Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνας 17/12

 Από τις 14 έως 19 Δεκεμβρίου ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη κάνει τετράγωνο με το Ποσειδώνα, μία δύσκολη όψη για το Μεταβλητό Σταυρό και όσους έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο και έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα σε αυτά τα ζώδια από το 21η έως την 27η μοίρα.

Αυτό το χρονικό διάστημα βρίσκεσαι σε μία διαδικασία ενθουσιασμού και χαράς αλλά αυτά όλα οδηγούν σε αυταπάτες και σε σύγχυση. Υπάρχει μία περίεργη αισιοδοξία η οποία δεν έχει υπόβαθρο. Για αυτό στην πορεία αν δεις τα πράγματα επιφανειακά, και δεν θα σου δώσουν αυτά που εσύ περιμένεις, θα έχεις απογοητεύσεις.
Πρέπει να έχεις αίσθηση του παρόντος, να μην έχεις απόψεις οι οποίες είναι περίεργες και να μην είσαι ευάλωτος αυτές τις μέρες σε άτομα που θέλουν να σε εξαπατήσουν. Όμως και εσύ να έχεις ένα υπόβαθρο σωστό όσο αφορά τις απαιτήσεις σου.
Θα βρίσκεσαι σε ένα κόσμο ονειρικό, σε ένα κόσμο το οποίο είναι στη φαντασία σου αλλά δεν υπάρχει στην Ύπαρξη και στο Εδώ και Τώρα. Να προσέξεις οτιδήποτε είναι κρυμμένο και άγνωστο και οτιδήποτε σε οδηγεί σε μονοπάτια άγνωστα και δύσβατα τα οποία μπορεί να σου επιφέρουν πόνο.


ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου