Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Αφροδίτη τρίγωνο Ποσειδώνας 25/12

 


Η Αφροδίτη στο Σκορπιό είναι συναισθηματική, ευαίσθητη και αγαπησιάρα αλλά και επιθετική. Ο Ποσειδώνας με την όψη του τριγώνου, την οδηγεί να αγαπήσει χωρίς το Ποσειδώνιο πέπλο του, αυτό της θυματοποίησης, του ψεύδους και της αυταπάτης. 

Την ωθεί στον δρόμο της αγάπης με ρομαντισμό, της δείχνει την αλήθεια πως είναι να αγαπάει προσφέροντας και όχι ζητώντας, νιώθοντας ενσυναίσθηση και φροντίζοντας να είναι η ίδια ερωτεύσιμη χωρίς να περιμένει επιβεβαίωση μέσω της πρόκλησης, και την Προκαλεί.... Την προκαλεί να ξεπεράσει λάθη του παρελθόντος δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό της ώστε να ισορροπήσει από το παρελθόν δόνηση που είχε δημιουργηθεί για αγάπες που χάθηκαν επειδή δεν υπήρχαν τα κότσια να παλέψουμε ή γι αυτές που χρησιμοποιήθηκαν αυτά τα πέπλα που αναφέρθηκαν πιο πάνω ώστε να τις προσεγγίσουμε και μετά τις εγκαταλείψαμε γιατί ήταν ένα παιχνιδάκι... 
Τώρα ο Ποσειδώνας γυμνός, κινεί την θάλασσα των συναισθημάτων μας. Το αν θα αποφασίσουμε να πλεύσουμε ή όχι έγκειται σε εμάς. Η όψη τριγώνου πάντως, προμυνύει ότι οι άνεμοι θα είναι ούριοι, τουλάχιστον στην αρχή για βοήθεια. Η θεραπευτική προσέγγιση της όψης είναι ότι μας δίνει την δυνατότητα να αγωνιστούμε και να εξελιχτούμε μέσα από το συναίσθημα, ξεπερνώντας τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος ώστε να εγκαταλείψουμε την παθητικότητα μας, ανοίγοντας νέους ορίζοντες. 
Η όψη επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων του Νερού και της Γης και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 22η έως την 27η μοίρα.

Το Συμβόλαιο σε αυτή την όψη είναι: Ανοίγομαι στην αλήθεια της αγάπης.


Νεφέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου