Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Ετήσιες Προβλέψεις 2023. ΥΔΡΟΧΟΟΣ


 Οι Υδροχόοι έχουν να αντιμετωπίσουν το 2023 την πρώτη δοκιμαστική είσοδο του Πλούτωνα στο ζώδιό τους από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο. Είναι μία ξεχωριστή φάση για τις αρχικές μοίρες του ζωδίου καθώς πρέπει να τα αλλάξουν όλα και να μεταμορφωθούν σε κάτι άλλο ελέω Πλούτωνα.

Θα επιφέρει πίεση και γι αυτό οι Υδροχόοι καλούνται να πάρουν δύσκολες αποφάσεις, να έρθουν αντιμέτωποι με προβλήματα που σχετίζονται με υγεία και εργασία.
Θα έχουν ζητήματα με το επαγγελματικό τους status, ενώ μπορούν να δημιουργηθούν και πάσης φύσεως άλλα προβλήματα που θα τους επηρεάσουν καταλυτικά και κυρίως τα επόμενα 20 χρόνια με την μόνιμη παρουσία του Πλούτωνα στο ζώδιό τους.
Μέχρι τότε ο Πλούτωνας επηρεάζει τις τελευταίες μοίρες του ζωδίου και τους επιφέρει μία μεταμόρφωση όσο αφορά τα οικονομικά τους και κυρίως στα έσοδα που έρχονται από την εργασία τους.
Κάποιοι θα έχουν αρκετά ζητήματα όσο αφορά την δυνατότητα που έχουν να αποκτήσουν παραπάνω χρήματα, ίσως να στριμωχτούν περισσότερο και κάποιες απολαβές μπορεί να σταματήσουν να έρχονται ή να υπάρχει έλλειψη εργασίας. 
Γι αυτό χρειάζεται μία καινούργια μορφή εσόδων που πρέπει να εισέλθουν και για αυτό βάλτε ένα πρόγραμμα ώστε να υπάρχει μία συνεχής και σταθερή ροή μεταξύ εσόδων και εξόδων.

Αυτό θα το απαιτήσει και ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Κρόνος από τον Μάρτιο που θα μεταφερθεί στους Ιχθείς στο επόμενο ζώδιο από εσάς.
Θα σας πιέσει οικονομικά και θα σας δημιουργήσει ένα πρόσθετο πρόβλημα στην αισθηματική σας ασφάλεια. Χρειάζεται να είσαστε όσο γίνεται επιμένων και υπομένων για να μπορείτε να περάσετε τις δυσκολίες, αλλά πρέπει να δουλέψετε περισσότερο στον άξονα της εργασίας σας και στην σταθερή ροή των χρημάτων.
Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να περάσετε κάποια καρμικά ζητήματα, κυρίως αν υπάρχουν ατέλειες από την προηγούμενο χρονικό διάστημα και δεν έχετε πάρει τις σωστές αποφάσεις και δεν δημιουργήσατε γερές και σταθερές βάσεις όταν ο Κρόνος ήταν στο ζώδιό σας.
Μέχρι όμως τον Μάρτιο του 23 θα επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο του Υδροχόου οπότε έχει αυτό το δεκαήμερο ένα περιθώριο στο να δημιουργήσει μία ωριμότητα μέσα του και να πάρει αρκετή δύναμη για το μετά.

Άλλος ένας πλανήτης που σας επηρεάζει φέτος είναι ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, το τέλος δεύτερου και αρχές τρίτου δεκαημέρου, όπου σας δημιουργεί μία αναγέννηση και μία αλλαγή όσο αφορά τον άξονα κατοικίας και οικογένειας. Πολλοί Υδροχόοι θα αναχωρήσουν από την οικογένειά τους, θα θέλουν να μείνουν κάπου αλλού μόνοι ή με το/ την σύντροφό τους. Ενώ άλλοι θα αλλάξουν κατοικία, είτε ξαφνικά είτε θέλοντας, να πάνε σε ένα άλλο τόπο με πιο καθαρό αέρα και καλύτερο περιβάλλον.
Θα διαμορφώσουν μέσα τους μία αναμόρφωση και εσείς ως παιδιά του Ουρανού γνωρίζετε από πρώτο χέρι ότι δεν υπάρχει κάτι το μόνιμο με τον Ουρανό. Μπορεί ξαφνικά όλα να αλλάξουν, οπότε να είσαστε προετοιμασμένοι και για εκπλήξεις σε αποφάσεις που έχετε πάρει ή θα πάρετε.

Άλλος πλανήτης που θα σας απασχολήσει είναι η Αφροδίτη που όλο το καλοκαίρι θα κινείται στο απέναντι ζώδιο του Λέοντα. Οπότε δημιουργεί ένα πολύ καλό περιβάλλον ώστε να αποκτήσετε ένα σύντροφο, να προχωρήσετε σε ένα γάμο ή να δημιουργήσετε τέτοιες σχέσεις που πραγματικά θα σας δώσουν χαρά και δημιουργία.
Οι άλλοι θα σας βλέπουν πιο ελκυστικούς, όπως και εσείς τους άλλους και έτσι θα δημιουργηθεί μία ωραία χημεία που πραγματικά θα αισθανθείτε σίγουροι για τον εαυτό σας και πιο αισιόδοξοι για την πορεία σας.
Προσοχή μόνο στην ανάδρομη φορά της Αφροδίτης η οποία μπορεί σας κάνει να ξανασκεφτείτε κάποια ζητήματα, να μην είσαστε προετοιμασμένοι ώστε να δημιουργήσετε το κλίμα εκεί εκείνο που πρέπει, να ξαναγυρίσετε σε παλιούς έρωτες και να έχετε και κάποιες ελλείψεις οι οποίες θα είναι σημαντικές κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Ποσειδώνας παραμένει στον τομέα των χρημάτων σας και το 2023 επηρεάζοντας το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου.
Οπότε πρέπει να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις για το τι θέλετε να κάνετε από δω και πέρα και σε πνευματικό πεδίο και πόσο μπορεί να ωφεληθείτε ώστε να αφήσετε λίγο τον άξονα της ύλης και να εισέλθετε σε άξονα πραγματικότητας.
Ο Ποσειδώνας δεν μπορεί να σας δώσει τα χρήματα που επιθυμείτε απεναντίας μπορεί να σας δημιουργήσει μία ονειρική κατάσταση και να χάσετε χρήματα ή να σας ξεγελάσουν ή να σας κλέψουν χρήματα. Οπότε χρειάζεται ένας έλεγχος πάνω στον άξονα των χρημάτων και κυρίως αυτών που έρχονται από την εργασία σας. Αφού δημιουργήσετε ένα σωστό αυτοέλεγχο ακολουθήστε μετά μία πορεία η οποία θα είναι πιο πνευματική, θα σας δίνει μεγαλύτερη εσωτερική ασφάλεια και μπορείτε να ασχοληθείτε επαγγελματικά εξασφαλίζοντας χρήματα που έρχονται μέσα από πνευματικές και εναλλακτικές εργασίες.

Μια έκλειψη Σελήνης συμβαίνει στον τομέα της καριέρας σας και της διαδρομής της ζωής σας στις 5 Μαΐου, και αυτό μπορεί να σας ωθήσει να αναζητήσετε μια νέα καριέρα αν δεν σας αρέσει αυτό που κάνετε. Μπορεί να βιώσετε μεγάλες αναποδιές, καθυστερήσεις και να είστε πιο ευαίσθητοι συναισθηματικά, αν η καρδιά σας δεν είναι σε αυτό, και αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι για να αναζητήσετε κάτι άλλο. Εάν αγαπάτε αυτό που κάνετε και έχετε κάνει τα πράγματα σωστά, μπορείτε να επιτύχετε, να σημειώσετε πρόοδο και να λάβετε αναγνώριση ή να πετύχετε το βήμα σας με κάποιο τρόπο.

Ο Δίας είναι σε έναν από τους τομείς που κυβερνούν το μυαλό σας για να ξεκινήσετε το 2023 μέχρι τα μέσα Μαΐου και μπορείτε να έχετε πολλές νέες ιδέες και σχέδια, να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για να κάνετε κάτι μαζί τους και να είστε πιο αισιόδοξοι στην προοπτική σας. Μπορείτε να απολαύσετε τη συνομιλία και να θέλετε να μοιραστείτε τη γνώμη σας πιο ανοιχτά. Οι διανοητικές σας ικανότητες μπορούν να σας ωφελήσουν κατά κάποιο τρόπο και μπορείτε να δείτε το καλό στον εαυτό σας και στους άλλους.
Ο Δίας μετακομίζει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας στα μέσα Μαΐου, και αυτό φέρνει μεγάλη ενέργεια για να μετακομίσετε σε ένα νέο μέρος, να κάνετε αλλαγές στον υπάρχοντα χώρο ή την κατάσταση διαβίωσής σας, ώστε να αισθάνεστε ότι έχετε περισσότερο χώρο και μπορείτε να απολαύσετε πολύ περισσότερο χρόνο στο σπίτι ή με την οικογένεια. Μπορεί να υπάρξουν μεγάλες εξελίξεις στο σπίτι ή με την οικογένεια με θετικό τρόπο το 2023, και μπορείτε να αισθανθείτε ότι έχετε γερά θεμέλια για τη ζωή σας και να ενθουσιαστείτε με αυτό.


ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου