Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Προσέγγιση στον Ερωτα για κάθε ζώδιο.

 


Η αγάπη κάνει τον κόσμο να γυρίζει.. Σίγουρα, μπορούμε να πούμε ότι συνοψίζεται σε ένα χημικό ζήτημα Ή, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα συναίσθημα. Αλλά κανείς δεν ξέρει πραγματικά. Ακριβώς όπως κανείς δεν ξέρει πραγματικά γιατί ο σπαραγμός πονάει τόσο πολύ, ή γιατί μερικοί άνθρωποι είναι πιο συμβατοί από άλλους, ή τι μας ελκύουν τόσο ορισμένα άτομα. Τι κάνει μια σχέση να διαρκεί; Τι το κάνει να σπάει;

 Η αστρολογία κρατά το κλειδί για μερικά από αυτά τα ερωτήματα, και ενώ σίγουρα δεν είναι το Α ή το Ω όλης της σοφίας, είναι ένας τέλειος οδηγός για να μας βοηθήσει να διερευνήσουμε γιατί ορισμένες σχέσεις λειτουργούν και μερικές όχι.
Εδώ είναι μια μικρή ματιά στην Αστρολογία της Αγάπης και του Σπαραγμού χρησιμοποιώντας το φακό της Αστρολογίας, σημάδι προς σημείο.

Κριός
Πώς ο Κριός προσεγγίζει την αγάπη
Όπως με όλα τα άλλα, οι άνθρωποι του Κριού  προσεγγίζουν την αγάπη κατά μέτωπο. Ερωτεύονται σκληρά και γρήγορα, και εξίσου σκληρά και γρήγορα. Είναι βαθιά πιστοί και ζεστοί. Μέχρι που δεν είναι. Εκτιμούν μια σχέση που τους δίνει ανεξαρτησία, ενώ εξακολουθούν να κατακλύζονται από προσοχή.
Πώς αντιμετωπίζει ο Κριός τον σπαραγμό
Οι άνθρωποι του Κριού τείνουν να αγωνίζονται σκληρά για αυτόν που αγαπούν. Ωστόσο, όταν δεν υπάρχει πλέον μάχη μέσα τους, θα αφεθούν και θα ανακάμψουν κάθε γρήγορα, μερικές φορές τόσο γρήγορα που θα τσιμπήσει το άτομο στην άλλη πλευρά. Τίποτα δεν μπορεί να πάρει τον Κριό κάτω για πολύ και είναι πάντα έτοιμοι για την επόμενη μεγάλη ιστορία αγάπης τους.
Κριός: Παράγοντες συμβατότητας απαραίτητοι για μακροχρόνια αγάπη
Αν θέλετε να είστε συμβατοί με έναν Κριό, δώστε του χώρο, αλλά και κάντε τον ήρωα/ηρωίδα σας. Γιορτάστε τους και ενθαρρύνετέ τους. Αφήστε τους να ηγηθούν. Διασκεδάστε, να είστε αυθόρμητοι και να πάτε σε περιπέτειες. Θα είναι στόκος στα χέρια σας για πάντα.

Ταύρος
Πώς ο Ταύρος προσεγγίζει την αγάπη
0 Ταύρος είναι ένα ζώδιο που κυβερνάται από τον πλανήτη Αγάπη, την Αφροδίτη. Έτσι, έχουν να κάνουν με το ρομαντισμό. Σταθεροί, γειωμένοι και υπομονετικοί, κάνουν αφοσιωμένους συνεργάτες. Ωστόσο, μπορεί να είναι προσεκτικοί και επιλεκτικοί, μερικές φορές ακόμη και αρκετά ανασφαλείς. Ξέρουν πότε ξέρουν. Μόλις φτάσουν σε αυτό το σημείο, είναι δικά σας για πάντα.
Πώς ο Ταύρος αντιμετωπίζει τον σπαραγμό
Οι Ταύροι συχνά δυσκολεύονται να αφήσουν την αγάπη τους, ακόμα κι αν δεν λειτουργεί κατάφωρα. Δεν τους αρέσει η αλλαγή, βλέπετε. Έτσι, μπορεί ακόμη και να απομακρυνθούν ή απλά να αποσυνδεθούν, περιμένοντας να κάνετε την κίνηση. Είναι απογοητευτικό, αλλά είναι μέρος του ποιοι είναι.
Οι παράγοντες συμβατότητας του Ταύρου είναι απαραίτητοι για μακροχρόνια αγάπη
Απαραίτητο για να είσαι συμβατός με έναν Ταύρο είναι να είσαι εξίσου ρομαντικός, σταθερός και αξιόπιστος. Χρειάζονται κάποιον στον οποίο μπορούν να βασιστούν, αλλά χρειάζονται επίσης κάποιον που φέρνει απαλότητα και φροντίδα στον κόσμο τους. Ο Ταύρος αγαπά μια καλή αγκαλιά, νόστιμο φαγητό και ανέσεις πλάσματος. Εκτιμούν έναν σύντροφο που θα το μοιραστεί μαζί τους.
Δίδυμοι
Πώς οι Δίδυμοι προσεγγίζουν την αγάπη
Οι Δίδυμοι έχουν μια ελαφριά και εύκολη προσέγγιση στην αγάπη, τουλάχιστον στην αρχή. Ναι, έχουν και μια δραματική πλευρά, αλλά όχι όλη την ώρα. Πρέπει να έχουν μια ισχυρή ψυχική σύνδεση για να ερωτευτούν. Έτσι, το να μιλάνε – πολλά από αυτά – είναι το κλειδί για την καρδιά τους.
Πώς οι Δίδυμοι αντιμετωπίζουν τον σπαραγμό
Οι Δίδυμοι μπορούν να γίνουν πολύ αναλυτικοί όταν πρόκειται για σπαραγμό. Πρέπει να το συζητήσουν και να καταλάβουν γιατί συμβαίνουν όλα. Μπορεί να χρειαστεί να τους πούμε να το αφήσουν, επειδή τείνουν να μπαίνουν σε μια περιστροφή και να δημιουργούν περισσότερο δράμα από ό, τι είναι απαραίτητο.
Παράγοντες συμβατότητας Διδύμων απαραίτητοι για μακροχρόνια αγάπη
Οι Δίδυμοι είναι πιο συμβατοί με εκείνους που έχουν το ίδιο νοητικό επίπεδο με αυτούς. Χρειάζονται έναν έξυπνο, πολύπλοκο σύντροφο που τους διεγείρει συνεχώς και δεν τους βαριέται ποτέ. Χρειάζονται επίσης άφθονο χώρο για την ειδική πεταλούδα που είναι. Μην τους πιέζετε να δεσμευτούν, και θα το κάνουν, μόνο και μόνο για να σας αποδείξουν ότι κάνετε λάθος.

Καρκίνος
Πώς ο καρκίνος προσεγγίζει την αγάπη
Ο Καρκίνος  είναι ζώδιο του νερού και, όπως συμβαίνει με όλα τα ζώδια του νερού, υπάρχει μια ευαίσθητη, συναισθηματική προσέγγιση στην αγάπη και τις σχέσεις. Ο Καρκίνος φοβάται πολύ ότι θα πληγωθεί, οπότε μπορεί να σας εξετάσει για να δει αν είστε κάποιος που μπορεί να εμπιστευτεί την μαλακή πλευρά του. Μόλις το επιβεβαιώσουν, πέφτουν σκληρά, γρήγορα και για πάντα.
Πώς ο καρκίνος αντιμετωπίζει τον σπαραγμό
Οι Καρκίνοι παλεύουν με τον σπαραγμό. Τείνουν να προσκολλώνται σφιχτά στο πρόσωπο που αγαπούν, μερικές φορές μόνο από ανάμνηση των καλών στιγμών. Ωστόσο, έχουν το θάρρος να αφεθούν όταν δεν αισθάνονται καλά πια. Σε αυτή την περίπτωση, σχεδόν πάντα προσπαθούν να παραμείνουν φιλικοί μετά από ένα αρχικό κλείσιμο.
Παράγοντες συμβατότητας καρκίνου απαραίτητοι για μακροχρόνια αγάπη.
Για να διαρκέσει η αγάπη με τον Καρκίνο, χρειάζονται κάποιον που καταλαβαίνει τις διαθέσεις τους και μπορεί να χειριστεί τις συνεχώς μεταβαλλόμενες φάσεις τους. Πρέπει να χρειάζονται και αγαπούν να φροντίζουν και να φροντίζουν τον σύντροφό τους. Το να είσαι οικογένεια δύο ατόμων είναι τόσο σημαντικό για αυτό το ζώδιο.

Λέων
Πώς ο Λέων προσεγγίζει την αγάπη
Ο Λέων είναι ένα από τα ζώδια που κυβερνά την αγάπη και το ρομαντισμό, οπότε μπορείτε να περιμένετε να έχουν μια τεράστια, ορθάνοιχτη καρδιά. Η αγάπη τους είναι γενναιόδωρη, πιστή και ζεστή. Μόλις ο Λέων δεσμευτεί, ζευγαρώνουν για μια ζωή. Θα σκύψουν προς τα πίσω για τον εραστή τους και θα περιμένουν το ίδιο σε αντάλλαγμα.
Πώς ο Λέων αντιμετωπίζει τον σπαραγμό
Σπάνια βρίσκεις πολλούς ελεύθερους Λέοντες εκεί έξω. Αυτό είναι ένα σημάδι που ξέρει πώς να βάλει στη δουλειά όταν πρόκειται για αγάπη. Έτσι, δεν έχουν συχνά να αντιμετωπίσουν τον σπαραγμό, και όταν το κάνουν, είναι δραματικό. Ωστόσο, θα διακόψουν αν χρειαστεί, ειδικά αν η πίστη τους έχει προδοθεί.
Παράγοντες συμβατότητας Λέοντα απαραίτητοι για μακροχρόνια αγάπη
Οι Λέοντες χρειάζονται πάθος, ζεστασιά και αφοσίωση στη σχέση για να αισθάνονται συμβατοί με τους συντρόφους τους. Οι σχέσεις τους τείνουν να διαρκούν πολύ καιρό επειδή δίνουν τόσο πολύ από τον εαυτό τους. Είσαι ασφαλής με τον Λέοντα. Είναι μια αγάπη που διαρκεί μια ζωή.

Παρθένος
Πώς η Παρθένος προσεγγίζει την αγάπη
Οι Παρθένοι έχουν μια μεθυστική, αναλυτική προσέγγιση στην αγάπη. Μπορούν να είναι αρκετά ιδιότροποι για τους συνεργάτες τους και εξαιρετικά επιλεκτικοί. Όταν ερωτεύονται, μπορεί να είναι πολύ αισθησιακοί με λαχτάρα να βοηθήσουν και να υπηρετήσουν τους συντρόφους τους με όποιον τρόπο μπορούν.
Πώς η Παρθένος αντιμετωπίζει τον σπαραγμό.
Όντας ένα τέτοιο πνευματικό ζώδιο, ο Παρθένος τείνει, και πάλι, να υπεραναλύει εντελώς τον σπαραγμό. Θα προσπαθήσουν πρώτα να διορθώσουν τα πράγματα όσο καλύτερα μπορούν, συχνά κατηγορώντας τον εαυτό τους όταν οι προσπάθειές τους δεν λειτουργούν. Το μεγάλο τους μάθημα είναι να μάθουν πότε να αφεθούν και να συγχωρήσουν τον εαυτό τους και τους άλλους.
Παράγοντες συμβατότητας της Παρθένου απαραίτητοι για μακροχρόνια αγάπη.
Όντας ζώδιο της γης, οι Παρθένοι τείνουν να έχουν μακροχρόνιες σχέσεις. Για να είναι συμβατοί μαζί τους, χρειάζονται έναν σύντροφο που είναι υποστηρικτικός, στοργικός και πρόθυμος να εργαστεί. Εκτιμούν επίσης κάποιον που εκτιμά την επικοινωνία.

Ζυγός
Πώς ο Ζυγός προσεγγίζει την αγάπη
Ο Ζυγός κυβερνά την αγάπη, καθιστώντας αυτό το ζώδιο ένα ζώδιο που βρίσκεται συχνά σε επιτυχημένες σχέσεις. Αυτό είναι ένα γοητευτικό, συγκροτημένο και γλυκό σημάδι που όλοι θέλουν να είναι μαζί. Είναι πάντα πρόθυμοι να βρουν μια λύση win-win και τείνουν να βάζουν τις ανάγκες του συντρόφου τους πάνω από τις δικές τους.
Πώς αντιμετωπίζει ο Ζυγός τον σπαραγμό.
Ο Ζυγός έχει τόσες πολλές επιλογές που σπάνια παλεύει με μια ραγισμένη καρδιά για πολύ. Αυτό μπορεί να τους κάνει να φαίνονται επιφανειακοί και επιπόλαιοι, αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι συνήθως σκέφτονται υπερβολικά αν πρέπει ή όχι να τερματίσουν μια σχέση. Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της θλίψης για έναν Ζυγό.
Παράγοντες συμβατότητας Ζυγού απαραίτητοι για μακροχρόνια αγάπη
Οι Ζυγοί χρειάζονται έναν σύντροφο που είναι πρόθυμος να μοιραστεί μαζί τους και να συνεργαστεί ως ομάδα. Ένας εγωιστής σύντροφος μπορεί να μην είναι τόσο συμβατός με τον Ζυγό. Θα το ανεχτούν για λίγο, αλλά σύντομα συνειδητοποιούν ότι τα πράγματα δεν είναι πολύ δίκαια. Μια μη ισορροπημένη σχέση θα τους στείλει να τρέξουν για τους λόφους.
Σκορπιός
Πώς ο Σκορπιός προσεγγίζει την αγάπη
Ο Σκορπιός προσεγγίζει την αγάπη με τον ίδιο τρόπο που προσεγγίζει όλα τα άλλα – όλα ή τίποτα. Αυτό είναι το σημάδι του πάθους, της οικειότητας και της σεξουαλικότητας, καθιστώντας τους καταπληκτικούς ανθρώπους για να είναι μαζί. Σίγουρα, μπορεί να είναι ελεγκτικοί και ζηλιάρηδες, αλλά τις περισσότερες φορές, είναι στοργικοί, ευαίσθητοι και διαισθητικοί, για να μην αναφέρουμε πολύ πιστοί.
Πώς ο Σκορπιός αντιμετωπίζει τον σπαραγμό
Οι Σκορπιοί αισθάνονται τόσο βαθιά που πρέπει να κλείσουν κατά τη διάρκεια ενός σπαραγμού. Θα σας απομακρύνουν και θα φαίνονται κρύοι και κλειστοί, ενώ στην πραγματικότητα πονάνε βαθιά. Γίνονται εμμονικοί, μερικές φορές χειριστικοί, ειδικά αν προδοθούν. Τελικά, μπορεί να σας απομακρύνουν εντελώς από τη ζωή τους σαν να μην υπήρξατε ποτέ.
Παράγοντες συμβατότητας του Σκορπιού απαραίτητοι για μακροχρόνια αγάπη
Όντας σταθερό ζώδιο, ο Σκορπιός τείνει να είναι βαθιά πιστός και να έχει μακροχρόνιες σχέσεις. Για να είστε συμβατοί, χρειάζονται εγγύτητα, οικειότητα και φυσική σύνδεση. Χρειάζονται επίσης έναν συναισθηματικά διαισθητικό σύντροφο που ταιριάζει με το βάθος και την έντασή τους.

Τοξότης
Πώς ο Τοξότης προσεγγίζει την αγάπη
Ο Τοξότης είναι τα ελεύθερα πνεύματα του ζωδιακού κύκλου, και ως εκ τούτου, δεν τους αρέσει να είναι δεσμευμένοι ή υπερβολικά αφοσιωμένοι. Λαχταρούν την αγάπη που είναι περιπετειώδης, αυθόρμητη και διασκεδαστική, μια αγάπη που τους επιτρέπει να είναι αυτοί που είναι και να μεγαλώνουν. Θα είναι πιστοί όσο είστε σε θέση να τους παρέχετε αυτές τις ιδιότητες.
Πώς ο Τοξότης αντιμετωπίζει τον σπαραγμό
Οι Τοξότες βλέπουν όλη τη ζωή ως ένα μεγάλο μάθημα. Έτσι, ένας σπαραγμός μπορεί να τσιμπήσει, αλλά θα μεγαλώσουν από αυτό και ελπίζουν να είναι φίλοι με τον πρώην τους. Αυτό μπορεί να βλάψει τους πιο ευαίσθητους τύπους, καθώς αυτό μπορεί να φαίνεται σαν απερίσκεπτη ή αδιάφορη συμπεριφορά.
Τοξότης Παράγοντες συμβατότητας απαραίτητοι για μακροχρόνια αγάπη
Οι Τοξότες χρειάζονται κάποιον με τον οποίο μπορούν να μεγαλώσουν – κάποιον που είναι πρόθυμος να δει τον κόσμο και τη σχέση τους ως μια μεγάλη περιπέτεια. Εκτιμούν έναν σύντροφο που είναι σοφός, κάποιον με τον οποίο μπορούν να έχουν μεγάλες συζητήσεις και κάποιον που δεν είναι τεμπέλης ή δεσμευμένος στη ρουτίνα.

Αιγόκερως
Πώς ο Αιγόκερως προσεγγίζει την αγάπη
Ο Αιγόκερως είναι ένα παραδοσιακό ζώδιο, και έτσι, η προσέγγισή τους στην αγάπη μπορεί να φαίνεται ντεμοντέ σε μερικούς ανθρώπους. Λαχταρούν τη δέσμευση, ακόμη και το γάμο, και σε αυτή την αναζήτηση, μπορεί να φαίνονται επιλεκτικοί ή επιφυλακτικοί. Μόλις αποφασίσουν ότι είστε ο Ένας, θα είναι βαθιά πιστοί και αφοσιωμένοι στη σχέση, αν και λίγο μη ρομαντικοί.
Πώς ο Αιγόκερως αντιμετωπίζει τον σπαραγμό
Οι Αιγόκεροι κλείνουν όταν είναι πληγωμένοι. Είναι σχεδόν σαν να μην συνέβη τίποτα. Ωστόσο, εσωτερικά, έχουν μια βαθιά πληγή, η οποία μπορεί να εξελιχθεί με τρόπους που φαίνονται καταστροφικοί. Μπορεί ακόμη και να φαίνονται σκληροί και αδιάφοροι, αλλά είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι αυτό είναι απλώς ένας αμυντικός μηχανισμός.
Παράγοντες συμβατότητας Αιγόκερω απαραίτητοι για μακροχρόνια αγάπη:
Η μακροχρόνια αγάπη με έναν Αιγόκερω εξαρτάται από το πόσο πρόθυμοι είστε να είστε τόσο αληθινοί και αφοσιωμένοι όσο εκείνοι. Οι Αιγόκεροι θέλουν να τιμήσετε τη σχέση εκπληρώνοντας τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που είναι εγγενείς σε οποιαδήποτε συνεργασία. Η αγάπη είναι μια επιχειρηματική συναλλαγή για έναν Αιγόκερω – πρέπει να έχει νόημα.

Υδροχόος
Πώς ο Υδροχόος προσεγγίζει την αγάπη
Η αγάπη, για έναν Υδροχόο, είναι φιλία. Εάν δεν έχετε πρώτα μια σταθερή βάση φιλίας, ο Υδροχόος απλά δεν θα ερωτευτεί ποτέ. Βλέπουν τους συντρόφους τους ως τον καλύτερο φίλο και βοηθό τους. Ο τυπικός Υδροχόος είναι εξαιρετικά πιστός και πιστός, ακόμα κι αν είναι λίγο αποστασιοποιημένος ή μη ρομαντικός κατά καιρούς.
Πώς ο Υδροχόος αντιμετωπίζει τον σπαραγμό
Ο Υδροχόος έχει μια φιλοσοφική προσέγγιση στη ζωή και την αγάπη. Ο σπαραγμός θα τους πληγώσει, αλλά θα καταφέρουν να εκλογικεύσουν γιατί δεν λειτουργεί και συχνά απολαμβάνουν να παραμένουν καλοί φίλοι με τους πρώην τους. Αυτό δεν είναι σημάδι για να κουβαλάς μια ισόβια μνησικακία.
Παράγοντες συμβατότητας με τον Υδροχόο απαραίτητοι για μακροχρόνια αγάπη
Αν θέλετε να είστε συμβατοί με έναν Υδροχόο για μια ζωή, δώστε του χώρο και πολλά από αυτά. Αν προσκολληθείτε σε αυτά, καταπνίξετε την ελευθερία τους ή τους πείτε τι να κάνουν, θα τρέξουν ένα μίλι. Γίνετε ο καλύτερός τους φίλος και μιλήστε συχνά. Μοιραστείτε τα όνειρά σας. Αφήστε ο ένας τον άλλον να είναι άτομα.

Ιχθύες
Πώς οι Ιχθείς προσεγγίζουν την αγάπη
Οι Ιχθείς είναι ένα από τα πιο ρομαντικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Έτσι, ο έρωτας συμβαίνει γι 'αυτούς κάθε μέρα με όλους. Είναι μαλακά, απαλά και φροντισμένα πλάσματα. Οι Ιχθείς μπορεί να είναι ένα άγγιγμα στη μη δεσμευτική πλευρά, ειδικά αν αισθάνονται ότι η αγάπη τους είναι κάτι που πρέπει να μοιραστεί με όλους.
Πώς οι Ιχθείς αντιμετωπίζουν τον σπαραγμό
Οι Ιχθείς τείνουν να τρέχουν μακριά από τα μεγάλα συναισθήματα. Έτσι, ο σπαραγμός μπορεί να βιωθεί μέσα από το να φύγουν για να ταξιδέψουν, να ακούσουν μουσική ή σε πιο απειλητικά πράγματα όπως το να πίνουν πάρα πολύ. Ωστόσο, έχουν μια βαθιά συγχωρητική καρδιά που συχνά τους κάνει να εκμεταλλεύονται εύκολα σκληροί πρώην.
Παράγοντες συμβατότητας Ιχθύων απαραίτητοι για μακροχρόνια αγάπη
Αν θέλετε να κρατήσετε την αγάπη των Ιχθύων σας για μια ζωή, δώστε τους χώρο και ελευθερία. Να είστε εκεί για αυτούς με πρακτικούς τρόπους. Κρατήστε τα και συγκρατήστε τα – κάντε τα να αισθάνονται ασφαλή. Αφήστε την πνευματικότητα να είναι μέρος της σχέσης σας και αφήστε τους να νιώσουν τα μεγάλα συναισθήματά τους.

Μαργαρίτα Celeste

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου