Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος 01/01


 Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει τη προσωπική σου αξία, ενώ ο Κρόνος την ωρίμανση. Ως εκ τούτου αυτή η όψη προκαλεί την αξία σου να επαναπροσδιοριστεί μέσα από την ωριμότητα.... μια αξία που για να την κερδίσεις, μέσα από την επιρροή του ανάδρομου Κρόνου απαιτεί σκληρή δουλειά. 

Ή θα είσαι βαθιά διστακτικός απέναντι σε μια δέσμευση ή θα είσαι πολύ αφοσιωμένος - πραγματικά παγιδευμένος - ωστόσο, όπως και να ' χει μπορείς να ξεπεράσεις την ανησυχία σου και τους φόβους σου απέναντι σε σένα για το τι αξίζεις πραγματικά, μέσα από την ανιδιοτελή αγάπη. 
Διδάξου την υπομονή, που είναι απαραίτητη για τη Δημιουργία μιας διαρκούς αρμονίας, και με πειθαρχία θα δεις να γίνεται πραγματικότητα ένα όραμα, που με προθυμία κατευθύνει τα βήματα σου προς όλα εκείνα που έχεις σε εκκρεμότητα, αλλά με αργό και σταθερό βήμα. 
Τώρα, όσο αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις θα έχεις λίγο παραπάνω άγχος, εάν υπάρχει σχέση εξ αποστάσεως, ή υπάρχουν προβλήματα μέσα σε μια σχέση.... 
Οπότε για να διατηρηθεί η αρμονία για όσο κρατήσει η όψη, καλό θα ήταν να παραμείνει ο καθείς μόνος του... 
Σύνηθες είναι εξαιτίας της όψης να νιώσεις μοναξιά έως μια ελαφριά καταθλιψούλα, αλλά θα είναι κάτι περαστικό, αν δουλέψεις με θετικό τρόπο. 
Ενδεχομένως πιο πολύ πόνο ή απομόνωση να δεχθείς αν συντηρείς παράνομη σχέση ή νιώσεις εξαπάτηση ή διαχωρισμό λόγω μιας ανεκπλήρωτης προσδοκίας.... 
"Μη περιμένεις να πάρεις, όταν δεν έχεις δώσει γιατί ποτέ δεν είχες.... 
Η συναισθηματική ανεπάρκεια ασυνείδητα σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτό αξίζεις".... 
Άλλαξε τη δομή και το τετράγωνο θα μεταμορφωθεί σε τρίγωνο. 

Η όψη επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο του Μεταβλητού Σταυρού και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα 01η έως την 05η μοίρα.


Cahya
Ενορατική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου