Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Αφροδίτη αντίθεση Ουρανός Rx 21/12



Η Αφροδίτη από το Σκορπιό συναντά τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου κάνοντας αντίθεση που επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο του Σταθερού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο σε αυτό το δεκαήμερο. Ευαίσθητες μοίρες όσο αφορά την επιρροή από την 15η έως την 21η μοίρα.

Το βασικό που επηρεάζει είναι την ερωτική ζωή αν έχετε σύντροφο ή σύζυγο. Μπορεί να υπάρξει ένας απροσδόκητο γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση και μία επιδίωξη παραπάνω ελευθερίας, ενθουσιασμού, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί και ένα φλερτ το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε αναστάτωση. Δεν υποστηρίζει έναν χωρισμό αν υπάρξει μία ουράνια προσέγγιση στην σχέση. Οπότε πρέπει να υπάρχει μία επανεξέταση των δεδομένων του παρελθόντος, ώστε να μπει μέσα σε νέα καλούπια. Αν δεν γίνει μία επιλογή αλλαγής τότε ίσως έρθει ο χωρισμός. Επίσης μπορεί να δημιουργηθεί μία σχέση από το πουθενά χωρίς όμως σταθερή μακροχρόνια πορεία.
Επειδή αυτοί οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε ζώδια της ύλης αυτό σηματοδοτεί ότι θα υπάρξουν και προβλήματα στα οικονομικά τα οποία θα βρίσκονται συνέχεια σε ένα σημείο άνω-κάτω και κάποιες ανακοινώσεις ή κάποια γεγονότα μπορεί να δημιουργήσουν αίσθηση. Δεν είναι περίοδος που μπορούμε να βασιστούμε στην σταθερή οικονομική διαχείριση μια που ο πληθωρισμός αναγκάζει τα πράγματα να πηγαίνουν προς τα πάνω, όπως τα τρόφιμα και οι υπηρεσίες, με αποτέλεσμα τίποτα να μην είναι δεδομένο και όλα να έχουν μία μεταβλητότητα.
Επειδή αυτή η όψη γίνεται πάνω στο Σταθερό Σταυρό καταλαβαίνουμε ότι κάποια πράγματα θα αλλάξουν, θα έχουν μία σταθερή πορεία και αυτό τα κάνει πιο επικίνδυνα γιατί δεν θα έχουμε και πολλές επιλογές.


ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ 
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου