Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Πανσέληνος Νοεμβρίου στους Διδύμους.


 Η πανσέληνος την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 γίνεται στην 4*51 μοίρα των Διδύμων και βασικό πρωταγωνιστή έχει το Κρόνο γιατί με τις όψεις που κάνει φέρνει απογοήτευση και μπλοκαρισμένες φιλοδοξίες. Επηρεάζει το Μεταβλητό Σταυρό του πρώτου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 2η έως την 6η μοίρα.

Ας δούμε αναλυτικά τις όψεις

Η πανσέληνος σε αντίθεση με τον Άρη φέρνει ευερεθιστικότητα και συναισθηματική αστάθεια, ενώ μας οδηγεί σε καυγάδες, σε ατυχήματα και σε διαφωνίες. Ο καλύτερος τρόπος να αποφύγουμε τις συγκρούσεις και τη βία, είναι να υπάρχει μία ηρεμία και να διοχετεύσουμε όλη την ενέργειά μας σε καλούς σκοπούς και σε πλευρές στη ζωή μας που περιλαμβάνουν την εργασία, την άσκηση, τον αθλητισμό και το σεξ.

Το τετράγωνο Πανσελήνου με τον Κρόνο δημιουργεί δοκιμασίες πρόκλησης λόγω του περιορισμού των συναισθημάτων. Δεν έχουμε τα συναισθήματα αυτά που πρέπει αυτή τη στιγμή και νιώθουμε παγωμένη. Η θλίψη, η μοναξιά, η ενοχή και η ντροπή που μας υπενθυμίζουν κάποιες αποτυχίες που είχαμε στις σχέσεις, μία απώλεια, μία θλίψη και ένα οικονομικό γεγονός που μας επηρέασε αρνητικά.
 Αυτή τη στιγμή η κακή διάθεση είναι στο προσκήνιο αλλά πρέπει να διατηρήσουμε όσο γίνεται την ηρεμία και να μην προβούμε σε ενέργειες οι οποίες θα μας δημιουργήσουν πρόβλημα και στις σχέσεις και στα οικονομικά.

Το τετράγωνο Κρόνου / Άρη δίνει απογοήτευση και αναστολή. Μας κάνει να έχουμε μία διάθεση η οποία να είναι επιθετική και για αυτό χρειάζεται μία προσοχή σε ζητήματα υγείας μια που ο Κρόνος βρίσκεται στους Ιχθείς. Όπως επίσης να μην έχουμε αρνητική διάθεση απέναντι στους άλλους και να μην προβούμε σε ενέργειες οι οποίες θα μας οδηγήσουν σε άρνηση και ατυχήματα. Στηρίγματα είναι η αμυντική θέση, ο συμβιβασμός, η υποχώρηση, είναι καλύτερη επιλογή αντί να ξεκινήσουμε νέα έργα τα οποία θα έχουν επιθετικούς προσδιορισμούς και θα έχουν μία ιδιοτροπία όσο αφορά την έκφραση.

Το τετράγωνο Ερμή με τον Ποσειδώνα προκαλεί σύγχυση, αποσυντονισμό, παραπληροφόρηση, δολοπλοκία. Επομένως πρέπει να είμαστε συνεπείς και σταθεροί στις απόψεις μας και να μην υπογράψουμε σημαντικές συμφωνίες ή πούμε λόγια τα οποία δεν έχουν μία σωστή διαχείριση της αλήθειας. Να αποφύγουμε τις θεωρίες συνωμοσίας, τους εθισμούς. Οι καλύτεροι τρόποι βέβαια αυτή τη στιγμή είναι να παρακολουθήσουμε ένα καλλιτεχνικό γεγονός ή να ακούσουμε μουσική.


Ο χάρτης της για την Ελλάδα


Εν κατακλείδι είμαι μία άσχημη πανσέληνος που θεωρείται μία από τις πιο άσχημες του 2023. Πρέπει να προσέξουμε τις κινήσεις μας, αντιδράσεις μας, αυτά που σκεφτόμαστε και αυτά που εκφράζουμε.
Επίσης να κάνουμε μία αποτύπωση όλων των γεγονότων του 2023 και με ηρεμία να αποφύγουμε τα ζητήματα εκείνα που μας έχουν εκθέσει και να ολοκληρώσουμε με μία αυτοκριτική τα πεπραγμένα, ώστε να εισέλθουμε το 2024 τουλάχιστον όσο γίνεται πιο καθαρή σε σκέψεις και αποφάσεις.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου