Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Αφροδίτη σύνοδος Ουρανός 18/05

  


'' Τι θέλεις?....Τι αγαπάς?..''

Όψη γεμάτη παρόρμηση για ενθουσιασμό, για διέγερση του άγνωστου, και δίψα για πλούτο εμπειριών.
Εξωστρεφείς πια, με την ανησυχία να διασφαλίσουμε ότι η ζωή είναι ενδιαφέρουσα δίνουμε στον εαυτό μας πληθώρα ενδιαφερόντων και εξερευνήσεων, ώστε να μην υπάρχει χρόνος και χώρος για εσωτερική αναζήτηση.

Θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε ότι θέλουμε (Ουρανός), και πίσω από αυτή  την πρόφαση της ανεξαρτησίας δεν κρύβεται τίποτε άλλο, παρά ο φόβος και το άγχος της απώλειας ή της απόρριψης, που κατά καιρούς αυτή η επιθυμία μας ,αντικατοπτρίζει φαινομενικά μια ανώριμη εφηβική στάση, αλλά η άλλη πλευρά (Αφροδίτη) ζητά τη δέσμευση μέσω της συντροφικότητας ή της σχέσης με ηγετικό χαρακτήρα.
Τα συναισθήματα θα είναι τόσο επιφανειακά και ενθουσιώδη και μπαίνουμε στο πειρασμό δημιουργίας καινούργιας σχέσης , ώστε να δημιουργηθούν προβλήματα στην υπάρχουσα, αποκαλύπτοντας την. Όσο για τις σχέσεις που έχουν βαλτώσει ή είναι τεταμένες , δίνουμε την αφορμή στον Ουρανό να τις αλλάξει προς το καλύτερο, κάνοντας ευχάριστες εκπλήξεις στη/στον σύντροφό μας, ή προς το χειρότερο ..... η επιλογή δική μας !
Αυτό ισχύει και για τις φιλικές, επαγγελματικές, κοινωνικές....
Ότι δεν μας εμπνέει, δεν μας προκαλεί το ενδιαφέρον ή μας έχει κουράσει το αποβάλουμε και δίνουμε χώρο στο νέο (κεραυνοβόλος έρωτας, οικονομική συνεργασία).
Ίσως προκύψουν και εξωσυζυγικές περιπετειούλες, λόγω του ανικανοποίητου ή ασυμβίβαστου χαρακτήρα μερικών, αλλά και γιατί έχουν ημερομηνία λήξεως, μια που η επιθυμία για αυτονομία είναι μεγαλύτερη από την επιθυμία της συντροφικότητας.
Ευνοείται η δημιουργικότητα  και η πρωτοτυπία στο τομέα της καλλιτεχνικής εργασίας.

Επίσης θα προκύψουν απροσδόκητα έξοδα, οπότε ας είμαστε συγκρατημένοι.
​Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια επηρεάζεστε.

''Δώσε μου την ελευθερία μου, κι εγώ θα δώσω σε σένα την δική σου''.


Cahya
Eνορατική Αστρολόγος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου