Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Ερμής στον Αιγόκερω 01/12 - 23/12. Πρώτη περίοδος


 Ξεκινά η μεγάλη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω από τις 01/12 για να παραμείνει έως τις 23/12, όπου θα περάσει στις αρχικές μοίρες του Τοξότη, μια που θα γυρίσει σε ανάδρομη φορά από τις 13/12.

Αυτό το χρονικό διάστημα αυτό που περιμένουμε είναι να μπουν σε τάξη οι σκέψεις μας, οι ιδέες μας και να ασχολούμαστε με πράγματα που έχουν ουσία και μία παρόρμηση, η οποία θα μας πάει σε ένα πιο σπουδαίο κεφάλαιο στη ζωή μας.
Δεν θα είναι έντονη η εποχή ώστε να έχουμε αρκετό χιούμορ και να λέμε λόγια του αέρα. Ο ορθολογισμός θα είναι το πιο σπουδαίο πράγμα, που θα μας βάλει μέσα σε ένα πλαίσιο τακτοποίησης των πραγμάτων και με τη λογική σκέψη θα μπορέσουμε να εκτελέσουμε οποιαδήποτε εντολή έρχεται μέσω του εγκεφάλου, στο να κάνουμε πράγματα τα οποία θα είναι βοηθητικά κυρίως σε επαγγελματικό και οικονομικό τομέα.
Χρειάζεται οργάνωση, πειθαρχία και αποφασιστικότητα για να υπάρξουν και τα ανάλογα αποτελέσματα. Χρειάζεται αυτή τη στιγμή εκπαίδευση και αξιοποίηση πληροφοριών και γνώσεων, όσο αφορά επαγγελματικά ζητήματα, ζητήματα σχεδίων και σχεδιασμού καινούργιων επαγγελματικών προτάσεων, ξεκίνημα καινούργιων αντιλήψεων για να προσδιορίσουμε ποιο θέλουμε να είναι το μέλλον μας στην καινούργια χρονιά η οποία εισέρχεται.

Την πρώτη περίοδο επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων της Γης και του Νερού πριν γίνει ανάδρομος. Τα ζώδια αυτά καλούνται να πάρουν αποφάσεις πριν γίνει ανάδρομος.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου