Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνας 27/11


 Μία όψη που χρήζει προσοχής γίνεται στις 27 Νοεμβρίου, καθώς ο Ερμής από το Τοξότη κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. 

Η όψη επιβαρύνει το Μεταβλητό Σταυρό και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 21η έως την 26η μοίρα και ανήκουν σε αυτό το Σταυρό. 
Όπου εμπλέκεται ο Ποσειδώνας δημιουργεί σύγχυση και στην συνέχεια αποπροσανατολισμό, ενώ ο πήχης ανεβαίνει ψηλά. 
Δημιουργεί ένα επικοινωνιακό παράδεισο πιστεύοντας ότι με τα λόγια θα δημιουργήσεις το ιδεατό. 
Χρησιμοποιήσεις το ψέμα και την παραπλάνηση, ενώ ονειρεύεσαι ένα καλύτερο μέλλον μέσα από διάσταση ονειρική και γίνεσαι οπαδός της ουτοπίας. 
Τα μυστικά μπορεί να διαρρεύσουν, να μπλέξεις μέσα σε ασυμφωνίες και να πάρεις λάθος αποφάσεις, μετατοπίζοντας το ενδιαφέρον σε πράγματα που σου αρέσουν προσωρινά ή σε πράγματα που θέλεις να ακούσεις. 
Παράλληλα ο Ερμής εδώ στο ζώδιο που είναι σε πτώση επαναφέρει πρόσωπα '' φαντάσματα '' και σκέψεις ουτοπίας από το υπερπέραν γεμάτες ψέμα και σύγχυση.
Καλύτερα να μην πεις πολλά, μείνε μόνο στην καλλιτεχνική ενασχόληση, στις πνευματικές εργασίες, στο διαλογισμό.
Να προσέχεις στην οδήγηση, να μην αποσπάται ο νου σου, να μη λες λόγια του αέρα, πιστεύοντας ότι θα γίνεις πιστευτός, γιατί στο τέλος οι άλλοι θα σε καταλάβουν και θα σε περιορίσουν. 
Μάθε να τιθασεύσεις το λόγο σου, μάθε στο να διακρίνεις τώρα το ορατό από το αόρατο, μίλα λιγότερο και άκουσε περισσότερο τις αλήθειες των άλλων.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου