Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Ερμής Rx τετράγωνο Ποσειδώνας 27/12

 


Από τις 24 έως 31 Δεκεμβρίου ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη σχηματίζει ένα ακόμα τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθείς.

Μία δύσκολη όψη για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και έχουν προσωπικούς πλανήτες, μεσουράνημα και ωροσκόπο από την 22 έως την 27η μοίρα.
Αυτό το διάστημα υπάρχει έντονη ανησυχία στην ατμόσφαιρα και δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει τίποτα σε επίπεδο επικοινωνίας και όλα βρίσκονται σε μία ακαταστασία καθώς κανένας δεν καταλαβαίνει τι λέει και τι ακούει. Οπότε χρειάζεται μία προσοχή να μην εμπλακούμε σε καταστάσεις οι οποίες θα είναι περίεργες, να μην εμπιστευόμαστε άκριτα ότι μας λένε και πρέπει να είμαστε αξιόπιστοι. Θα υπάρχουν πολλές ψευδείς δηλώσεις, ανακρίβειες, πλαστά έγγραφα και βέβαια χρειάζεται προσοχή τι υπογράφουμε, τι λέμε και τι συμφωνούμε.
Αυτό το χρονικό διάστημα προβλήματα μπορούν να δημιουργηθούν λόγω εσφαλμένης αντίληψης δική μας. Χρειάζεται προσοχή οι αγορές ηλεκτρονικών - ηλεκτρικών συσκευών οι οποίες μπορεί να είναι προβληματικές.
Είναι μία περίοδος οι οποίες την έχουμε ξαναζήσει από την ορθή είσοδος του Ερμή στο Τοξότη και καταλαβαίνουμε τι είχε παιχτεί το χρονικό διάστημα, το πως δούλεψε για να πάρουμε περισσότερες λεπτομέρειες όσο αφορά την επιρροή της διέλευσης στην παρούσα στιγμή.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου