Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Ερμής τρίγωνο Δίας Rx 08/12

 


Από τις 05 έως 12 Δεκεμβρίου ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία ο οποίος βρίσκεται στο Ταύρο. Η όψη είναι ευεργετική για τα ζώδια της Γης και δευτερευόντως του Νερού που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και έχουν πλανήτες, ωροσκόπο από την 03η έως την 08η μοίρα.

Είναι το διάστημα που έχεις ένα καλό επίπεδο επικοινωνίας, καθώς έχεις ανοιχτό μυαλό και βλέπεις τα πράγματα πιο αντικειμενικά. Οι αντιλήψεις σου και οι σκέψεις σου έρχονται από μακριά, από την περίοδο που ο Δίας ήταν σε ορθή φορά. Μιλάς πολύ, λες για τις ιδέες σου, κάνεις σχέδια όσο αφορά τα οικονομικά σου και τα επαγγελματικά σου και καταφέρνεις να κάνεις συμφωνίες που έχουν χρηματικό όφελος. Μπορείς να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες, να μελετήσεις νομικά έγγραφα, να πάρεις οποιαδήποτε σημαντική πληροφορία η οποία θα σου χρειαστεί αργότερα όταν ο Δίας γυρίσει σε ορθή φορά.
Βοηθά πάρα πολύ τα ταξίδια, το γράψιμο, τη διδασκαλία και βέβαια οτιδήποτε αφορά ζητήματα του εξωτερικού, είτε μέσω ταξιδιών, είτε μέσω μάθησης. Είναι καλή περίοδος για να επεκταθείς περισσότερο επικοινωνιακά και να αποκτήσεις γνώσεις, οι οποίες θα σε βοηθήσουν κυρίως στον οικονομικό τομέα, να βρεις λύσεις και να δώσεις απαντήσεις.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου