Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Προβλέψεις 2024. Μεταβλητός Σταυρός


ΔΙΔΥΜΟΙ

Από γενική άποψη, αυτή η συσχέτιση πλανητών μπορεί να θεωρηθεί θετικός οιωνός για βελτιώσεις στην κατάστασή σας. Το 2024, επομένως, οι Δίδυμοι μπορούν να περιμένουν 12 μήνες ανταμοιβής, τόσο από την άποψη της ερωτικής τους ζωής όσο και της επαγγελματικής τους ζωής. Θα έρθει σύντομα η ευτυχία να χτυπήσει την πόρτα σας; Λοιπόν, αυτό είναι που υποδηλώνεται σαφώς από τα αστέρια που υπάρχουν στον αστρικό ουρανό σας τους επόμενους δώδεκα μήνες.

Ας σταθούμε για λίγο στη συνάντηση του Δία και του Πλούτωνα, η οποία υποδηλώνει ότι η ευημερία σας μπορεί να εξαρτάται από την ικανότητά σας να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Προφανώς έχετε μια σαφή ιδέα για τους στόχους που θα θέλατε να επιτύχετε. Τώρα φαίνεται απαραίτητο να μετατρέψετε τα λόγια σας σε πράξεις και να αναλάβετε δράση.
Παρά τις αμφιβολίες που μερικές φορές σας κυριεύουν, να έχετε κατά νου ότι η ικανότητά σας να προσαρμόζεστε είναι καλύτερη από ό, τι νομίζετε. Η παρουσία του Δία δείχνει ότι δεν πρέπει να ενδώσετε στο κάλεσμα της σειρήνας της παρορμητικότητας με οποιοδήποτε πρόσχημα, με κίνδυνο να λάβετε λυπηρές αποφάσεις. Επομένως, πρέπει να εξετάσετε τη δράση σας με την πάροδο του χρόνου.
Βλέπω πώς έχουν τα πράγματα από τις προκλήσεις σας στην αρχή του έτους.
Μπορείτε να χαρείτε με την παρουσία της Αφροδίτης στον αστρικό ουρανό σας. Εκτιμάται πολύ από τους ειδικούς της αστρολογίας, αυτός ο πλανήτης έχει συνδεθεί πάντα με συναντήσεις, τρυφερότητα και ευγένεια.
Στις αρχές του έτους, υπό την επιρροή του, θα απολαύσετε να περνάτε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας, τους οποίους πιθανότατα θα θέλετε να βλέπετε πιο συχνά από το συνηθισμένο. Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών σας, οι διαφορετικές απόψεις τους θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα ορισμένες από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε σήμερα και επίσης να αμφισβητήσετε μερικές από τις βεβαιότητές σας.
Αυτή η σχέση με έναν νέο κόσμο θα είναι πολύ χρήσιμη για να προχωρήσετε και να βρείτε τις λύσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις προσδοκίες σας. Εν ολίγοις, η αρχή μιας νέας δυναμικής!
Ένα ελατήριο που θα σας επιτρέψει να επαναπροσδιορίσετε τη στρατηγική σας.
Το πέρασμα του Ερμή είναι ένα ενθαρρυντικό σημάδι, καθώς αυτός ο πλανήτης θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις πνευματικές σας ικανότητες από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο. Χάρη στην επιρροή του, θα έχετε το θάρρος να ρίξετε μια ειλικρινή ματιά στην τρέχουσα κατάστασή σας και θα καταφέρετε να εντοπίσετε εκείνες τις πτυχές της καθημερινής σας ρουτίνας που δεν σας ταιριάζουν πλέον.
Αντί να σας κάνει καταθλιπτικούς, αυτή η επίγνωση θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια νέα δυναμική, που πιθανότατα θα σας οδηγήσει όσο μακριά θέλετε. Για να επιτύχετε τους στόχους σας, θα είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε νέους δρόμους για προβληματισμό και να αλλάξετε την προσέγγισή σας.
Όπως και η πλειοψηφία των Διδύμων, πάντα γνωρίζατε ότι το πεπρωμένο ενός ανθρώπου δεν είναι ποτέ μια ευθεία γραμμή και ότι μερικές φορές πρέπει να ακολουθήσετε μονοπάτια που είναι λιγότερο καλά χαραγμένα. Σύντομα θα βρείτε το μονοπάτι που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις φιλοδοξίες σας. Το μέλλον σας είναι λαμπρό!
Οι συναντήσεις περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη αυτού του καλοκαιριού.
Αυτό το καλοκαίρι, ο Δίας και η Αφροδίτη θα σχηματίσουν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σχέση για την εξέλιξη της κατάστασής σας και για τη συναισθηματική σας ευεξία. Τον τελευταίο καιρό, δυσκολεύεστε να αποστασιοποιηθείτε από τις αρνητικές σκέψεις; Μην ανησυχείς!
Το αστρικό πλαίσιο του καλοκαιριού υποδηλώνει ότι τον Ιούνιο θα είστε γεμάτοι ενέργεια και αισιοδοξία. Αυτό το καλοκαίρι, σκοπεύετε να εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας για να διασκεδάσετε με τους αγαπημένους σας. Η υποστήριξή τους θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις σημερινές προκλήσεις με ηρεμία και γαλήνη.
Όταν θέλετε να πετύχετε σπουδαία πράγματα, είναι καλή ιδέα να έχετε φίλους και οικογένεια στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε. Σε αυτό το σημείο, δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε.
Ένα τέλος της χρονιάς που θα σας ωθήσει να προχωρήσετε
Μην φοβάστε την παρουσία του Πλούτωνα στον αστρικό ουρανό σας. Παρά την κοινή πεποίθηση, αυτός ο πλανήτης είναι πραγματικά ικανός να ανατρέψει την καθημερινή σας ζωή προς το καλύτερο. Είτε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν είναι επαγγελματικά είτε συναισθηματικά, μπορείτε να περιμένετε αλλαγή στο τέλος του 2024.
Ο Δίας υποδηλώνει επίσης σαφώς ότι αυτές οι αλλαγές θα σας επιτρέψουν τελικά να έχετε μια καθημερινή ζωή που είναι ακόμα καλύτερη από τώρα, παρά τις μικρές αναταράξεις που σίγουρα θα πρέπει να περάσετε πρώτα. Για να έχετε ένα σαφέστερο όραμα για το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσετε, θα πρέπει πρώτα να αποστασιοποιηθείτε από ορισμένες πτυχές του παρελθόντος σας.
Χωρίς να το συνειδητοποιείτε, σας εμποδίζουν να προχωρήσετε όσο γρήγορα θα θέλατε. Μην φοβάστε αυτή την αντιπαράθεση. Είναι απαραίτητο για την ανάπτυξή σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από 2024, ένας ιδιαίτερα ισορροπημένος συνδυασμός πλανητών θα επιτρέψει στον Παρθένο να απολαύσει μια γλυκιά και ικανοποιητική χρονιά. Η συνάντηση της Σελήνης και του Δία θα πρέπει να τραβήξει την προσοχή σας. Υπό την επιρροή αυτών των δύο πλανητών, θα ξέρετε πώς να ακούσετε το ένστικτό σας και να αγωνιστείτε για να πάρετε αυτό που πραγματικά θέλετε. 
Η ευαισθησία που θα νιώθετε καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου είναι ένα θείο δώρο, καθώς θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις πιο βαθιές φιλοδοξίες σας και να ενεργήσετε ανάλογα. Λαμβάνοντας υπόψη την αστρική σας σύνοδο, φαίνεται προφανές ότι το τυχερό σας αστέρι θα σας προσέχει προσεκτικά τους επόμενους μήνες. Οι αντίστοιχες θέσεις της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα υποδηλώνουν ότι το 2024 θα είναι πηγή χαράς και γαλήνης για εσάς.
Η κοινωνικότητα που θα νιώσετε θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τους φίλους και την οικογένειά σας. Εάν είστε μόνοι, μια συνάντηση μπορεί να είναι στην ημερήσια διάταξη. Η αίσθηση ασφάλειας που θα σας δώσουν οι φίλοι σας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε μπροστά και να συνεχίσετε να πιστεύετε στο μέλλον σας. Επομένως, έχετε κάθε λόγο να είστε αισιόδοξοι.
Η αρχή του έτους είναι καλή για προγραμματισμό.
Η τελευταία σας χρονιά ήταν πλούσια σε συναισθήματα και γεγονότα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα επωφεληθείτε από τις αρχές του 2024 για να πάρετε μια ανάσα και να τακτοποιήσετε τι χρειάζεστε στο μέλλον. Υπό την επιρροή της Σελήνης, θα είστε έτοιμοι να θέσετε τα σχέδιά σας σε αναμονή προκειμένου να επικεντρωθείτε ξανά στις πραγματικές σας φιλοδοξίες.
Σκεφτείτε αυτή την περίοδο ενδοσκόπησης ως ευλογία. Θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα βήμα πίσω από τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε πρόσφατα και να κατανοήσετε καλύτερα ποιες είναι οι κύριες προτεραιότητές σας σήμερα.
Μόλις συνειδητοποιήσετε τους στόχους που θέλετε να επιτύχετε, θα είναι ευκολότερο για εσάς να τελειοποιήσετε τη στρατηγική σας ή να προσαρμόσετε κάποια από τη συμπεριφορά σας. Αν θέλεις να προχωρήσεις, πρέπει να γνωρίσεις τον εαυτό σου μέχρι τον πυρήνα!
Την άνοιξη, η τύχη πάντα επιστρέφει!
Το πέρασμα του Δία στους αστρικούς ουρανούς της Παρθένου είναι σαφώς ένα σημάδι ότι η άνοιξη του 2024 θα είναι πηγή χαράς, τρυφερότητας και επιτυχίας για εσάς. Αυτός ο πλανήτης εκτιμάται πολύ από τους ειδικούς στην αστρολογία και θα σας βοηθήσει να φέρετε μια ανάσα φρέσκου αέρα στην καθημερινή σας ρουτίνα, καθώς και να σας ενθαρρύνει να αγωνιστείτε πιο ενεργά για τους σκοπούς που είναι σημαντικοί για εσάς.
Ενώ μερικοί από τους αγαπημένους σας θέλουν να λένε πολλά αλλά κάνουν λίγα, από τον Απρίλιο και μετά θα προτιμήσετε να μετατρέψετε τα λόγια σας σε πράξεις. Η πρόοδος που θα κάνετε σύντομα σίγουρα θα αναζωπυρώσει τον ενθουσιασμό σας.
Καθώς το ένα καλό πράγμα οδηγεί συχνά στο άλλο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προκύψει ένας θετικός φαύλος κύκλος. Επωφεληθείτε πλήρως από αυτή τη δυναμική. Μπορεί να σας πάει μακριά!
Το καλοκαίρι θα σας βοηθήσει να πετύχετε μερικά από τα όνειρά σας.
Ο Ποσειδώνας δεν είναι πάντα καλά κατανοητός, αλλά το 2024 θα σας βοηθήσει να ζήσετε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο καλοκαίρι από συναισθηματική άποψη. Από τον Ιούνιο και μετά, η επιρροή αυτού του πλανήτη θα μπορούσε να μεταφραστεί σε αυξημένη ανάγκη για εξερεύνηση και καινοτομία, αλλά και να σας διευκολύνει να βγείτε έξω και να συναντήσετε νέους ανθρώπους.
Σε αυτό το συγκεκριμένο αστρικό πλαίσιο, μπορείτε να περιμένετε πολλές ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Η προσκόλλησή σας στο σύστημα αξιών σας θα πρέπει επίσης να σας βοηθήσει να περάσετε από τα λόγια στην πράξη, προκειμένου να εργαστείτε για την επίτευξη ορισμένων από τα όνειρά σας.
Αισθάνεστε μερικές φορές ότι χάνετε τις απολαύσεις της ζωής; Ο Ποσειδώνας σας προσκαλεί να πιστέψετε στο τυχερό σας αστέρι και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα πολλά οφέλη στην τρέχουσα κατάστασή σας. Λίγη ελπίδα και λίγη διασκέδαση σε έναν δύσκολο κόσμο δεν πρέπει ποτέ να αρνηθεί!

Τέλος του έτους σχετικά με τις συναντήσεις.
Το πέρασμα της Αφροδίτης στον αστρικό ουρανό της Παρθένου είναι πολύ ενδιαφέρον, καθώς υποδηλώνει ότι θα αισθάνεστε ασυνήθιστα κοινωνικοί στο τέλος του έτους. Στη δουλειά και στο σπίτι, θα αποφύγετε τη σύγκρουση υπέρ του κατευνασμού. Πρέπει να πούμε ότι η ενσυναίσθησή σας και η ποιότητα της επικοινωνίας σας θα φτάσουν σε ύψη ρεκόρ από τον Οκτώβριο και μετά!
Επομένως, το πλαίσιο φαίνεται ιδιαίτερα ευνοϊκό για την ευημερία σας, στο σπίτι, στην εργασία και με τους φίλους σας. Θα εκμεταλλευτείτε αυτό το ευνοϊκό αστρικό κλίμα για να βελτιώσετε τους δεσμούς που σας δένουν με τους αγαπημένους σας, αλλά και για να δημιουργήσετε νέες σχέσεις και νέους δεσμούς.
Από επαγγελματική και οικονομική άποψη, αυτή η ικανότητα να περιβάλλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που εμπιστεύεστε θα μπορούσε να λειτουργήσει υπέρ σας. Στο τέλος του 2024, η ποιότητα του δικτύου σας θα είναι ένα αναμφισβήτητο πλεονέκτημα για την ανάπτυξη της καριέρας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, δεδομένης αυτής της ιδιαίτερα πλούσιας και ενδιαφέρουσας αστρικής συνόδου, μπορείτε να περιμένετε αυτό το έτος του 2024 με ηρεμία. Οι αντίστοιχες ενέργειες του Ήλιου και του Ουρανού θα πρέπει να σας βοηθήσουν να προωθήσετε το έργο της ζωής σας με καλό ρυθμό και να σας επιτρέψουν να εστιάσετε πλήρως στις αιτίες που είναι κοντά στην καρδιά σας. Έχοντας αφιερώσει χρόνο για να αναλύσετε το μήνυμα που προσφέρουν οι πλανήτες στον αστρικό ουρανό σας φέτος, φαίνεται ότι οι επόμενοι 12 μήνες θα έχουν να κάνουν με την αλλαγή. Φαίνεται πιθανό ότι έχετε φτάσει πρόσφατα σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή και ότι είναι πλέον αδύνατο για εσάς να επιστρέψετε. Όπως ένας μεγάλος αριθμός Τοξότη, ήσασταν πάντα πολύ προσκολλημένοι στις αξίες σας και στο όραμά σας για το μέλλον.
Το πέρασμα του Ουρανού στον αστρικό σας ουρανό σας προσκαλεί να πάρετε το πεπρωμένο σας στα χέρια σας και να ενεργήσετε για τις αλλαγές που έχετε σκεφτεί εδώ και μερικούς μήνες. Θα αισθάνεστε πάντα πιο άνετα με τον εαυτό σας όταν έχετε το θάρρος να δράσετε.
Ευαισθητοποίηση στην αρχή του έτους
Έχετε μερικές φορές την τάση να καθυστερείτε τα έργα σας χωρίς προφανή λόγο; Δυσκολεύεστε να πιστέψετε στα όνειρά σας; Μήπως η αναβολή των αποφάσεων μερικές φορές φαίνεται πιο καθησυχαστική από την ανάληψη δράσης;
Εάν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας σε κάποιες από αυτές τις συμπεριφορές και θέλετε να αλλάξετε τις συνήθειές σας, τότε θα πρέπει να είστε ευτυχείς να δείτε τον Ποσειδώνα στον αστρικό ουρανό σας στις αρχές του έτους. Η θέση του δείχνει ότι από τον Ιανουάριο θα είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε ό, τι μπορείτε για να πλησιάσετε τους στόχους σας και να ζήσετε μια ζωή που αντικατοπτρίζει καλύτερα τις αξίες σας.
Για να επιτύχετε τους στόχους σας, ωστόσο, φαίνεται ότι θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αμφισβητήσετε μερικές από τις βεβαιότητές σας. Μια πρόκληση που είναι καλά στο χέρι σας. Καλή τύχη!
Καθώς ο όμορφος καιρός αρχίζει να επανέρχεται, η ανταλλαγή ενέργειας μεταξύ του Ήλιου και του Δία μπορεί κάλλιστα να παίξει υπέρ σας! Ενώ το πρώτο μέρος του 2024 θα έπρεπε να σας επιτρέψει να ξεκαθαρίσετε τις πραγματικές σας φιλοδοξίες, η άνοιξη θα σας προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσετε τα πολύ πραγματικά οφέλη της τρέχουσας κατάστασής σας.
Υπό την επίδραση του Δία, η τύχη και το καλό χιούμορ θα είναι αναμφίβολα μέρος της καθημερινής σας ζωής τις επόμενες εβδομάδες. Σε αυτό το ευνοϊκό αστρικό πλαίσιο, μην εκπλαγείτε να δείτε πόσο απολαμβάνετε την επαγγελματική σας ζωή, πόσο καθησυχαστική βρίσκετε την οικονομική σας κατάσταση και πόση χαρά έχετε γύρω από τους αγαπημένους σας.
Μερικές φορές για να είστε ευτυχισμένοι, απλά πρέπει να συμφωνήσετε να βάλετε τον εγκέφαλό σας σε «παύση» για λίγο. Το να το παίρνετε εύκολα μερικές φορές είναι ένα ουσιαστικό μέρος της ευημερίας του Τοξότη.
Ένα καλοκαίρι που ευνοεί την αλλαγή άποψης.
Η συνάντηση του Ποσειδώνα και του Δία είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα από αστρολογικής άποψης, αφού μαρτυρά ξεκάθαρα μια νέα δυναμική που θα κυριαρχήσει στην καθημερινότητά σας στις αρχές του καλοκαιριού. Αυτοί οι δύο πλανήτες υποδηλώνουν ότι κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου θα απολαύσετε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να πειραματιστείτε με νέους τρόπους θεώρησης της ζωής.
Εάν η κατάστασή σας το επιτρέπει, για παράδειγμα, ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα μπορούσε να σας οδηγήσει να ανακαλύψετε νέους πολιτισμούς και ίσως να σας δώσει νέα εικόνα για μερικές από τις πιο εδραιωμένες πεποιθήσεις σας. Αλλά δεν χρειάζεται να φύγετε από το σπίτι για να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο!
Τις επόμενες εβδομάδες, θα προσπαθήσετε επίσης να σταματήσετε να βασίζεστε στις βεβαιότητες της ρουτίνας σας και να προσπαθήσετε να φέρετε μια ανάσα φρέσκου αέρα στην καθημερινή σας ζωή. Αυτή η διέγερση είναι απαραίτητη για την ευημερία σας.
Είναι το τέλος του έτους ιδανικό για να επιφέρει αλλαγές;
Οι στιγμές ευτυχίας που βιώσατε πρόσφατα θα σας έχουν βοηθήσει να επικεντρωθείτε ξανά στις κύριες προτεραιότητές σας. Τώρα ξέρετε ότι σας υπόσχονται ηρεμία και χαρά. Από την αρχή του φθινοπώρου, αντί να επιστρέψετε στις παλιές σας συνήθειες, θα είστε πρόθυμοι να ενεργήσετε για τις αλλαγές που είχατε αρκετό χρόνο να σκεφτείτε καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.
Τώρα γνωρίζετε ότι η ευτυχία δεν είναι ένα μακρινό όνειρο, αλλά κάτι που μπορεί να γίνει πραγματικότητα για εσάς αν κάνετε τις σωστές επιλογές. Και αυτό είναι εξαιρετικό timing γιατί καθώς αυτό το έτος πλησιάζει στο τέλος του, το πέρασμα του Ουρανού από τον αστρικό ουρανό σας θα σας βοηθήσει να λάβετε σημαντικές αποφάσεις που θα μπορούσαν να έχουν βαθύ αντίκτυπο στο πεπρωμένο σας.
Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, θα σας βοηθήσει πάντα να πάρετε την κατεύθυνση που ταιριάζει καλύτερα στις πραγματικές σας ανάγκες.


ΙΧΘΥΣ

Η περσινή χρονιά δεν ήταν τόσο ικανοποιητική όσο ελπίζατε ότι θα ήταν; Μπορείτε να αισθάνεστε χαρούμενοι για τους πλανήτες που θα διασχίσουν τον αστρικό ουρανό σας το 2024. Αποτελούν αναμφίβολα έναν ευνοϊκό οιωνό για τις μεσοπρόθεσμες εξελίξεις στην κατάστασή σας. Η παρουσία του Ήλιου θα πρέπει να προσελκύσει ιδιαίτερα την προσοχή σας.
Από τον Ιανουάριο έως τον Δεκέμβριο, το ηλιακό αστέρι θα ενθαρρύνει τους Ιχθείς να αντιμετωπίσουν την καθημερινή τους ρουτίνα με ανανεωμένο ενθουσιασμό. Στους επόμενους μήνες, η επιθυμία σας να ζήσετε την περιπέτεια και η τόλμη σας θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το πεπατημένο μονοπάτι σας και να εφαρμόσετε τις αλλαγές που σκέφτεστε εδώ και αρκετό καιρό. Η αστρική σας σύνοδος υποδηλώνει ότι έχει έρθει η ώρα να μετατρέψετε τις σκέψεις σας σε πράξεις και να δημιουργήσετε μια καθημερινή ζωή που αντικατοπτρίζει πραγματικά ποιοι είστε.
Το πέρασμα του Δία δείχνει ότι οι αλλαγές που πρόκειται να πραγματοποιήσετε θα συμβάλουν ενεργά στην προσωπική σας ευημερία, αλλά θα έχουν επίσης θετική επίδραση στην ανάπτυξη των αγαπημένων σας. Το 2024, είναι επίσης πολύ πιθανό ότι θα έχετε ακόμη μεγαλύτερη επίγνωση από το συνηθισμένο της άνεσης να έχετε τους φίλους και την οικογένειά σας γύρω σας. Και η ζωή είναι πάντα καλύτερη όταν αισθάνεστε ότι μπορείτε να βασίζεστε στους ανθρώπους που αγαπάτε.
Ένα ξεκίνημα της χρονιάς που ενθαρρύνει τις ερωτήσεις και την αλλαγή.
Στις αρχές του 2024, οι Ιχθείς θα μπορούν να βασίζονται στην καλοήθη επιρροή του Ερμή όταν προσπαθούν να βάλουν κάποια τάξη πίσω στη ζωή τους. Πιστεύετε ότι η καθημερινή σας ζωή θα μπορούσε να είναι πιο ικανοποιητική από ό, τι είναι αυτή τη στιγμή;
Ξεκινώντας από τον Ιανουάριο, ο Ερμής θα σας ενθαρρύνει να κοιτάξετε ειλικρινά την πραγματικότητα της καθημερινής σας ρουτίνας και θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις πτυχές της που δεν σας ικανοποιούν πλέον. Αντί να σας αποθαρρύνει, αυτή η επίγνωση θα σας βοηθήσει να τραβήξετε μια γραμμή κάτω από κάποια τραυματικά γεγονότα του παρελθόντος.
Θα σας ενθαρρύνει επίσης να είστε πιο ακριβείς σχετικά με τους στόχους που θα θέλατε τελικά να επιτύχετε και τις λύσεις που πρέπει να εφαρμόσετε για την επίτευξή τους. Σε αυτό το ευνοϊκό αστρικό πλαίσιο, δεν πρέπει να εκπλαγείτε αν αισθανθείτε τον εαυτό σας να παρασύρεται σε μια νέα δυναμική. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να πάτε όσο μακριά θέλετε.
Η άνοιξη φέρνει ελπίδα.
Την άνοιξη φέτος ο Ήλιος θα λάμψει σε όλο του το μεγαλείο και θα φωτίσει την καθημερινή ζωή των Ιχθύων. Υπό την επιρροή αυτού του πλανήτη, θα είστε σε θέση να ωθήσετε τις αμφιβολίες που μερικές φορές διασχίζουν το μυαλό σας στην άκρη και να επωφεληθείτε πλήρως από όλα τα οφέλη στην τρέχουσα κατάστασή σας.
Η νέα δυναμική που σύντομα θα νιώσετε να αναλαμβάνει, αναμφίβολα θα σας ενθαρρύνει να κοιτάξετε τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Στη δουλειά και στο σπίτι, θα νιώσετε γεμάτοι ενθουσιασμό και θα έχετε εξαιρετικό κίνητρο, ό, τι κι αν κάνετε.
Η εμπιστοσύνη που έχετε στις ικανότητές σας θα σας βοηθήσει να αντέξετε τα χτυπήματα που πάντα σας προσφέρει η ζωή και να ξεκινήσετε ξανά όταν χρειάζεται. Περιττό να πούμε ότι οι αγαπημένοι σας θα απολαύσουν να περνούν χρόνο μαζί σας. 
Ένα καλοκαίρι γλύκας και διαλόγου.
Φέτος, σαφώς δεν φείδεστε προσπαθειών προσπαθώντας να βελτιώσετε την κατάστασή σας, οπότε λίγη ξεκούραση θα σας έκανε καλό. Τώρα είναι μια καλή στιγμή! Το καλοκαίρι του 2024 θα είναι σίγουρα ευνοϊκό για λίγη τεμπελιά και κάποια εξερεύνηση.
Υπό την επιρροή της Αφροδίτης, οι Ιχθείς θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα να περνούν καλές στιγμές με τους αγαπημένους τους. Μπορείτε να περιμένετε να απολαύσετε τη δημιουργία δικαιωμάτων στον κόσμο, αλλά, επειδή ανησυχείτε για τη σωματική και ψυχική σας ευεξία, θα είστε επίσης πρόθυμοι να συμμετάσχετε σε μερικές από τις αγαπημένες σας δραστηριότητες αναψυχής και θα βεβαιωθείτε ότι δίνετε στον εαυτό σας όλο τον ελεύθερο χρόνο που χρειάζεστε για να φροντίσετε την υγεία σας.
Όταν όλα γύρω σας φαίνεται να συμβαίνουν με μεγάλη ταχύτητα, μερικές φορές είναι καλό να επιβραδύνετε για λίγο, δεν νομίζετε; Η τρέχουσα φιλοσοφία σας θα πρέπει να είναι να αφιερώσετε χρόνο για να απολαύσετε τη ζωή.
Στο τέλος του έτους επίγνωση της προόδου που έχετε σημειώσει.
Στο τέλος του 2024, ο Δίας θα ενθαρρύνει τους Ιχθείς να κοιτάξουν πίσω ήρεμα στην πρόοδο που σημειώθηκε τους τελευταίους μήνες. Αντί να εστιάζετε στις δυσκολίες που μπορεί να έχετε συναντήσει, θα είστε περήφανοι για αυτό που έχετε επιτύχει.
Δεν θα παραλείψετε να συνειδητοποιήσετε ότι η κατάστασή σας σήμερα είναι καλύτερη από ό, τι ήταν μόλις πριν από λίγους μήνες. Αυτή η επίγνωση θα λειτουργήσει ως καταλύτης μέσα σας. Θα σας ωθήσει να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας τους επόμενους μήνες και να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας.
Επομένως, μπορείτε να περιμένετε να σημειωθεί σημαντική περαιτέρω πρόοδος. Αυτό θα σας βοηθήσει να πάτε στην περίοδο των διακοπών με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου