Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Ο Απόλυτος Οδηγός Σας Για Τον Αμφιλεγόμενο Ανάδρομο Ερμή


 Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να έχετε ακούσει τη φράση, «Ο Ερμής είναι ανάδρομος». Εάν είστε εξοικειωμένοι με την αστρολογία, ίσως γνωρίζετε ήδη ότι όταν ένας πλανήτης είναι ανάδρομος φαίνεται να κινείται προς τα πίσω και η ενέργειά του μετατοπίζεται. Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, πολλά πράγματα φαίνονται πιο δύσκολα από το συνηθισμένο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συχνά αστειευόμαστε ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος. Το αυτοκίνητο χάλασε; Δεν είναι τύχη του Δία. Είναι πιθανώς μόνο ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία και πάλι. Η επικοινωνία μοιάζει αδύνατη; Πρέπει να είναι ο Ερμής ανάδρομος, σωστά;

Αλλά τι σημαίνει πραγματικά "Ερμής σε ανάδρομη πορεία" ?

Επηρεάζει ορισμένα σημάδια περισσότερο από άλλα; Είναι πραγματικά όλα άσχημα ή υπάρχει πιθανότητα να παρεξηγηθεί αυτή η διέλευση; Σήμερα, θα εξερευνήσουμε τα σκαμπανεβάσματα του ανάδρομου Ερμή για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε καλύτερα τι σημαίνει αυτή η διέλευση, πώς μας επηρεάζει και πώς μπορείτε να την αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Τι σημαίνει «ανάδρομος»;

Όταν ένας πλανήτης πρόκειται να κινηθεί ανάδρομος ή βρίσκεται επί του παρόντος σε ανάδρομο κύκλο, αυτό σημαίνει ότι ο πλανήτης φαίνεται να κινείται προς τα πίσω - κάτι που είναι μια οπτική ψευδαίσθηση.

Αυτό που πραγματικά συμβαίνει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι ότι ο πλανήτης επιβραδύνεται τόσο πολύ που φαίνεται να κινείται προς τα πίσω σε σύγκριση με την ταχύτητα της κίνησης του δικού μας πλανήτη. Στην αστρολογία, αυτό ονομάζεται '' σταθμός''.

Σκεφτείτε να βρίσκεστε στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο. Καθώς κινείστε γρήγορα με αυτοκίνητα που πηγαίνουν πιο αργά από τα δικά σας, φαίνεται να κινούνται προς τα πίσω. Αυτά τα αυτοκίνητα, ωστόσο, δεν σταματούν ή επιστρέφουν, αλλά μάλλον, απλά κινούνται πιο αργά από ό, τι εσείς. Αυτό συμβαίνει όταν οποιοσδήποτε πλανήτης κινείται ανάδρομος.

Ο Ερμής φαίνεται να κινείται προς τα πίσω ενώ είναι ανάδρομος - αλλά στην πραγματικότητα, απλά κινείται πιο αργά.

Τι είναι ο ανάδρομος Ερμής;

Κάθε πλανήτης κυβερνά μια διαφορετική πτυχή της ζωής μας και όταν πηγαίνει ανάδρομος, επηρεάζει αυτές τις περιοχές. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, των μεταφορών, της διάνοιας και των ταξιδιών μικρών αποστάσεων. Και όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, αυτές οι πτυχές της ζωής μας μπορεί να αισθάνονται πιο δύσκολες από το συνηθισμένο.

Ο ανάδρομος Ερμής καταστρέφει τη ζωή μας; Καθόλου - απλώς επιβραδύνει λίγο τα πράγματα.

Όταν βιώνουμε αυτή τη διέλευση, η επικοινωνία, η μεταφορά, τα σύντομα ταξίδια και τα ψυχικά θέματα μπορεί να αισθάνονται πιο δύσκολα από το συνηθισμένο.

Έτσι... Είναι ο ανάδρομος Ερμής μια αρνητική διέλευση;

Αυτή είναι μια φορτωμένη ερώτηση με περίπλοκη απάντηση. Αυτή η διέλευση δεν είναι εγγενώς κακή, αλλά μπορεί να κάνει τη ζωή να αισθάνεται πιο δύσκολη, γι 'αυτό συχνά συνδέεται με αρνητικές εμπειρίες.

Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται μια αίσθηση τρόμου όταν μαθαίνουν ότι ο Ερμής θα πάει ανάδρομος καθώς αρχίζουν να προβλέπουν τις ακυρωμένες πτήσεις, τα προβλήματα με την τεχνολογία, τα χαμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την κακή επικοινωνία που συχνά συνοδεύει αυτή τη διέλευση.

Ωστόσο, όπως κάθε άλλη δυνητικά απογοητευτική διέλευση, μαθαίνοντας περισσότερα για αυτή την αστρολογική περίοδο μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τον ανάδρομο Ερμή με χάρη και ηρεμία, επιτρέποντάς σας να πλεύσετε μέσα από αυτή τη διέλευση με ευκολία.

Υποθέτοντας ότι ο ανάδρομος Ερμής θα είναι τρελός, οδηγεί σε μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία που εξασφαλίζει ότι θα αισθανθείτε ταραγμένοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ο νόμος της έλξης λειτουργεί πάντα στη ζωή μας, οπότε είναι ζωτικής σημασίας να προσελκύσετε θετικότητα και ανάπτυξη κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Γενικά θέματα του ανάδρομου Ερμή

Ενώ πολλοί άνθρωποι μιλούν για την αρνητικότητα που σχετίζεται με αυτή τη διέλευση, μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να μάθετε και να αναπτυχθείτε αν ξέρετε πώς να εργαστείτε με αυτή την ενέργεια. Μια ανάδρομη περίοδος του Ερμή μπορεί να ενθαρρύνει τον προβληματισμό, επιτρέποντάς σας να επανεκτιμήσετε ορισμένες περιστάσεις στη ζωή σας.

Αυτή είναι η στιγμή να επανεξετάσετε τις καταστάσεις, τις σχέσεις και τις εμπειρίες στη ζωή σας για να καθορίσετε τι θέλετε να προσελκύσετε περισσότερο. Είναι η τέλεια στιγμή για να επανεξετάσετε τις προτεραιότητές σας και να ανακαλύψετε αν είστε στο σωστό δρόμο.

Άλλα θέματα που σχετίζονται με αυτή τη διέλευση περιλαμβάνουν την αναδιοργάνωση του ιερού σας χώρου, την επαναφορά των προθέσεών σας, την ανακατεύθυνση της ενέργειάς σας και την απελευθέρωση σχέσεων και περιστάσεων που δεν σας εξυπηρετούν πλέον.

Ο Ερμής είναι ένας βαθιά προσωπικός πλανήτης, οπότε μπορούμε να περιμένουμε ότι η προσωπική μας ζωή θα αμφισβητηθεί ή θα δοκιμαστεί. Ωστόσο, αυτές είναι συχνά οι εμπειρίες που μας φέρνουν πιο κοντά στο κέντρο μας και που μας τοποθετούν στο σωστό δρόμο προς τους στόχους και τα όνειρά μας.

Πώς επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής τα ζώδια;

Κριός

Είστε όλοι σχετικά με τη δράση και όταν ο Ερμής πηγαίνει ανάδρομος, αναγκάζεστε να επιβραδύνετε και να αγκαλιάσετε τα pit stops. Προσπαθήστε να μην αφήσετε το θυμό και την ανυπομονησία σας να πάρουν το καλύτερο από εσάς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ταύρος

Είστε συνήθως ήρεμοι και ειρηνικοί, αλλά αυτή η διέλευση μπορεί να ταρακουνήσει τα πράγματα και να προκαλέσει απογοήτευση. Θυμηθείτε να ασχοληθείτε με τη Μητέρα Φύση και να εστιάσετε σε ασκήσεις όπως η γιόγκα και ο διαλογισμός για να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την αίσθηση της αρμονίας σας.

Δίδυμοι

Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, οπότε αυτή η διέλευση έχει ιδιαίτερα ισχυρή επίδραση στις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Μπορεί να θέλετε να καθυστερήσετε να έχετε βαθιές συνομιλίες μέχρι να αισθανθείτε πιο ξεκάθαροι και πιο ευθυγραμμισμένοι.

Καρκίνος

Αυτή η διέλευση μπορεί να σας ενθαρρύνει να υποχωρήσετε στο καβούκι σας, αλλά προσπαθήστε να μην κρυφτείτε από αυτή την πλανητική επιρροή. Μετά από όλα, μπορεί να φέρει σαφήνεια σε ορισμένους τομείς της ζωής σας. Αγκαλιάστε την αβεβαιότητα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη διέλευση.

Λέων

Οι συνδέσεις σας με τους άλλους είναι πολύ σημαντικές για εσάς και μπορεί να πάρουν μια περίεργη τροπή κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Προσπαθήστε να θυμάστε ότι αυτό είναι προσωρινό και οι φιλίες και τα ειδύλλιά σας θα συνεχιστούν ως συνήθως μόλις τελειώσει.

Παρθένος

Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή, αυτή η διέλευση μπορεί να έχει μια ασυνήθιστα δυσάρεστη επίδραση σε εσάς. Αισθάνεστε εκτός ελέγχου μπροστά στο χάος που δημιουργήθηκε από τον ανάδρομο Ερμή. Η οργάνωση του άμεσου περιβάλλοντός σας θα σας δώσει μια αίσθηση ελέγχου.

Ζυγός

Εκτιμάτε βαθιά τις σχέσεις σας, οι οποίες αισθάνονται λιγότερο παρηγορητικές από το συνηθισμένο κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Προσπαθήστε να μην βάζετε πάρα πολύ απόθεμα σε περίεργες ή δυσάρεστες συζητήσεις, καθώς τα πράγματα θα αισθάνονται πιο ειρηνικά και φυσιολογικά όταν ο Ερμής αρχίσει να κινείται απευθείας για άλλη μια φορά.

Σκορπιός

Η υπομονή σας σας βοηθά να κινηθείτε με χάρη μέσα από αυτή τη διέλευση, αλλά μπορεί να αισθάνεστε χαοτικοί ή άβολα. Γράφοντας για τα συναισθήματα και τις εμπειρίες σας θα σας βοηθήσει να θεραπευτείτε και να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη διέλευση.

Τοξότης

Είστε πάντα σε κίνηση, αλλά η κίνησή σας σταματά από τον ανάδρομο Ερμή. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι σύντομα θα είστε σε θέση να συνεχίσετε την κανονική σας ταχύτητα και προσπαθήστε να αγκαλιάσετε αυτή την αίσθηση ακινησίας.

Αιγόκερως

Τα μεγάλα σχέδια και η σκληρή δουλειά σας μπορεί να χτυπήσουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Είναι σημαντικό να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας ότι κάποια πράγματα υπάρχουν πέρα από τον έλεγχό σας. Προσπαθήστε να αφήσετε την ανάγκη σας για έλεγχο για να πλεύσετε μέσα από αυτή τη διέλευση με ευκολία.

Υδροχόος

Έχετε μια ισχυρή σύνδεση με την τεχνολογία και τα gadgets, με τα οποία μπορεί να είναι δύσκολο να εργαστείτε κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στα απλούστερα πράγματα στη ζωή, όπως το να περνάτε χρόνο στη φύση, για να μετακινηθείτε μέσα από αυτή τη διέλευση χωρίς προβλήματα.

Ιχθύες

Τα συναισθήματα και η διαίσθησή σας μπορεί να αισθάνονται «μακριά» αυτή τη στιγμή, καθιστώντας πιο δύσκολο για εσάς να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας ενώ ο Ερμής είναι ανάδρομος. Δουλεύοντας με εργαλεία όπως η αστρολογία και οι κάρτες ταρώ θα σας βοηθήσουν να γεφυρώσετε το χάσμα μεταξύ του εαυτού σας και της διαίσθησής σας.

.Rhiannon Liselle ΠΗΓΗ:   (astrologyanswers.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου