Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Αφροδίτη τρίγωνο Κρόνος 06/12

 


Το πρώτο τρίγωνο του μήνα είναι γεγονός, καθώς η Αφροδίτη από το Σκορπιό συναντά τον Κρόνο στις αρχικές μοίρες του Ιχθύ. Μια ευνοϊκή όψη για τα ζώδια του Νερού και της Γης των πρώτων μοιρών και για όσους έχουν πλανήτες και ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια και μοίρες 0η έως 3η.

Ο περιοριστικός Κρόνος δημιουργεί ανάχωμα στο να εκφραστεί η Αφροδίτη με το παράτολμο τρόπο που μερικές φορές περνά τα εσκαμμένα. Την κάνει να συμπεριφέρεται πιο στέρεα, να ξέρει τι θέλει και να μην κάνει παράτολμες ενέργειες και πολλές μεταβολές που δεν έχουν ουσία. 
Σε βοηθά στο να δημιουργήσεις οικονομικές βάσεις μια που σου οριοθετεί την κατεύθυνση της είσπραξης χρημάτων από πηγές με βάση την επικοινωνία και τη σοβαρή προσέγγιση των πελατών. 
Σημαντικό πεδίο ανάπτυξης οικονομικών και ερωτικών ζητημάτων είναι η σταθερότητα, μια που τώρα βλέπεις πιο ώριμα τα πράγματα, αποκτάς ηρεμία και μένεις περισσότερο στην ουσία. 
Δεν είναι στιγμή της ανεμελιάς και της έξω ζωής, είναι των σταθερών και λογικών βημάτων και προσεγγίσεων, σε ένα υπόβαθρο που ήρθε για να σταθεροποιήσει και να δημιουργήσει ακόμα πιο γερά θεμέλια. 
Η προσέγγιση μεγάλων σε ηλικία ανθρώπων, με οικονομική εξουσία και σε ερωτικό επίπεδο, θα έχει θετικά αποτελέσματα αν με το ''σκορπίσιο μυαλό'' σου καταλάβεις ότι τώρα η καρμικότητα είναι προς όφελος.


ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου