Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

5 πιο ανήσυχα ζώδια σύμφωνα με την αστρολογία

 


Υπάρχουν κάποια σημάδια που φαίνεται να είναι πολύ πιο ανήσυχα από άλλα. Τείνουν να σκέφτονται υπερβολικά και να αγχώνονται για κάθε μικρό πράγμα.
Υπάρχει λόγος για αυτό; Και θα μπορούσε ίσως να έχει να κάνει με το ζώδιό τους και πώς αντιμετωπίζει το άγχος και τη νευρικότητα; Αν ψάχνετε να μάθετε αν το ζώδιό σας κατατάσσεται στη λίστα με τα πιο ανήσυχα σημάδια, τότε συνεχίστε να διαβάζετε.


 5. Ταύρος

Αυτό μπορεί να αποτελέσει έκπληξη για μερικούς, επειδή ο Ταύρος μπορεί να φαίνεται δροσερός στους περισσότερους. Από την οπτική γωνία ενός ξένου, φαίνεται ότι δεν υπάρχουν πολλά που μπορούν να κάνουν φάση σε έναν Ταύρο, καθώς η εναπόθεσή τους είναι δροσερή, ήρεμη και συγκεντρωμένη. Ωστόσο, όταν ένας Ταύρος έχει τα θεμέλιά του κλονισμένα και δεν αισθάνεται πλέον ασφαλής στη ζωή του, τείνει να γίνει απίστευτα ανήσυχος. Ένας Ταύρος μισεί απολύτως να αισθάνεται εκτός ελέγχου και σαν να μην έχει δύναμη στη ζωή του. Εάν συμβεί κάτι σημαντικό, όπως ένας Ταύρος που χάνει τη δουλειά του ή χωρίζει από έναν ρομαντικό σύντροφο, μπορεί σίγουρα να προκαλέσει αρκετό χάος στη ζωή του. Ένα τραυματικό γεγονός όπως αυτό θα επηρεάσει επίσης έναν Ταύρο για πολλά χρόνια, καθώς αυτό το ζώδιο σίγουρα δυσκολεύεται να αφήσει να φύγει και να ξεχάσει τα κακά πράγματα που του έχουν συμβεί. Αυτό συχνά οδηγεί σε υπερβολική σκέψη και αρνητικές σκέψεις που τελικά μετατρέπονται σε στρες και άγχος. Υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπαίνουν μέσα στο μυαλό ενός Ταύρου από ό, τι μπορεί κανείς να συνειδητοποιήσει.

4. Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα από εκείνα τα ζώδια που φαίνεται να έχουν τα πάντα μαζί. Όταν έχουν έναν στόχο στο μυαλό τους, τίποτα δεν μπορεί να τους εμποδίσει να επιτύχουν τα όνειρά τους και εξαιτίας αυτού, οι περισσότεροι άνθρωποι φαίνεται να πιστεύουν ότι είναι ανθεκτικοί και ανίκητοι. Αλλά κατά βάθος, υπάρχει μια δεξαμενή άγχους που βράζει μέσα τους. Αυτό το σημάδι τείνει να ασκεί μεγάλη πίεση στον εαυτό του για να επιτύχει και με αυτό έρχεται πολύ άγχος και άγχος. Αναρωτιούνται συνεχώς πώς μπορούν να κάνουν περισσότερα και να είναι καλύτεροι από τον ανταγωνισμό τους. Είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον Αιγόκερω να είναι ικανοποιημένος με την επιτυχία του, επειδή γνωρίζει ότι έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει περισσότερο. Είναι δύσκολο για αυτούς να γιορτάσουν τις επιτυχίες τους επειδή ανησυχούν συνεχώς για τον προορισμό τους, ενώ θα πρέπει πραγματικά να μάθουν να εκτιμούν το ταξίδι για αυτό που είναι. Ένας Αιγόκερως δυσκολεύεται να είναι ικανοποιημένος και αυτή είναι η ουσία του γιατί φαίνεται να παλεύει τόσο πολύ με το άγχος.

3. Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα και ενσυναισθητικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Αυτό το σημάδι παίρνει απολύτως τα πάντα και είναι αρκετά συντονισμένο με τα συναισθήματα και τα συναισθήματα των άλλων. Εάν κάποιος περνάει μια δύσκολη στιγμή, ο Ιχθύς θα είναι ο πρώτος που θα το αντιληφθεί. Αυτή η ευαισθησία μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη γι 'αυτούς, καθώς είναι δύσκολο για αυτούς να απενεργοποιηθούν και να αισθανθούν τα συναισθήματά τους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολύ άγχος για τους Ιχθείς, καθώς είναι δύσκολο για αυτούς να ξεφύγουν από ό, τι αισθάνονται, επειδή όλα είναι τόσο έντονα γι 'αυτούς. Αισθάνονται τα συναισθήματά τους και όλων των άλλων σε ένα επίπεδο που είναι εξαιρετικά μεγεθυμένο. Αυτό συχνά οδηγεί σε τάσεις φυγής, όπως η στροφή στα ναρκωτικά και το αλκοόλ για να τους βοηθήσει να προσπαθήσουν να ξεχάσουν τι αισθάνονται. Είναι σχεδόν ο μόνος τρόπος που μπορούν να καταφέρουν να απενεργοποιήσουν την εξαιρετικά ευαίσθητη κεραία τους, αλλά αυτό έρχεται με το δικό του σύνολο προβλημάτων. Οι Ιχθείς είναι συχνά αρκετά επιρρεπείς σε προβλήματα εθισμού και κατάχρησης ουσιών, ειδικά αν δεν αντιμετωπίζουν το άγχος τους με παραγωγικούς τρόπους, όπως η δημιουργική διοχέτευση της ενέργειάς τους ή η θεραπεία.

2. Παρθένος

Η Παρθένος κατατάσσεται αρκετά ψηλά στη λίστα των πιο ανήσυχων ζωδίων. Αυτό το ζώδιο είναι χωρίς αμφιβολία ένα μεγάλο ανήσυχο και τείνει να σκέφτεται υπερβολικά και να υπεραναλύει κάθε μικρό πράγμα που έρχεται στο δρόμο του. Το μυαλό τους τρέχει με ένα μίλι το λεπτό και πολλά από αυτά έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της διάνοιας τυχαίνει να κυβερνά αυτό το ζώδιο. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο η Παρθένος τείνει να είναι τόσο ανήσυχη είναι ότι ασκεί μεγάλη πίεση στον εαυτό της για να επιτύχει την τελειότητα. Πρέπει να είναι απολύτως τέλειοι σε κάθε μικρό πράγμα που κάνουν, αλλιώς αισθάνονται σαν μια τεράστια αποτυχία. Όταν ένας Παρθένος αποτυγχάνει σε κάτι, μπορεί να είναι μια μεγάλη προσωπική καταστροφή γι 'αυτούς. Θα επανεξετάσουν κάθε μικρή λεπτομέρεια που συνέβη, ξανά και ξανά, προσπαθώντας να καταλάβουν τι πήγε στραβά. Είναι εξαιρετικά σκληροί με τον εαυτό τους και αυτή η μεγάλη πίεση οδηγεί σε πολύ στρες και άγχος. Μπορεί να είναι απίστευτα δύσκολο για έναν Παρθένο να καθίσει αναπαυτικά και να χαλαρώσει επειδή συμβαίνουν τόσα πολλά στο κεφάλι του.

Δίδυμοι

Το άγχος είναι μια πολύ πραγματική εμπειρία για τους περισσότερους Διδύμους αλλά άλλοι άνθρωποι φαίνεται πάντα να εκπλήσσονται με το πόσο ανήσυχο και νευρικό γίνεται αυτό το ζώδιο. Σε εξωτερικό επίπεδο, μπορεί να μοιάζει σαν ένας Δίδυμος να έχει τα πάντα για αυτούς. Φαίνεται σαν να είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση επειδή είναι τόσο κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι και ξέρουν πώς να φωτίζουν κάθε δωμάτιο με το πνεύμα και το χάρισμά τους. Ωστόσο, ακριβώς κάτω από την επιφάνεια, οι περισσότεροι Δίδυμοι δυσκολεύονται πολύ να αντιμετωπίσουν το άγχος και το στρες τους, καθώς πραγματικά επιβαρύνει το νευρικό τους σύστημα, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε κάθε είδους διαταραχές της διάθεσης ή προβλήματα με την υγεία τους. Ένας Δίδυμος μπορεί να πάρει το μικρότερο θέμα και να το σκεφτεί τόσο πολύ που γίνεται ένα σημαντικό πρόβλημα στη ζωή του. Τείνουν να γίνονται ταραγμένοι, κυκλοθυμικοί και εξαιρετικά ευερέθιστοι όταν αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν το άγχος τους. Είναι τόσο σημαντικό για έναν Δίδυμο να έχει πολλά χόμπι και πράγματα να κάνει μόνο για να τον βοηθήσει να διευκολύνει την ανησυχία που τείνει να αναπτύσσεται όταν δεν είναι παραγωγικός με το χρόνο και την ενέργειά του.


Κατρίνα βαν Γουίκ
ΠΗΓΗ:  (askastrology.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου