Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Ήλιος τετράγωνο Άρης 16/03

  " Πάθος εναντίον Λογικής "

Παρορμητικό πάθος για εξουσία, τόσο πλασματική όσο και πραγματική δημιουργεί άγχος στρες και πίεση στους άλλους.

Γίνεται άσκοπη σπατάλη ενέργειας και δύσκολα θα συντονιστούμε προκειμένου να χρησιμοποιήσουμε σωστά τα συναισθήματα μας, να κατευθύνουμε τις φιλοδοξίες μας και  μέσα από την επιθετικότητα μας να πάρουμε αποφάσεις που θα αφορούν ίσως για άλλη μια φορά λανθασμένες επιλογές.
Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου να περιορίσετε την ανεξέλεγκτη συμπεριφορά σας για να αποφύγετε δυσάρεστες συνέπειες.....κυρίως για το γυναικείο φύλο, οι σχέσεις με αντρικά πρόσωπα, είτε πρόκειται για σύντροφο, σύζυγο, εργοδότη, θα είναι τεταμένες.
Αλήθεια! Κατά πόσο θα ήθελες να συμμετάσχεις σε αυτό το Σκωτσέζικο ντους?...εγώ πάλι καθόλου!
Προσωπικά η συμβουλή μου είναι να εντάξετε τη διπλωματία μέσα σας και την υποχωρητικότητα για να βγείτε κερδισμένοι και δεύτερον να στραφείτε προς τη θρησκεία οργανώνοντας ένα ταξίδι θρησκευτικού περιεχομένου.
Φαίνεται τελικά πως το " εγώ" του Ήλιου, που αντιμετωπίζει τη μάχη με τον Άρη, είναι υπερβολικά άμεσο στην αντιπαράθεση και αρκετά επικίνδυνο ώστε να προκληθούν ατυχήματα.
Έτσι το τετράγωνο Ήλιου/Άρη είναι μια ένδειξη έντασης και παρορμητισμού, όπου κρίνοντας τους εαυτούς μας ή τους άλλους, ειδικότερα αν αισθανθούμε ότι υπάρχει πολύ παθητικότητα ή έλλειψη κατεύθυνσης (Άρης στους Διδύμους), τότε οι συνέπειες θα γίνονται πιο εμφανείς καθώς οι μέρες θα περνούν.


Cahya
Ενορατική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου