Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Ετήσιες Προβλέψεις 2023. ΤΟΞΟΤΗΣ


 Αν δεν υπήρχε η μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων και του Ποσειδώνα επίσης που παραμένει και φέτος στο ίδιο ζώδιο θα λέγαμε ότι θα ήταν μία ουδέτερη χρονιά.

Η μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων σας αφορά άμεσα μια που ανήκετε και εσείς στο Μεταβλητό Σταυρό. Σας δημιουργεί μία αναστάτωση όσο αφορά την προσωπική σας ζωή και την συναισθηματική σας ασφάλεια, καθώς έρχεστε αντιμέτωποι με γεγονότα που συμβαίνουν σε δύο άξονες, της εργασίες και της οικογένειας.
Καλείστε να ισορροπήσετε αυτές τις δύο κατηγορίες ζωής αλλά βέβαια δεν θα είναι εύκολο λόγω ότι ο Κρόνος ζητά να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Θα προκύψουν ζητήματα με τα άτομα της οικογένειας και προσοχή ιδιαίτερα σε ζητήματα ακινήτων, όπως επίσης και να μην χάσετε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Ιδιαίτερα οι Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου πρέπει να είναι προσηλωμένοι στο στόχο και να έχουν κατεύθυνση σταθερότητας κατά την ανάβαση του δύσκολου δρόμου του Κρόνου.

Παράλληλα ο Ποσειδώνας παραμένει και αυτός στους Ιχθείς και επηρεάζεται το τρίτο δεκαήμερο του Τοξότη και σας δίνει μία κατεύθυνση η οποία είναι λιγάκι διφορούμενη.
Από τη μία μεριά μπορείτε να επενδύσετε σε ακίνητα κοντά στη θάλασσα, να βρείτε ένα καλύτερο περιβάλλον ζωής, από την άλλη όμως μπορεί να κάνετε λάθη όσο αφορά την ακίνητη περιουσία σας ή να προκύψουν ζητήματα στην οικογένεια που σχετίζονται με θέματα υγείας.
Πρέπει να είστε δίπλα τους ιδιαίτερα αν υπάρχουν κάποια προβλήματα ψυχολογικής ή ψυχοσωματική υφής και βέβαια να προσέχετε τις συμφωνίες σας όσο αφορά τα ακίνητα να μην πέσετε θύμα απάτης ή εξαπάτησης.

Το πρώτο πεντάμηνο με τη διέλευση του Δία στο ζώδιο του Κριού σας αφορά άμεσα μια που ανήκετε και εσείς στην Φωτιά.
Σας προσθέτει ένα ιδιαίτερο ταπεραμέντο όσο αφορά το ερωτικό σας μέρος, να απολαύσετε καλύτερα την ερωτική σας ζωή, να ερωτευτείτε ανθρώπους που έρχονται ξαφνικά στη ζωή σας και γιατί όχι αργότερα να μονιμοποιήσετε αυτή τη σχέση.
Ευνοείστε επίσης σε ζητήματα παιδιών, μπορεί να υπάρξει η γέννηση ενός παιδιού ή να τακτοποιήσετε ζητήματα που σχετίζονται με τα παιδιά μέσα από ένα επαγγελματικό μονοπάτι ή μέσα από κάποια τύχη που θα έχουν αυτά.
Καλείστε επίσης να βρείτε και καινούργιους δρόμους όσο αφορά την ζωή σας από απόψεις διασκέδασης, αναψυχής, αξιοποίησης ταλέντων και να βγάλετε ένα άλλο πρόσωπο προς τα έξω ποιο ερωτικό και πιο ουσιώδης.

Στο δεύτερο πέρασμα του Δία αυτή τη χρονιά στο Ταύρο είναι ένας τομέας ο οποίος επηρεάζει την υγεία σας και την εργασία σας.
Αν είστε άνεργοι μπορείτε να προχωρήσετε στην εύρεση εργασίας, ενώ όσοι έχουν εργασία μπορούν να πάρουν μία προαγωγή, μία παραπάνω αύξηση ή να έρθει μία δουλειά στο ξαφνικό που πραγματικά θα την θεωρήσετε τύχη.
Σε ζητήματα υγείας προσέχετε τα παραπάνω κιλά, γενικά την διατροφή σας και τι θέλετε να πετύχετε για τον εαυτό σας αυτό το χρονικό διάστημα και στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων που έχετε.
Αυτοσκοπός είναι και η καλυτέρευση του ίδιου σας του εαυτού αλλάζοντας κοινωνικό προφίλ. Αλλάξτε την εμφάνισή σας, προσθέτετε καινούργια πράγματα επάνω σας και κάντε κάθε καινούργια κίνηση θετικότητας και αισιοδοξίας.

Οι Δεσμοί της Σελήνης του αλλάζουν φέτος και ακολουθούν την πορεία του Ζυγού / Κριού σας αφορούν άμεσα. Καλείστε να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες σας και τις σχέσεις σας που έχετε με ανθρώπους οι οποίοι σας παρέχουν ένα άλλο κίνητρο.
Να κάνετε μεταρρυθμίσεις και εφόσον έχετε αξιοποιήσει τις φιλίες σας και μέσα από τις ομάδες που κινείστε να προωθήσετε την εξωστρέφεια και την κοινωνικότητα.
Πρέπει να αξιοποιήσετε τον ίδιο σας τον εαυτό πάνω σε ζητήματα διασκέδασης και έρωτα, που πραγματικά θα σας δώσει ένα άλλο τόνο στη ζωή σας και θα προσθέσει ένα καινούργιο όραμα και σχέδιο ανάπτυξης προσωπικής και οικογενειακής.

Ο πλανήτης Ουρανός βρίσκεται και αυτός στον άξονα υγείας και εργασίας και εδώ οι αλλαγές είναι δεδομένες.
Μπορεί να υπάρξει μία αλλαγή εργασίας, μπορεί να βαρεθείτε την υπάρχουσα, να έρθει ξαφνικά μία άλλη ή να χάσετε τη δουλειά σας ξαφνικά.
Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι το μότο του Ουρανού είναι η αλλαγή και το καινούργιο, οπότε πορευτείτε μπρος τα εκεί, ιδιαίτερα αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι με την παρούσα εργασία ή νιώθετε εγκλωβισμένοι και ότι έχετε χάσει την ελευθερία σας.
Από την άλλη σε ζητήματα υγείας πρέπει να πάρετε νέες αποφάσεις αξιοποίησης του εαυτού σας, μέσα σε καινούργια δεδομένα ανάπτυξης και ισορροπίας, να ακολουθήσετε μοντέρνες μεθόδους ίασης και αναψυχής, να αυξήσετε τις επαφές με τους άλλους. Όλα αυτά θα σας προσθέσουν καλύτερη ψυχολογία κάνοντας νέους φίλους, με μοντέρνες ιδέες, με νέα άποψη, μέσα σε καινούργια περιβάλλοντα.
Σε ένα πιο καθαρό περιβάλλον και σε μία άλλη δόση ελευθερίας και δημιουργίας.

Ο Άρης είναι ανάδρομος (φαίνεται να κινείται προς τα πίσω) στον τομέα των σχέσεων και των δεσμεύσεών σας για να ξεκινήσει το 2023 μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, που ξεκίνησε στα τέλη Οκτωβρίου 2022. Αυτό μπορεί να έχει αναδείξει προβλήματα στις σχέσεις σας, παλιό τραύμα σχέσης και πιθανότατα έπρεπε να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες με άλλους.
Μπορεί να χρειάζονταν βελτιώσεις σε κάποιες σχέσεις, ενώ άλλες μπορεί να είχαν καταρρεύσει. Μπορεί να έχετε μάθει πολλά για τους ανθρώπους στη ζωή σας και αυτή θα μπορούσε να ήταν μια καλή στιγμή για να επανασυνδεθείτε με άτομα από το παρελθόν και να δεσμευτείτε ξανά σε αυτούς με τους οποίους έχετε καλή σχέση. Ο Άρης βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα μέχρι τα τέλη Μαρτίου, οπότε μπορείτε να νιώσετε ότι οι σχέσεις σας ενισχύονται και πιο αφοσιωμένοι βγαίνοντας από το ανάδρομο.

Ωστόσο, πριν εμφανιστεί αυτό το καλό πράγμα, ο Ερμής θα κάνει ανάδρομη πορεία στον εργασιακό σας τομέα από τα μέσα Απριλίου έως τα μέσα Μαΐου και ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις με την εργασία σας. Αν δεν σου αρέσει αυτό που κάνεις, μπορείς να το μισήσεις περισσότερο. Αν σας αρέσει αυτό που κάνετε, μπορεί να αγχωθείτε περισσότερο για κάτι ή να έχετε περισσότερες ευθύνες που μπορεί να είναι συντριπτικές. Προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι προγραμματίζετε χρόνο για διαλείμματα και φροντίζετε τον εαυτό σας.

Ο Πλούτωνας φτάνει στο τέλος του χρόνου του στον τομέα των χρημάτων σας, παραμένοντας σε αυτόν τον τομέα μέχρι τα τέλη Μαρτίου και επιστρέφοντας στα μέσα Ιουνίου για το υπόλοιπο του 2023. Ο Πλούτωνας στον τομέα των χρημάτων σας πιθανότατα έφερε τεράστιους μετασχηματισμούς οικονομικά για εσάς, καθώς και με τις αξίες και την ασφάλειά σας. 
Μπορεί να έχετε δει κάποια πράγματα να φεύγουν από τη ζωή σας που ήταν απίστευτα αναστατωτικά, αλλά ελπίζουμε να μάθετε τι αξίζει κάτι για εσάς, τι πραγματικά εκτιμάτε και τι να εμπιστευτείτε. Μπορείτε να αισθάνεστε πιο δυνατοί και να έχετε μια σταθερή βάση για τη ζωή σας συνολικά, και αυτό μπορεί να περιλαμβάνει οικονομικά, όπου μπορεί να έχετε κάνει μεγάλες μεταμορφώσεις.



ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου