Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Πανσέληνος Δεκεμβρίου στο Καρκίνο. Θετικό Αποτύπωμα


 Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου γίνεται στις 27 του μηνός στην 4* 58 μοίρα του Καρκίνου και επηρεάζει το Παρορμητικό Σταυρό του πρώτου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο από την 2η έως στην 6η μοίρα.

Επίσης φέρνει προβλήματα στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού και στους αντίστοιχους ωροσκόπους και πλανήτες του τρίτου δεκαημέρου, λόγω των δύσκολων όψεων που κάνουν ο Ερμής και ο Άρης με τετράγωνα με τον Ποσειδώνα. Άλλο ένα στοιχείο είναι ότι έχει πολλές όψεις αυτή η πανσέληνος και αυτό σημαίνει ότι θα μας επηρεάσει σε πολλούς τομείς πολλαπλός, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι όψεις της Σελήνης είναι θετικές, οπότε πρέπει να την εκλάβουμε ως μία θετική πανσέληνο.

Οι όψεις της Πανσέληνου.

Η Σελήνη εξάγωνο με το Δία φέρνει γενναιοδωρία, φιλανθρωπία, φιλοδοξία και μας κάνει να μοιραζόμαστε εύκολα τα συναισθήματά μας, να έχουμε μία αυξημένη διαίσθηση, ενώ μας ενθαρρύνει να ανοιχτούμε στους άλλους, να δημιουργήσουμε φιλίες και να τους κατανοήσουμε προσφέροντας οποιαδήποτε βοήθεια.
Χρειάζεται μία κοινωνική εξωστρέφεια, μία επαφή με τους άλλους και αν πρόκειται να πάμε κάποιο ταξίδι κρίνεται θετική στο να πάρουμε τις βοήθειες και την τύχη που πρεσβεύει ο δίας.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο δίνει αυτοδυναμία, πρακτικότητα, επιμονή, σωστή σκέψη και κρίση στο να μπορούμε να χειριστούμε ζητήματα πολλαπλά με έναν τρόπο που να  υπάρχει η υπομονή και μία αξιοπιστία.
 Να φτιάξουμε τις σχέσεις μας που έχουμε με την οικογένειά μας, να ασχοληθούμε με το σπίτι μας και να δώσουμε μία εσωτερική μάχη κερδοφόρα απέναντι στις απαιτήσεις της εποχής και στις πιθανόν ψυχολογικές μεταπτώσεις μας.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη φέρνει γρήγορη σκέψη, αμεσότητα στις επικοινωνίες και βοηθά στο να γίνουμε πιο απαιτητικοί απέναντι στους άλλους όσο αφορά τις απόψεις μας. Μας κάνει να ανησυχούμε για κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις που υπάρχουν στο μυαλό μας, οπότε είναι βέβαιο ότι δημιουργεί και μία νευρικότητα.
Χρειάζεται πολύ προσοχή στην μετακινήσεις, στα ταξίδια ιδιαίτερα με το αυτοκίνητο, και να έχουμε όσο γίνεται χαμηλούς τόνους και χαμηλή νευρικότητα αυτό το χρονικό διάστημα.




Το τετράγωνο Ερμή με το Ποσειδώνα θα προκαλέσει σύγχυση και απροσανατολισμό, παραπληροφόρηση, εξαπάτηση. Θα βρισκόμαστε σε μία φάση η οποία δεν θα ξέρουμε τι είναι η αλήθεια και τι είναι ψέμα, θα μπερδευόμαστε και εμείς οι ίδιοι, οπότε χρειάζεται προσοχή σε συμφωνίες και σε συμβάσεις.

Το τετράγωνο του Άρη με το Ποσειδώνα μπορεί να φέρει διαστροφή της σκέψης, να μας βάλει σε αγχωτικές καταστάσεις μια που δεν θα έχουμε ρεαλισμό και θα μας διακατέχουν περίεργες επιθυμίες, υποψίες, ενώ οι φόβοι και η φαντασία θα μας κυριεύσουν. 
Όλα αυτά θα μας δημιουργήσουν πρόβλημα όσον αφορά στην εξαπάτηση και στην αυταπάτη για αυτό χρειάζεται προσοχή  ιδιαίτερα απέναντι εθισμούς, σε ιώσεις και σε οδήποτε δολομπλοκίες και σκάνδαλα που μπορούν να προκύψουν αυτή την στιγμή.

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου