Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Ήλιος τρίγωνο Δίας Rx 27/12


 Άλλο ένα τρίγωνο του Ήλιου από τον Αιγόκερω με τον ανάδρομο Δία από τον Ταύρο.
Εδώ, συναντάμε τον Ψυχολογικό Όνειρο. Είναι ένα αίσθημα που μας δίνει την διαφυγή σε καλύτερους ψυχολογικούς δρόμους. Με πιο τρόπο?
Οι τρόποι είναι προσωπικοί για τον καθένα, αλλά ως επί το πλείστον έχουν βάση τα καλλιτεχνικά αλλά και οι οικονομικές διευκολύνσεις.

Είναι αυτό αρκετό? Είναι μία διέξοδος του σημερινού ανθρώπου που έχει μάθει να νιώθει την οικονομική σιγουριά ως αυτοσκοπό καλής ψυχολογίας. Άλλοι πηγαίνουν στο μονοπάτι της καλλιτεχνικής δημιουργίας και της προσωπικής ωρίμανσης.
Τι άλλο μπορώ να κάνω? Ενασχόληση με την ψυχολογία και τον εσωτερισμό, την διαίσθηση και την ενόραση. Δύσκολα πράγματα? Καθόλου! 
Θα μου απαντήσεις : Δεν νομίζω.
Σίγουρα για καλό Σκοπό. Σκοπό της Βοήθειας στους συνανθρώπους, στο να καταλάβει κάποιος τα προμηνύματα που δεν μπορεί να τα εντοπίσει.
Άλλη προσφορά της όψης είναι η οικονομική επέκταση και η ανακάλυψη καινούργιων πηγών εισοδήματος ή το τυχερό μονοπάτι του επαγγέλματος. 
Η όψη αυτή γίνεται και σε ιδιαίτερες μοίρες του Αιγόκερω και του Ταύρου από την 3η έως την 8η που είναι μοίρες διαίσθησης.
Όσοι έχετε Ήλιο σε Ταύρο, Παρθένο, Ιχθύ μπορείτε να επωφεληθείτε τα μέγιστα. Ο ανάδρομος Δίας σίγουρα δείχνει και μία επιστροφή σε προηγούμενες καταστάσεις, επειδή είναι όμως πάντα θετικός αφιερωνόμαστε στο Σκοπό ο καθένας μας.



Διδάσκαλος
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου