Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Ερμής Rx τρίγωνο Δίας Rx 18/12


 Από την 16 έως τις 20 Δεκεμβρίου ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία από τον Ταύρο. Mία όψη που ευνοεί τα ζώδια Γης και του Νερού και όσους έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 03η έως την 8η μοίρα.

Υπάρχει μία στιγμή που έρχονται χαρμόσυνα νέα και δεύτερες ευκαιρίες οι οποίες σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σχέσεις, τα οικονομικά και σχετίζονται με οτιδήποτε αφορά το παλιό. Αυτό θα έχει μία σημασία γιατί κάποιες καταστάσεις σου ή το να έρθεις σε επαφή με κάποιους, με κάτι που θυμάσαι από το παρελθόν ή κάτι να σε βοηθήσει να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που σου έχουν δοθεί στο εδώ και τώρα. Τις επεξεργάζεσαι, μπορεί να βρεθεί οποιαδήποτε δυνατότητα επέκτασης και μέσα από συμβουλές ή μέσα από επαφή με νέους ανθρώπους να βρεθεί η χρυσή τομή στο να πάει κάποιος παρακάτω πιο ενεργός, πιο κινητικός.
Χρειάζεται μία προσοχή για να μπορέσουμε να κανονίσουμε κάποια πράγματα τα οποία θα έχουν μία δομή και μία ουσιαστική συμβολή στο παραπέρα και να μην υπόκεινται σε έντονες αμφισβητήσεις και προβλήματα προηγούμενων καταστάσεων οι οποίες δεν μπορούν να οδηγήσουν πουθενά.
Η προσοχή έχει να κάνει με την αναδρομή του Ερμή ο οποίος μπορεί να είναι παραπλανητικός αλλά και από την άλλη μπορεί να είναι ουσιαστικός, ανάλογα πώς μπορούμε να ελέγξουμε τις ακτίνες του Ερμή, ο οποίος από τη μία μεριά φέρνει την εξυπνάδα από την άλλη όμως φέρνει '' στο να χαθούμε στη μετάφραση '' .


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου