Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Νέα Σελήνη Μαίου στο Ταύρο

 




Μετά τα μεταμορφωτικά κύματα της Εποχής των Εκλείψεων, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 7 Μαΐου, μας αγκυροβολεί σε ένα μέρος θρεπτικής σταθερότητας.
Μπορεί να αισθανόμαστε την αυξανόμενη σημασία να επιβραδύνουμε, να γειώσουμε την ενέργειά μας και να βρούμε χρόνο για ακινησία. Πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει και πολλά μπορεί να είναι ρευστά, αλλά οι φιλόξενες ενέργειες της Νέας Σελήνης μας καθοδηγούν να ξεκουραστούμε, να επαναφορτιστούμε και να βρούμε το κέντρο μας.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και ο κύκλος της τροφής
Ο Ταύρος είναι το ζώδιο του Ταύρου. Ο ταύρος τρέφεται από το χορτάρι στο οποίο βόσκει και σε αντάλλαγμα, ο ταύρος τρέφει και τροφοδοτεί το έδαφος με την κοπριά του. Όταν τα πράγματα είναι σε ισορροπία, συμβαίνει αυτός ο κύκλος θρέψης και ο καθένας είναι σε θέση να πάρει αυτό που χρειάζεται.
Ωστόσο, όταν υπάρχει ανισορροπία, αυτό συμβαίνει όταν ο ταύρος αισθάνεται ανασφαλής, θυμωμένος, ακόμη και επιθετικός. Πολλοί άνθρωποι αποδίδουν στον Ταύρο ότι είναι ένα ζώδιο που είναι αντίθετο με την αλλαγή, αλλά στην πραγματικότητα, πρόκειται περισσότερο για αυτή την αναστάτωση στη ροή της τροφής. Όταν ο κύκλος δεν ρέει αρμονικά, τότε είναι που βλέπουμε τις πιο επίμονες και άκαμπτες πλευρές της προσωπικότητάς του.
Μπορούμε να μεταφέρουμε αυτό το μήνυμα στη ζωή μας κάτω από τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο. Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν κύκλο τροφής στη ζωή μας; Πώς μπορούμε να φέρουμε ισορροπία στη ροή του δούναι και λαβείν;
Σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο, είναι πολύ εύκολο να αισθανόμαστε ότι οι ανάγκες μας δεν ικανοποιούνται και ότι δεν εισακουστήκαμε ή δεν ικανοποιηθήκαμε. Είναι πολύ εύκολο να αισθανθεί κανείς τις ανισορροπίες σε αυτόν τον κύκλο θρέψης που η φύση φαίνεται να έχει καταλάβει.
Δεν είναι εύκολο, και για κάποιους από εμάς, η ισορροπία μπορεί να φαίνεται αδύνατη αυτή τη στιγμή, αλλά η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μας υποστηρίζει να κάνουμε κάποια βήματα.
Και για τους περισσότερους από εμάς, το πρώτο μας βήμα θα είναι η επιστροφή στον εαυτό. Όταν μένουμε ακίνητοι και ακούμε τη δική μας εσωτερική σοφία, όταν αρχίζουμε να δίνουμε στον εαυτό μας αυτό που χρειαζόμαστε, τότε αρχίζει να ρέει η συνέργεια. Η δημιουργία αυτής της αρμονίας αρχίζει πραγματικά με εμάς και την εσωτερική κατάσταση της ύπαρξής μας.
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και ο πλανήτης του απροσδόκητου
Ο Ουρανός, ο πλανήτης των εκπλήξεων, της αφύπνισης και της ξαφνικής αλλαγής, είναι πολύ ενεργός κάτω από τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο. Η ενέργειά του μπορεί να δημιουργήσει κάποια αναταραχή που μπορεί να είναι δύσκολο να πλοηγηθεί ή που μπορεί να δημιουργήσει ένα αίσθημα αστάθειας.
Το θέμα με τον Ουρανό, είναι ότι θέλει να πάμε με τη ροή. Θέλει να βγούμε από την άκαμπτη δομή και ρουτίνα και να αγκαλιάσουμε κάτι νέο. Αν και αυτό δεν είναι πάντα άνετο, υπάρχει πάντα κάτι να μάθουμε όταν η ενέργεια μπαλαντέρ του Ουρανού κοσμεί τη ζωή μας.
Εάν προκύψει κάτι απροσδόκητο κάτω από τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, δείτε αν μπορείτε να αγκαλιάσετε τη ροή και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να οδηγηθεί, αντί να προσπαθείτε να ελέγξετε. Δείτε αν μπορείτε να επιστρέψετε στον εαυτό σας και να επικεντρωθείτε σε αυτό που χρειάζεστε για να αισθάνεστε θρεμμένοι. Όταν το κάνουμε αυτό από ένα μέρος αυθεντικής αλήθειας, ο κύκλος της τροφής αρχίζει να ρέει.
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και ο πλανήτης της αφθονίας
Ο Δίας, ο πλανήτης της διαστολής και της αφθονίας, θα επιπλέει επίσης κοντά σε αυτή τη Νέα Σελήνη, ενεργοποιώντας τις ενέργειες της συνόδου Δία / Ουρανού που είχαμε πριν από λίγες εβδομάδες.
Η σύνοδος Δία-Ουρανού αντιπροσώπευε την αρχή ενός νέου, 14ετούς κύκλου, αλλά ουσιαστικά, αυτή είναι μια εποχή που όλοι ενθαρρυνόμαστε να μπούμε σε έναν νέο τρόπο ύπαρξης. Η συνάντηση του Δία και του Ουρανού είναι το σήμα μας ότι ήρθε η ώρα να εγκαταλείψουμε τους παλιούς τρόπους και να αγκαλιάσουμε κάτι νέο. Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε προς το μέλλον και να αρχίσουμε να αλλάζουμε μερικά από τα ιδανικά και τις αξίες που είχαμε.
Όποια εκπληκτικά ή απροσδόκητα γεγονότα εκδηλωθούν για εσάς στα τέλη Απριλίου μπορεί να ανατείλουν για άλλη μια φορά κάτω από τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο. Περισσότερες πληροφορίες ή περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Μπορεί ακόμη και να αισθάνεστε πιο κατευθυνόμενοι και καθοδηγούμενοι με το πού κατευθύνεστε.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και ο Ταύρος ως Πνευματικός σας Οδηγός
Ενώ υπάρχει κάποια ταλαντευόμενη ενέργεια που συνδέεται με αυτή τη Νέα Σελήνη, συνολικά είναι μια όμορφη υπενθύμιση στο μήνα μας να επιβραδύνουμε και να επαναφέρουμε την εστίασή μας στην τροφή. Πώς μπορούμε να θρέψουμε τον εαυτό μας από μέσα προς τα έξω; Πώς μπορούμε τότε να επιτρέψουμε σε αυτή την τροφή να ρέει σε άλλους με συνεργιστικό τρόπο;
Εάν χρειάζεστε κάποια καθοδήγηση, επιστρέψτε στο σύμβολο του ταύρου. Θα είναι ο οδηγός μας όχι μόνο κάτω από τη Νέα Σελήνη του Μαΐου, αλλά σε όλη τη διαδρομή της εποχής του Ταύρου.
Ο Ταύρος είναι ένα μεγαλοπρεπές πλάσμα που πιστεύεται ότι εμφανίζεται ως σημάδι από το Σύμπαν ότι δεν είστε μόνοι που κουβαλάτε τα βάρη σας. Ο ισχυρός, ισχυρός ταύρος είναι ένα σημάδι ότι το Σύμπαν σας κρατάει, σας υποστηρίζει και σας δίνει δύναμη καθώς ταξιδεύετε.
Κρατήστε αυτό το μήνυμα κοντά κάτω από τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο. Χρησιμοποιήστε τη δική σας δύναμη που μοιάζει με ταύρο για να πλοηγηθείτε στο μονοπάτι μπροστά και εμπιστευτείτε ότι ο ταύρος σας υποστηρίζει επίσης.

Επηρεάζει το Σταθερό Σταυρό και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 15η έως την 21η μοίρα. Βοηθητική για τους Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους και Ιχθύς και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια στις παραπάνω μοίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου