Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Ερμής στο Ταύρο 15/05 - 03/06


 Τι σημαίνει να έχεις τον Ερμή στον Ταύρο; Είναι πάντα σημαντικό να αναλύουμε τα διάφορα συστατικά που συνθέτουν ένα ζώδιο για να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας τη σχέση επισκέπτη-οικοδεσπότη που υπονοείται όταν ένας πλανήτης βρίσκεται σε οποιοδήποτε ζώδιο εκτός από το δικό του. 



Για να έχουμε μια εις βάθος κατανόηση της έννοιας του Ερμή στον Ταύρο, ας επικεντρωθούμε στον Ταύρο για μια στιγμή. Αυτό είναι ένα στερεό και γήινο Γιν, ή ο θηλυκός ναός της Αφροδίτης. Είναι επίσης η εξύψωση του φεγγαριού, η κατοικία του πλανήτη Αφροδίτη. Έτσι, αυτό το σταθερό σταθερό ζώδιο είναι ένα Γιν, ένα θηλυκό και γήινο ζώδιο όταν ο Ερμής βρίσκεται σε αυτό.

Χαρακτηριστικά ενός υδραργύρου στον Ταύρο

 Ο Ερμής διαθέτει τα συνήθη χαρακτηριστικά του Ερμή όσον αφορά την επικοινωνία, την ευελιξία, την προσαρμοστικότητα, την αλλαγή και τη ρευστότητα. Έχουν την τάση να αποσυναρμολογούν τα πράγματα και να αναλύουν τα πάντα.
Αυτά τα άτομα συνδέονται συχνά με αυτοκινητόδρομους, ταξίδια, πολυσύχναστες αγορές, αγγελιοφόρους, σκεπτικιστές, ακόμη και τεχνίτες. Ένας άντρας Ερμής στον Ταύρο έχει επίσης εκπληκτικές τεχνικές δεξιότητες και αγαπά την πληροφορία ή την τεχνολογία.
Η γυναίκα Ερμής στον Ταύρο κυβερνά επίσης την ομιλία και την επικοινωνία σε κάποιο βαθμό. Έτσι, όλα αυτά τα πράγματα Mercurial γίνονται γήινα, Yin, θηλυκά, στερεά, Αφροδίτη και Σεληνιακά κάθε φορά που βρίσκονται στον Ταύρο. Θα πάρετε ένα μείγμα από όλα αυτά τα πράγματα, οπότε η προσοχή στην τοποθέτηση της Αφροδίτης στο χάρτη είναι σημαντική.

Όσο περισσότερο μπορούν να σχετίζονται, τόσο το καλύτερο

Ο Ερμής στους ντόπιους Ταύρους είναι από τη φύση του γοητευτικός και δελεαστικός όταν μιλάει. Ωστόσο, αυτή η τοποθέτηση έχει τις πιο γόνιμες εμπειρίες και αλληλεπιδράσεις όταν μπορούν να συσχετιστούν προσωπικά με το συγκεκριμένο άτομο ή εμπειρία. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που διέπει τις υλικές ανέσεις και επιθυμίες των ανθρώπων, ενώ ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας.
Έτσι, όταν ο Ερμής αλληλεπιδρά με την Αφροδίτη, έχετε κάποιον με μια βέλτιστη ψυχική διαδικασία σε ένα περιβάλλον όπου αισθάνεται εντελώς άνετα. Επεξεργάζονται τα πράγματα καλύτερα όταν τα έχουν βιώσει από πρώτο χέρι ή μπορούν να σχετίζονται με αυτά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή η τοποθέτηση δεν αντιπαθεί την έλλειψη εξοικείωσης. Απλώς προτιμούν το αντίθετο, αφού ευδοκιμούν πολύ καλύτερα σε αυτό.

Φιλτραρισμένο στυλ επικοινωνίας

Το στυλ επικοινωνίας αυτού του ατόμου φιλτράρεται μέσω μιας ενέργειας που μοιάζει με θεά της Αφροδίτης. Κάποιος με Ερμή στον Ταύρο έχει αυτή την ανεξήγητη γοητεία μέσα του. Όταν μιλούν, δεν μπορείτε παρά να ακούσετε προσεκτικά.
Αυτή η γοητεία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με άλλες τοποθετήσεις στον γενέθλιο χάρτη σας, αλλά η γοητεία του Ταύρου Merucy ξεχειλίζει με ένα φυσικό φλερτ κάθε φορά που η Αφροδίτη είναι παρούσα. Ή θα μπορούσε να είναι ότι έχουν μια δελεαστική φωνή υπνοδωματίου.
Άλλοι τείνουν να είναι πολύ ωμοί. Το βρίσκουν απολύτως άσκοπο να ζαχαρώνουν τα πράγματα μόνο και μόνο για να σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα. Αυτή η ωμότητα μπορεί να βλάψει ή να προσβάλει κάποιους, ενώ σε άλλους αρέσει και βρίσκουν την ευθύτητά τους αναζωογονητική.
Αδιέξοδο στις πεποιθήσεις και τις αποφάσεις τους Κάποιος με αυτή την τοποθέτηση είναι νεκρός στις αξίες, τις πεποιθήσεις και τις αποφάσεις του και είναι εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξει γνώμη. Θυμηθείτε ότι ο Ταύρος είναι ένα σταθερό ζώδιο, οπότε έχουν μια πιστή αλλά πεισματάρικη φύση κατά καιρούς και είναι επίσης λίγο αργοί. Όταν η σταθερή ποιότητά τους διοχετεύεται μέσω του πλανήτη Ερμή αυτό το άτομο θα πάρει το χρόνο του για να καταλήξει σε μια τελική απόφαση, αλλά μόλις το κάνει, τα δίνει όλα ανεξάρτητα από την αντίθεση. Αυτό καθιστά αρκετά δύσκολο για τους άλλους να επικοινωνήσουν ή να συζητήσουν κάτι μαζί τους λόγω των καθορισμένων τρόπων τους.
Αλλά αυτό δεν είναι κακό. Η ομορφιά αυτής της ποιότητας είναι ότι κάνει αυτή την τοποθέτηση άθραυστη. Είναι τόσο επίμονα και διαθέτουν εστίαση που μοιάζει με λέιζερ. Αυτό είναι απολύτως επωφελές, ειδικά αν έχουν μακροπρόθεσμους στόχους να επιτύχουν. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να τους εκτροχιάσει από την πορεία τους προς την επιτυχία.

Η πρακτικότητα και η σταθερότητα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των πάντων

Αυτό το άτομο αναλύει πάντα τα πράγματα που κάνει, χτίζει ή δημιουργεί. Πώς μπορεί να τα επηρεάσει μακροπρόθεσμα, τα οφέλη της ή τον αυθεντικό σκοπό της. Είτε πρόκειται για αίτηση για νέα δουλειά, λήψη ή διακοπή αποφάσεων σε μια μακροχρόνια σχέση, είτε πρόκειται για επιχειρηματικές δραστηριότητες.
Θα δείτε ένα μοτίβο όπου η πρακτικότητα και η σταθερότητα είναι σαφώς στην πρώτη γραμμή όλων όσων κάνουν. Ο Ερμής κυβερνά τη νοητική μας διαδικασία, πώς καταλήγουμε σε συμπεράσματα και πώς μπαίνουν στο παιχνίδι οι ικανότητές μας στην επίλυση προβλημάτων.
Αυτοί οι ιθαγενείς δεν είναι ο τύπος που πρέπει να δώσουν τον εαυτό τους στα τυφλά και φροντίζουν να μην τους εκμεταλλευτούν ποτέ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάνουν πολύ καλούς επιχειρηματικούς εταίρους, ειδικά επειδή έχουν επίσης αυτή την ενέργεια της Αφροδίτης που σχετίζεται με τον Δεύτερο Οίκο. Έτσι, οτιδήποτε αφορά τα οικονομικά και την ασφάλεια είναι πολύ σημαντικό για αυτό το πολύ σταθερό ζώδιο της γης.

Όλες οι δουλειές, χωρίς ανοησίες

Ο ταύρος είναι το σύμβολο του Ταύρου. Αυτό αντιπροσωπεύει τη συνήθως ταπεινή και ανενόχλητη αλλά ισχυρή φύση αυτού του ζωδίου. Φανταστείτε έναν ταύρο που βόσκει ήρεμα και σκέφτεται τη δική του επιχείρηση μέχρι να προκληθεί βίαια. Αυτό τους μετατρέπει αμέσως σε μια θανατηφόρα και ισχυρή δύναμη.
Όταν προσθέσετε την τοποθέτησή τους στον Ερμή, αυτή η ενέργεια που μοιάζει με ταύρο θα διοχετευθεί στο στυλ επικοινωνίας τους και θα ενισχύσει τον πεισματάρικο τρόπο σκέψης τους. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, δεν θέλετε να μπλέξετε με αυτούς τους ανθρώπους ή να τους ενεργοποιήσετε χωρίς λόγο. Γιατί όταν προκληθούν, δεν θα υποχωρήσουν ποτέ.

Ερμής στον Ταύρο Διασημότητες

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα των πιο διάσημων διασημοτήτων στον κόσμο με τοποθέτηση Ερμή στον Ταύρο:

  • Τζορτζ Κλούνεϊ
  • Ούμα Θέρμαν
  • Ρόμπερτ Πάτινσον
  • Ρενέ Ζελβέγκερ
  • Πιρς Μπρόσναν
  • Κρίστεν Στιούαρτ
  • Έμμα Γουάτσον
  • Ράσελ Κρόου
  • Άλεκ Μπάλντουιν
  • Σάρα Μισέλ Γκέλαρ
  • Τζόνι Ντεπ
  • Ναόμι Κάμπελ
  • Μαρκ Γουόλμπεργκ
  • Μπρουκ Σιλντς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου