Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Αφροδίτη αντίθεση Δίας Rx 10/12


 Από τις 08 έως τις 13 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Δία από το Ταύρο. 
Είναι μία δύσκολη όψη για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο από την 3η έως την 8η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιύ δεν είναι σε καλή θέση οπότε δεν βοηθά τις διαπροσωπικές σχέσεις παρόλο που ο Δίας δείχνει την επέκταση, τον τυχοδιωκτισμό. Η ενέργεια της όψης προκαλεί κάποιες δύσκολες καταστάσεις αυτές τις μέρες μια που σχετίζεται με πολύ αισιοδοξία και με καλοπέραση, ενώ ο ανάδρομος Δίας επαναφέρει καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί από το Μάιο 2021 και μετά.
Αυτές οι υπερβολές δημιουργούν στο να θέλεις πάρα πολύ να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις, αλλά παράλληλα θα σου δημιουργήσει και κάποια ανασφάλεια όσο αφορά στο πώς θα ξεκινήσεις τις σχέσεις σου ή αν πρέπει να απομακρυνθείς από αυτές, κυρίως όταν  έχει περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός.
Θα καταναλώνεις περισσότερο, θα κάνεις σπατάλες γύρω από την ενέργεια της οικονομικής σου και τη συναισθηματική σου ζωής και θα θέλεις να λειτουργήσεις απερίσκεπτα για να έχεις την ανάγκη για επιβεβαίωση. Και βέβαια σχετίζεται αυτό και με την απιστία.
Πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές, να δημιουργήσεις ένα μέτρο στη ζωή σου το οποίο θα είναι πιο λειτουργικό και θα πρέπει να προσεχθεί να μην ξεπεράσεις κάποια όρια.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου