουθήσετε.

Ο Ουρανός συνεχίζει να επηρεάζει το τέλους του δευτέρου δεκαημέρου θετικά, αναπτύσσοντας περισσότερο την δημιουργία σας, στο να γίνεται πιο εναλλακτικοί και να προβείτε σε αλλαγές μέσα από την εισχώρηση καινούργιων γνώσεων και καινούργιων προσώπων.
Ασχοληθείτε με το διαδίκτυο για να βρείτε καινούργιους δρόμους γνώσης και να έρθετε σε συμφωνίες οι οποίες να είναι πρωτοποριακές καινούργιες και εναλλακτικές.
Είναι ένας δρόμος που καλείστε να μπείτε πιο έντονα μέσα στην εποχή του Υδροχόου, να γίνεται πιο μοντέρνοι και επαναστατικοί και να αποκτήσετε τις δυνατότητες εκείνες που θα σας πάνε μπροστά. Ακολουθώντας ένα μέλλον που θα είναι μέλλον της καινούργιας εποχής, της καινούργιας τεχνολογίας και της καινούργιας άποψης γύρω από τα θέλω σας και γύρω από τα πάντα.

Ο Πλούτωνας επηρεάζει το τέλος του 3ου δεκαημέρου και σας δίνει μία έμπνευση για να ακολουθήσετε νέους δρόμους σιγουριάς και επιτυχίας.
Για να γίνει αυτό πρέπει να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, να βγάλετε τον καλύτερο σας εαυτό απέναντι στους άλλους, και να δημιουργήσετε νέες ομάδες ανθρώπων, είτε φίλων, είτε πελατών.
Πρέπει να έχετε μεγαλύτερη εξωστρέφεια, να δημιουργήσετε το κατάλληλο κλίμα, να διώξετε μακριά τους τοξικούς ανθρώπους, ώστε να σας υποδεχτούν οι καλύτεροι άλλοι ή εσείς να μπείτε μέσα σε ομάδες ανθρώπων οι οποίοι θα είναι πρωτοπόροι, θα είναι μέντορες και θα έχουν μία αυξημένη διαίσθηση για να σας κατευθύνουν.

Ο πλανήτης Ποσειδώνας και φέτος είναι στο ζώδιό σας και επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο.
Είναι ένας πνευματικός πλανήτης που σας προτρέπει να αυξήσετε τη συνειδητότητα σας και το πνευματικό σας μεγαλείο, να ακολουθήσετε δρόμους φιλανθρωπίας και αναζήτησης. Πρέπει να στραφείτε προς εκεί όπως και σε καλλιτεχνικά επαγγέλματα, να αναπτύξετε την διαίσθηση σας και την ευαισθησία σας και να ακολουθήσετε το μονοπάτι της καρδιάς σας.
Προσοχή όμως να μην μπλέξετε σε δρόμους απάτης, δρόμους ονείρου και απογοήτευσης και μπείτε σε κάποια καλούπια τα οποία είναι πολύ εύκολα προς την εξαπάτηση, τους κρυφούς εχθρούς, εθισμούς, έντονα πάθη και απογοητεύσεις. Τα οποία μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα και στην ψυχολογία σας και στην υγεία σας.
Γίνετε υπεύθυνοι, μην σας παραπλανά αστέρι της ουτοπίας σε δρόμους αδιάβατους και απάτης και μην ακολουθείτε τους άλλους οι οποίοι μπορεί να θέλουν είτε η καταστροφή σας, είτε αυτοί είναι ανήθικοι, είτε είναι περιπλανώμενοι.

Ο Άρης περιοδεύει τον έρωτά σας από τα τέλη Μαρτίου έως τα μέσα Μαΐου και μπορείτε να είστε πιο στοργικοί και να απολαύσετε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορείς να απολαύσεις τα ραντεβού, ενώ αν είσαι σε σχέση, μπορείς να απολαύσεις να φέρνεις περισσότερο ρομαντισμό.
Ο Άρης περιοδεύει τον τομέα των σχέσεων και των δεσμεύσεών σας από τα μέσα Ιουλίου έως τα τέλη Αυγούστου και μπορείτε να αισθάνεστε πιο άνετα με τη δέσμευση και τη σύνδεση με άλλους. Μπορείτε να εργαστείτε για να επιτύχετε μια ισορροπία στις σχέσεις σας και να την έχετε και με τις δύο κατευθύνσεις, και ίσως σας είναι πιο εύκολο να συμβιβαστείτε, να διαπραγματευτείτε και να μεσολαβήσετε. Ωστόσο, αυτό μπορεί να σας βάλει στη μέση σε ορισμένες καταστάσεις, οπότε προσπαθήστε να το περιηγηθείτε με σύνεση.
Ο Άρης περιοδεύει τον τομέα της οικειότητάς σας από τα τέλη Αυγούστου έως τα μέσα Οκτωβρίου, οπότε έρχεται με τον Ερμή ανάδρομο στην αρχή και μέρος των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε με άλλους μπορεί να οφείλονται στο ότι θέλετε να είστε πιο κοντά μαζί τους, αλλά δεν νιώθετε τόσο κοντά όσο θα θέλατε. Μπορεί να απαιτήσετε ισχυρούς συναισθηματικούς, σωματικούς, διανοητικούς και πνευματικούς δεσμούς, κάτι που μπορεί να είναι καλό αν δεν είστε πολύ δυναμικοί σε αυτό και δεν προσπαθήσετε να ελέγξετε τα πάντα. Αυτό μπορεί να είναι ευκολότερο μετά το τέλος του ανάδρομου.

Στη συνέχεια, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομη στον τομέα των σχέσεων και της δέσμευσής σας στα τέλη Αυγούστου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου και μπορεί να δυσκολευτείτε με κάποιον στη ζωή σας ή να αισθανθείτε έλλειψη σύνδεσης με άλλους συνολικά. Μπορείτε να εστιάσετε σε ζητήματα παλιών αποσκευών και δεσμεύσεων, και μπορείτε να εργαστείτε για να απελευθερώσετε μερικά από αυτά. 

Μια ηλιακή έκλειψη συμβαίνει στον τομέα της οικειότητας σας στις 14 Οκτωβρίου και αυτό μπορεί να φέρει μεγάλη ενέργεια για την οικειότητα και τους δεσμούς που έχετε με τους άλλους. Τα υγιή υπάρχοντα μπορούν να ενισχυθούν και μπορείτε επίσης να συνάψετε νέες στενές σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορείς να δώσεις προτεραιότητα στην έντονη σωματική οικειότητα, ενώ αν είσαι σε σχέση μπορείς να αναζωπυρώσεις τη σπίθα.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου