Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Πλούτωνας στον Υδροχόο & Προβλέψεις Ζωδίων. ΜΕΡΟΣ Γ


Αστρολογικά γεγονότα όπως 
ο ανάδρομος Ερμής , οι πτώσεις και οι εποχές του ζωδίου τείνουν να συμβαίνουν συχνά. Αλλά επειδή ο Πλούτωνας είναι τόσο μακριά από τον ήλιο, κινείται στον ζωδιακό κύκλο πολύ πιο αργά. Ως αποτέλεσμα, κάθε γενιά τείνει να συνδέεται με το ίδιο ζώδιο του Πλούτωνα. Οι περισσότεροι millennials, για παράδειγμα, έχουν τον Πλούτωνα τους σε έντονο Σκορπιό. Ο Gen Zers το έχει στον επαναστατημένο Τοξότη. Επομένως, είναι μεγάλη υπόθεση ότι ο Πλούτωνας εισέρχεται σε ένα νέο ζώδιο, τον Υδροχόο, στις 23 Μαρτίου — η πρώτη φορά που κάνει μια κίνηση από το 2008.

Τα τελευταία 15 χρόνια ο Πλούτωνας βρίσκεται στον εργατικό Αιγόκερω. Η θέση του πλανήτη της μεταμόρφωσης, της καταστροφής και της ανανέωσης στον Αιγόκερω φώτισε την άθλια φύση των αιωνόβιων ιεραρχιών και των έγκυρων δυνάμεων που δεν εξυπηρετούν πλέον το μεγαλύτερο καλό της κοινότητας. Ευκαιρίες για την κατάρρευση των πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών υποδομών καρποφόρησαν με τα χρόνια. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς η εξουσία παλεύει με την παράδοση, τον συντηρητισμό και τους περιορισμούς ήρθε στο επίκεντρο ήταν η επιστροφή του Πλούτωνα των ΗΠΑ το 2022 .
Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, από την άλλη, θα αντιπροσωπεύει την αρχή μιας κοινοτικής και τεχνολογικής επανάστασης που θα εκτυλιχθεί τις επόμενες δεκαετίες. Με τον πλανήτη της καταστροφής να κινείται μέσα από το ζώδιο του Νεροφόρου, θα υπάρξει έκκληση για αναζήτηση απελευθέρωσης με ριζικά αντισυμβατικά μέσα. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο είναι η κοσμική αυγή μιας νέας εποχής.
Σε γενικές γραμμές, ο Μάρτιος διαμορφώνεται ως σημείο καμπής ενός μήνα. Αστρολογικά, ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος του 2023 αφορούσαν περισσότερο την ολοκλήρωση των διελεύσεων που είχαν ξεκινήσει το 2022. Αλλά στις αρχές Μαρτίου, ο Κρόνος θα εισέλθει στους Ιχθείς , ακολουθούμενος από τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 23 Μαρτίου. Και οι δύο διελεύσεις θα αφυπνίσουν την αρχή μιας νέας εποχής.

Ποιος είναι ο ρόλος του Πλούτωνα στην αστρολογία;

Με ένα ψευδώνυμο όπως "ο πλανήτης της καταστροφής", ο Πλούτωνας αρχικά εμφανίζεται ως ένας επικίνδυνος πλανήτης. Και είναι αλήθεια ότι η θέση του Πλούτωνα στον ουρανό ή ένας γενέθλιος χάρτης μπορεί να αντιπροσωπεύει δυσάρεστες ιδιότητες που προτιμάμε να κρύψουμε παρά να αντιμετωπίσουμε. Κρυμμένα στο σκοτάδι βρίσκονται οι εμμονές μας, τα θέματα ελέγχου, η σχέση με τη βία, ο θάνατος, η αποδυνάμωση, ακόμη και οι αγώνες για την εξουσία.
Αλλά ο Πλούτωνας επιβλέπει επίσης τη μεταμόρφωση ή την αναγέννηση. Ο πλανήτης ρίχνει φως σε πράγματα που δεν λειτουργούν πλέον, ενθαρρύνοντάς μας να πετάξουμε απαρχαιωμένες πεποιθήσεις ή συμπεριφορές και να εξελιχθούμε σε νέες, καλύτερες. Η ιδέα του να πηγαίνουμε μέσα για να βγούμε ενισχύεται από την Πλουτωνική ενέργεια, καθώς αυτή η βαθιά ενδοσκοπική διέλευση μας ενθαρρύνει να αντιμετωπίσουμε τη σκιώδη πλευρά μας για να βγούμε δυνατοί, με έλεγχο και με επίγνωση του εαυτού μας.
Αλλά οι αλλαγές που φέρνει ο Πλούτωνας δεν είναι στο πρόσωπό σας. Ο μικροσκοπικός πλανήτης είναι πολύ, πολύ μακριά από εμάς στη Γη. Τα αποτελέσματά του μπορεί να φαίνονται ανεπαίσθητα και ακόμη και υποσυνείδητα - αλλά σαν μια κατσαρόλα που βράζει, η ενέργεια της γέννας μπορεί τελικά να φτάσει σε πιο ακραία ύψη.

Πότε είναι ο Πλούτωνας στον Υδροχόο;

Ο Πλούτωνας θα χορεύει μέσα και έξω από τον Υδροχόο μέχρι το 2044, καθώς αλλάζει από άμεσο σε ανάδρομο και πάλι πίσω. Ο Πλούτωνας θα βρίσκεται απευθείας στον Υδροχόο από τις 23 Μαρτίου 2023 έως την 1η Μαΐου 2023 και στη συνέχεια ο Πλούτωνας θα σταθμεύει ανάδρομος στον Υδροχόο από την 1η Μαΐου 2023 έως τις 11 Ιουνίου 2023. Ο Πλούτωνας δεν θα ξαναμπεί στον Υδροχόο το 2023, οπότε η επόμενη φορά που θα δούμε αυτή τη διέλευση θα είναι το 2024.
Ωστόσο, μόλις ο Πλούτωνας εισέλθει ξανά στον Υδροχόο στις 21 Ιανουαρίου 2024, θα είναι εκεί μέχρι το 2044, κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο για αυτόν τον πλανήτη, καθώς ο Πλούτωνας μπορεί να περάσει οπουδήποτε από 12 έως 31 χρόνια σε ένα ζώδιο.

Τι σημαίνει για εμάς ο Πλούτωνας στον Υδροχόο;

Όταν εξετάζουμε τους αστρολογικούς κύκλους, είναι χρήσιμο να στραφούμε προς την ιστορία για να μετρήσουμε πού μπορεί να σταμάτησε το σύμπαν την τελευταία φορά που ήταν σε δράση μια διέλευση. Σύμφωνα με τα αρχεία ephemeris του Astro.com από τον 18ο αιώνα , η τελευταία φορά που ο Πλούτωνας ήταν στον Υδροχόο ήταν από το 1778 έως το 1798. Αυτή η απίστευτη, αν και απρόβλεπτη, περίοδος αντιπροσώπευε την αρχή τεράστιων κοινωνικών αλλαγών και τεχνολογικών εξελίξεων.
Μερικές αξιοσημείωτες στιγμές αυτής της ιστορικής περιόδου περιλαμβάνουν την ανακάλυψη του Ουρανού το 1781 , την έναρξη της Γαλλικής Επανάστασης το 1789 , την επικύρωση της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων το 1791 , την αρχή της Βασιλείας του Τρόμου το 1793 και την εφεύρεση του βαμβακιού τζιν το 1793 .
Φυσικά, ο νέος κύκλος Πλούτωνα-σε-Υδροχόο δεν θα ακολουθεί ακριβώς τον ίδιο οδηγό — αλλά μπορεί να επαναφέρει στοιχεία από αυτό το χρονικό πλαίσιο που θα μας επιτρέψουν να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις τεχνολογικές και κοινωνικές επαναστάσεις.
Τα βασικά θέματα που πρέπει να περιμένουμε από τον Πλούτωνα στον Υδροχόο θα είναι η καταστροφή και η μεταμόρφωση των χαρακτηριστικών και των συσχετισμών του Υδροχόου , που μπορεί να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα: την ευρύτερη κοινότητα, τη φιλία, τις ανθρωπιστικές προσπάθειες, την ατομικότητα, την αυθεντικότητα, την απελευθέρωση και την εκκεντρικότητα.
Μπορούμε να περιμένουμε ότι οι κοινωνικοί κανόνες θα αλλάξουν, με το να γίνεται όλο και πιο ψυχρό το να είναι παράξενο και ιδιόρρυθμο αντί να προσπαθεί να «ταιριάξει». (Ένα παράδοξο του Υδροχόου: η μοναδικότητα γίνεται mainstream.) Μέρος αυτής της αλλαγής θα επιταχυνθεί από τις τεχνολογικές εξελίξεις, οι οποίες πιθανότατα θα περιλαμβάνουν βήματα στην τεχνητή νοημοσύνη .
Ενώ αυτή θα είναι πιθανότατα μια περίοδος ανάπτυξης και αλλαγής, ο Πλούτωνας θα βρίσκεται σε ένα σταθερό ζώδιο του αέρα, οπότε ο χρόνος μπορεί επίσης να χαρακτηριστεί από την επιθυμία να αισθανθείτε ότι έχετε τον πνευματικό έλεγχο. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να είναι δύσκολο να εγκαταλείψουμε τις στάσιμες πεποιθήσεις ή κρίσεις και να αγκαλιάσουμε ριζοσπαστικές νέες προοπτικές, ακόμη και όταν ο πλανήτης του μετασχηματισμού μας ωθεί μπροστά.
Τελικά, όμως, η διέλευση του Πλούτωνα στον Υδροχόο θα ενθαρρύνει τη συλλογικότητα να σκεφτεί τι θα ήταν καλύτερο όχι μόνο για το άτομο, αλλά και για την ευρύτερη κοινωνία. Απρόβλεπτα αλλά ενδυναμωτικά κοινωνικά κινήματα πιθανότατα θα εμφανιστούν κατά τη διάρκεια αυτής της νέας πλουτωνικής περιόδου που έχει την ίδια ανταγωνιστική, σαν στασιαστή ορμή με εκείνα του 18ου αιώνα. Ενδέχεται να δούμε αλλαγές στις οποίες εμπλέκεται η κυβέρνηση, καθώς ένας μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων ζητά πραγματική αλλαγή. Αλλά αυτή τη φορά, οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το διαδίκτυο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλες μορφές τεχνολογίας για να υποστηρίξουν τις κινήσεις τους.
Οι αλλαγές που θα φέρει ο Πλούτωνας στον Υδροχόο πιθανότατα θα είναι αργές, με στίξη από απρόβλεπτα γεγονότα που απαιτούν επαναστατική δράση. Αλλά αυτό που τίθεται σε κίνηση θα παραμείνει σε κίνηση. Η ενέργεια του Πλούτωνα στον Υδροχόο δεν σταματά όταν μια ευρύτερη κοινότητα έχει ενωθεί για να εξερευνήσει αχαρτογράφητη περιοχή. Και ενώ υπάρχει κίνδυνος δογματισμού, ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα είναι πιθανότατα μια ευκαιρία για μερικά από τα μεγαλύτερα μυαλά του 21ου αιώνα να πρωτοστατήσουν.

Πότε είναι ανάδρομος ο πρώτος Πλούτωνας στον Υδροχόο το 2023;

Από την 1η Μαΐου 2023 έως τις 11 Ιουνίου 2023, ο Πλούτωνας θα σταθμεύει ανάδρομος στον Υδροχόο σε μηδέν μοίρες. Συνήθως, οι μηδέν βαθμοί είναι ένας κρίσιμος βαθμός, καθώς αντιπροσωπεύει μια καθαρή, σχεδόν αδιάλυτη, ζωδιακή ενέργεια. Όπως οι περισσότεροι ανάδρομοι του Πλούτωνα , έτσι και αυτός θα είναι ψυχολογικά και συναισθηματικά έντονος, αφού ο ανάδρομος Πλούτωνας θα μας ενθαρρύνει να αναλογιστούμε τη σκιώδη πλευρά του Υδροχόου.
Ωστόσο, αυτός ο ανάδρομος Πλούτωνας θα αισθάνεται λίγο διαφορετικός, καθώς συμβαίνει σε ένα σταθερό ζώδιο του αέρα. Ίσως χρειαστεί να ξεπεράσουμε αρχικά τον φόβο να αλλάξουμε γνώμη ή να ανοίξουμε τις κοσμοθεωρίες μας σε ριζικά διαφορετικές προοπτικές. Είναι η τέλεια στιγμή για να πιέσουμε τους εαυτούς μας να ξεπεράσουμε τη ζώνη άνεσής μας.
Περιμένετε να αισθανθείτε εξαιρετικά άβολα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς ο ανάδρομος Πλούτωνας στον Υδροχόο θα τετραγωνίσει τον Δία στον Ταύρο στις 17 Μαΐου, τον Άρη στον Λέοντα στις 20 Μαΐου και την Αφροδίτη στον Λέοντα στις 5 Ιουνίου. Το αρχικό τετράγωνο ανάδρομου Πλούτωνα/Δία θα τονίσει το σημασία των συστημάτων πεποιθήσεων, ειδικά εάν η συλλογική νοοτροπία απομακρύνεται αργά αλλά σταθερά από τα μέσα άνεσης υπέρ νέων κυμάτων σκέψης. Θα κυριαρχεί μια έμφυτη επιθυμία για όργωμα προς τα εμπρός, αφού το τετράγωνο θα αυξήσει το αμείλικτο.
Αυτά τα συναισθήματα θα προκύψουν για άλλη μια φορά όταν ο ανάδρομος Πλούτωνας εναντιωθεί στον Άρη, ειδικά εάν χρειάζεται να αναληφθεί δράση για να φτάσει σε νέα ύψη. Ωστόσο, κάθε φορά που ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος και ο Άρης συναντώνται, υπάρχει πιθανότητα έντονης καταστροφής και βίας — οπότε να είστε προσεκτικοί. Παρακολουθήστε τις πράξεις σας, τα λόγια σας και το περιβάλλον σας και επιλέξτε τις κινήσεις σας προσεκτικά.
Τέλος, η αντίθεση Πλούτωνα ανάδρομη/Αφροδίτη θα μας ενθαρρύνει να αναλογιστούμε αυτό που πραγματικά εκτιμούμε και θέλουμε να δεσμευτούμε. Ήρθε η ώρα να καταλάβουμε τι πρέπει να υποστηρίξουμε, προσπαθώντας να προερχόμαστε από έναν τόπο αυθεντικότητας αντί για πίστη, εγωισμό ή πείσμα.

Πώς θα επηρεάσει ο Πλούτωνας στον Υδροχόο τα ζώδια το 2023;

Αν και ο Πλούτωνας στον Υδροχόο έχει μια μάλλον σύντομη διέλευση το 2023, αυτή εξακολουθεί να είναι μια απίστευτα επιδραστική περίοδος, καθώς είναι μια γεύση του τι πρόκειται να γίνει τις επόμενες δεκαετίες. Αλλά προς το παρόν, εστιάστε σε αυτό που προκύπτει για εμάς προσωπικά και συλλογικά από τις 23 Μαρτίου 2023 έως τις 11 Ιουνίου 2023.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Κριοί, περιμένετε να νιώσετε κάποια ανακούφιση στον τομέα της καριέρας και των επιτευγμάτων σας για πρώτη φορά μετά από πάνω από μια δεκαετία, όταν ο Πλούτωνας εισέλθει στον Υδροχόο στα τέλη Μαρτίου. Ενώ ο Πλούτωνας είναι άμεσος στον Υδροχόο, μπορεί να εστιάζετε όλο και περισσότερο στον τομέα σας της ευρύτερης κοινότητας, σε ανθρωπιστικούς σκοπούς, στις επιθυμίες και στην τεχνολογία. Η απέραντη επιθυμία να επιδιώξουμε νέες ευκαιρίες δικτύωσης και να κυνηγήσουμε μοναδικά όνειρα θα αυξηθεί.
Αλλά μπορεί να χρειαστεί να σταματήσετε για την αιτία για να διασφαλίσετε ότι έχετε τη δύναμη και τον έλεγχο των επιδιώξεών σας όταν οι σταθμοί του Πλούτωνα είναι ανάδρομοι στον Υδροχόο. Αλλά μόλις ο ανάδρομος Πλούτωνας ξαναγλιστρήσει στον Αιγόκερω τον Ιούνιο, θα έχετε το υπόλοιπο του 2023 για να ολοκληρώσετε τις επαγγελματικές μεταμορφώσεις που μπορείτε κατά την τελευταία δεκαετία.
Μέχρι το 2024, ο Πλούτωνας θα ξαναμπεί στον Υδροχόο και η προσοχή σας θα επιστρέψει στην ευρύτερη κοινότητα, τις επιθυμίες και τη σχέση σας με την τεχνολογία. Αναμένετε να δείτε τεράστιες αλλαγές στο δίκτυό σας και στο διαδίκτυο τις επόμενες δεκαετίες.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Βρείτε τα ασημένια φόδρα σας των τελευταίων ετών, Ταύρε. Βρίσκεστε στο τέλος ενός ταξιδιού και στην αρχή του επόμενου όταν ο Πλούτωνας μπαίνει στον Υδροχόο στα τέλη Μαρτίου. Η τεράστια αλλά απρόβλεπτη μεταμόρφωση θα αρχίσει να λαμβάνει χώρα στον τομέα της κληρονομιάς, της φήμης, των επιτευγμάτων και της αποστολής σας. Ανάλογα με το πού βρίσκεστε στη ζωή, ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα μπορούσε να είναι το σημείο ελέγχου που χρειάζεστε για να διορθώσετε ό,τι προσπαθείτε να επιτύχετε ή να γίνετε γνωστός ως.
Μόλις οι σταθμοί του Πλούτωνα είναι ανάδρομοι στον Υδροχόο κατά τη διάρκεια της σεζόν σας, ίσως χρειαστεί να πατήσετε τα φρένα για να σκεφτείτε τι πρέπει να εργαστείτε για να πετύχετε τους στόχους σας. Στις αρχές Ιουνίου, ο ανάδρομος Πλούτωνας θα γλιστρήσει πίσω στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει για το υπόλοιπο του έτους, δίνοντάς σας άφθονο χρόνο για να κάνετε κάποια από τις εργασίες που εντοπίσατε. Όταν ο Πλούτωνας επανέλθει στον Υδροχόο το 2024, θα είναι πιο εύκολο να αξιοποιήσετε τη δύναμή σας και να πραγματοποιήσετε ό,τι θέλετε.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Ξέρεις τι χρειάζεται, Δίδυμε! Μετά από όλα αυτά τα χρόνια που ο Πλούτωνας διασχίζει το σπίτι των οικείων υποθέσεων σας, μπορεί να νιώθετε ότι αρχίζετε να βλέπετε το φως στο τέλος του τούνελ όταν ο Πλούτωνας μπαίνει στον Υδροχόο στα τέλη Μαρτίου. Ωστόσο, ο Πλούτωνας στον Υδροχόο σηματοδοτεί την αρχή ενός μοναδικού ταξιδιού μέσα από νέα εδάφη, κοσμοθεωρίες και συστήματα πεποιθήσεων. Μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε μπει σε μια πολιτιστική επαναφορά κατά τη διάρκεια αυτής της αστρολογικής περιόδου. Αλλά αν θέλετε να το αξιοποιήσετε στο έπακρο, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε τον δογματισμό σας, την κρίση για το πώς ζουν οι άλλοι και τις κακώς θεμελιωμένες πεποιθήσεις όταν οι σταθμοί του Πλούτωνα είναι ανάδρομοι στον Υδροχόο.
Στις αρχές Ιουνίου, ο ανάδρομος Πλούτωνας θα υποχωρήσει στον Αιγόκερω, που θα είναι η τέλεια στιγμή για να επανεξεταστούν οι προσωπικές και οικονομικές αγκυλώσεις. Εστιάστε στον τερματισμό των εμπλοκών μια για πάντα για το υπόλοιπο του 2023. Όταν ο Πλούτωνας εισέλθει ξανά στον Υδροχόο το 2024, θα νιώσετε έτοιμοι να αναλάβετε τον έλεγχο του μοναδικού σας ταξιδιού.

Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Μετά από χρόνια μετασχηματισμού του τομέα των σχέσεών σας, μόλις ο Πλούτωνας εισέλθει στον Υδροχόο, είστε έτοιμοι να υποβληθείτε σε έντονη ενδοσκόπηση καθώς θεωρείτε τη σχέση σας με τις αγκυλώσεις, την οικειότητα και τα οικονομικά. Αν και ο Πλούτωνας στον Υδροχόο έχει μια σύντομη αστρολογική περίοδο το 2023, μπορεί να είναι ακόμα βαθιά ψυχολογικά και συναισθηματικά αν χρειαστεί να εργαστείτε για να θέσετε καλύτερα όρια για να αποφύγετε περίπλοκες αλλά μυστικές υποθέσεις. Έτσι, όταν οι σταθμοί του Πλούτωνα είναι ανάδρομοι στον Υδροχόο, σκεφτείτε τι πρέπει να εργαστείτε για να έχετε μια πιο υγιή σχέση με τα άτομα που βρίσκονται πιο κοντά σας και την οικονομική σας ζωή. Έχετε περισσότερη δύναμη από όση πιστώνετε στον εαυτό σας!
Θυμηθείτε το όταν ο ανάδρομος Πλούτωνας γλιστρήσει πίσω στον Αιγόκερω τον Ιούνιο, όπου ο Πλούτωνας θα παραμείνει μέχρι το τέλος του 2023. Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για να ανεβάσετε τις σχέσεις σας στο επόμενο επίπεδο, το οποίο θα σας προετοιμάσει για επιτυχία το 2024 όταν ο Πλούτωνας θα επανέλθει Υδροχόος. Μέχρι να έρθει το 2024, θα γνωρίζετε ακριβώς σε ποιον και σε τι θέλετε να επενδύσετε.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Λέων, είσαι έτοιμος να μπεις πιο βαθιά από ποτέ στον έρωτα; Τα τελευταία χρόνια ήταν εξαιρετικά για να μεταμορφώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα και τις υγιεινές σας συνήθειες, ώστε να αισθάνεστε ότι ελέγχετε περισσότερο τη ζωή σας. Ωστόσο, η εστίασή σας πρόκειται να μετατοπιστεί για να προσκαλέσετε περισσότερη αυθεντικότητα και ελευθερία στις ρομαντικές σας σχέσεις όταν ο Πλούτωνας εισέλθει στο αντίθετο ζώδιό σας, τον Υδροχόο, στα τέλη Μαρτίου. Μέχρι να γίνουν ανάδρομοι οι σταθμοί του Πλούτωνα στον Υδροχόο τον Μάιο, ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε πόσο καλά μοιράζεστε τη δύναμη ή τον έλεγχο σας με έναν ρομαντικό σύντροφο. Θα μπορούσε να είναι καιρός να χαλαρώσουν τα ηνία.
Ανάλογα με το τι προσαρμόζετε, αυτό θα μπορούσε να είναι το κοσμικό σας σύνθημα για να αναθεωρήσετε τι παίζει ρόλο στην καθημερινή σας ζωή όταν ο ανάδρομος Πλούτωνας γλιστρήσει πίσω στον Αιγόκερω τον Ιούνιο. Ο Πλούτωνας θα παραμείνει στον Αιγόκερω για το υπόλοιπο του 2023, οπότε τώρα είναι η ώρα σας να διορθώσετε ό,τι επηρεάζει τις συνήθειες και την υγεία σας. Λάβετε αυτό υπόψη όταν ο Πλούτωνας επανέλθει στον Υδροχόο το 2024, καθώς θα θέλετε να αξιοποιήσετε τις σωστές δεσμεύσεις.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Περιμένετε να νιώσετε δύναμη στην έκφραση του εαυτού σας και στις ευχάριστες δραστηριότητές σας όταν ο Πλούτωνας εγκαταλείψει τον Αιγόκερω και εισέλθει στον Υδροχόο στα τέλη Μαρτίου. Τώρα που η νέα πλουτωνική περίοδος είναι εδώ, ήρθε η ώρα να εστιάσετε σε αυτό που θα σας βοηθήσει να νιώσετε ότι έχετε τον έλεγχο των καθημερινών σας λειτουργιών. Παρθένε, αυτή είναι μόνο η αρχή μιας περιόδου που επικεντρώνεται στην υγεία και την εργασία, καθώς μεταμορφώνεις ριζικά όλες τις πτυχές της ρουτίνας σου για να διασφαλίσεις ότι όλα στη ζωή σου είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σου.
Χρησιμοποιήστε τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Υδροχόο, που ξεκινά τον Μάιο, για να σκεφτείτε πού βρίσκονται τα μειονεκτήματά σας και τι είστε διατεθειμένοι να αφήσετε για να επιτύχετε έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής. Κάνοντας αυτό θα σας δώσει την προοπτική που χρειάζεστε για να εστιάσετε στην ευτυχία σας όταν ο ανάδρομος Πλούτωνας επανέλθει στον Αιγόκερω τον Ιούνιο. Δεδομένου ότι ο Πλούτωνας θα παραμείνει στον Αιγόκερω για το υπόλοιπο του 2023, θα πρέπει να ανακτήσετε τη δύναμή σας εστιάζοντας στα χόμπι, τη δημιουργικότητα και την ερωτική σας ζωή. Περιμένετε να νιώσετε περισσότερη δύναμη έχοντας ευχάριστες δραστηριότητες στις οποίες θα επικεντρωθείτε όταν ο Πλούτωνας επανέλθει στον Υδροχόο το 2024.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Καθώς τα προσωπικά θέματα, όπως το σπίτι και η οικογένεια, αρχίζουν να επιλύονται, μπορεί να αισθάνεστε ότι υπάρχει μια αυξανόμενη έμφαση στον τομέα της αυτοέκφρασης, της χαράς και του ρομαντισμού όταν ο Πλούτωνας μπαίνει στον Υδροχόο στα τέλη Μαρτίου. Ζυγέ, σκεφτείτε τον Πλούτωνα στον Υδροχόο ως την ώρα να βουτήξετε στις παράξενες και υπέροχες επιθυμίες σας, αφού ο Πλούτωνας θα ρίξει φως σε αυτό που σας κάνει να νιώθετε πραγματικά ευτυχισμένοι. Αν και αυτό θα απαιτήσει έντονη ενδοσκόπηση, θα έχετε καλύτερη κατανόηση της σεξουαλικής και δημιουργικής φύσης σας σε όλη αυτή την περίοδο.
Όταν οι σταθμοί του Πλούτωνα είναι ανάδρομοι στον Υδροχόο, περιμένετε να νιώσετε λίγο απομονωμένοι καθώς εξερευνάτε τις διεξόδους που σας ενθαρρύνουν να αφήσετε τη σημαία σας να κυματίζει. Όταν ο ανάδρομος Πλούτωνας γλιστρήσει στον Αιγόκερω τον Ιούνιο και μείνει εκεί μέχρι το τέλος του 2023, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε το χρόνο για να ολοκληρώσετε τυχόν ζητήματα στο σπίτι και την οικογένεια προτού ο Πλούτωνας επανέλθει στον Υδροχόο το 2024. Η ξεκούραση προσωπικών υποθέσεων θα σας επιτρέψει στρέφετε την εστίασή σας πίσω στην αυτοέκφραση και τη χαρά σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Σκορπιέ, μπορεί να αισθάνεσαι μεγαλύτερη δύναμη μέσω των περιέργειών σου, της άμεσης κοινότητας και των επικοινωνιακών σου δεξιοτήτων μέχρι να φύγει ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω για τον Υδροχόο στα τέλη Μαρτίου. Καθώς ο Πλούτωνας στον Υδροχόο ξεκινά τη μακρά του διέλευση, η αντίληψή σας για το σπίτι και την οικογένεια θα αρχίσει να μεταμορφώνεται. Μια ιδιωτική αλλά διανοητικά διεγερτική αφύπνιση θα ξεκινήσει αφού ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα σας ζητήσει να σκεφτείτε πού ξεκινήσατε έναντι αυτού που προσπαθείτε να χτίσετε τώρα.
Μην εκπλαγείτε αν είστε λίγο αποστασιοποιημένοι όταν οι σταθμοί του Πλούτωνα είναι ανάδρομοι στον Υδροχόο τον Μάιο, καθώς μπορεί να νιώσετε ότι σας καλούν να αναθεωρήσετε ιδιωτικά οικογενειακά θέματα πίσω από κλειστές πόρτες. Καθώς το κάνετε, θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι πρέπει να δουλέψετε στις επικοινωνιακές σας δεξιότητες πριν ανοίξετε ξανά προσωπικά θέματα όταν ο ανάδρομος Πλούτωνας επανέλθει στον Αιγόκερω τον Ιούνιο. Βρείτε τη δύναμή σας μέσα από την επικοινωνία, την κοινότητα και τις περιέργειες όσο ο Πλούτωνας είναι στον Αιγόκερω για το υπόλοιπο του 2024. Θα είστε έτοιμοι να βουτήξετε πίσω στο σπίτι και την οικογένειά σας όταν ο Πλούτωνας ξαναμπεί στον Υδροχόο εκείνο το έτος.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Κοίτα πόσο μακριά έχουν φτάσει τα οικονομικά και η ασφάλειά σου, Τοξότη! Όλη η σκληρή δουλειά σας θα αποδώσει τελικά όταν ο Πλούτωνας φύγει από τον Αιγόκερω και μπει στον Υδροχόο στα τέλη Μαρτίου. Καθώς τελειώνει μια οικονομική περίοδος, ξεκινά μια νέα περίοδος εστιασμένη στην επικοινωνία, αφού ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα τονίσει πώς αισθάνεστε για τον τομέα σας στην άμεση κοινότητα, τον διάλογο και την εξερεύνηση των περιέργειών σας. Μπορεί αρχικά να αισθάνεστε περίεργα όταν βγαίνετε έξω από τη συνηθισμένη ζώνη άνεσής σας, αλλά ο Πλούτωνας στον Υδροχόο είναι η τέλεια στιγμή για πειραματισμούς.
Σκεφτείτε πώς μπορείτε να αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας ενώ εξερευνάτε θέματα και ευκαιρίες που δεν είναι ο τομέας εξειδίκευσής σας, όταν οι σταθμοί του Πλούτωνα είναι ανάδρομοι στον Υδροχόο τον Μάιο. Αν το κάνετε αυτό, θα βάλετε σε προοπτική αυτό που εκτιμάτε, οπότε περιμένετε να στραφεί η προσοχή σας προς τα οικονομικά και την ασφάλειά σας όταν ο ανάδρομος Πλούτωνας γλιστρήσει ξανά στον Αιγόκερω τον Ιούνιο. Χρησιμοποιήστε το υπόλοιπο του 2023 για να ολοκληρώσετε τυχόν χρηματικά ζητήματα και περιμένετε να αισθανθείτε πιο σταθεροί και σίγουροι όταν ο Πλούτωνας θα επανέλθει στον Υδροχόο το 2024.

Αιγόκερως (22 Δεκ.-19 Ιαν.)

Η πίεση επιτέλους έφυγε από πάνω σου, Αιγόκερε! Πρέπει να είστε πιο ενθουσιασμένοι από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο για να μπει ο Πλούτωνας στον Υδροχόο στα τέλη Μαρτίου. Η έναρξη ενός νέου πλουτωνικού κύκλου θα στρέψει την προσοχή σας στις αξίες σας, στα οικονομικά σας θέματα και στην αίσθηση της προσωπικής σας ασφάλειας. Οι επόμενες δεκαετίες θα μπορούσαν να ακολουθήσουν έναν από τους δύο τρόπους: θα μπορούσατε είτε να εργαστείτε για να αισθάνεστε πιο σταθεροί επιδιώκοντας οτιδήποτε είναι μοναδικό για εσάς ή μπορεί να δυσκολευτείτε να απελευθερωθείτε από τις κοινωνικές προσδοκίες στην επιδίωξή σας για ασφάλεια. Ευτυχώς, θα έχετε άφθονο χρόνο για να αναλογιστείτε τι εκτιμάτε προσωπικά, οικονομικά και επαγγελματικά όταν οι σταθμοί του Πλούτωνα κάνουν ανάδρομη κίνηση στον Υδροχόο.
Μέχρι τη στιγμή που ο ανάδρομος Πλούτωνας υποχωρήσει στο ζώδιό σας τον Ιούνιο, ίσως χρειαστεί να εστιάσετε σε αυτό που είστε. Το υπόλοιπο του 2023 θα είναι μια από τις τελευταίες σας ωθήσεις για να αισθάνεστε απόλυτα σίγουροι για την ταυτότητα και το σώμα σας. Όταν ο Πλούτωνας εισέλθει ξανά στον Υδροχόο το 2024, θα νιώσετε ανακούφιση για άλλη μια φορά καθώς η προσοχή σας στρέφεται προς τις αξίες και την οικονομική σας σταθερότητα.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Υδροχόε, οι επόμενες δεκαετίες αφορούν εσένα - χωρίς πίεση! Όταν ο Πλούτωνας εισέλθει στο ζώδιό σας στα τέλη Μαρτίου, μπορεί να νιώσετε μια άμεση αλλαγή στον τομέα που κυβερνά την ταυτότητα και το σώμα σας. Η αρχική είσοδος μπορεί να είναι ανησυχητική, καθώς ο Πλούτωνας θα φέρει στο φως όλες τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες σας για τον εαυτό σας. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τυχόν αυτοεπιβαλλόμενες αναστολές κατά την έναρξη του Πλούτωνα στον Υδροχόο. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο όταν οι σταθμοί του Πλούτωνα είναι ανάδρομοι στο ζώδιό σας, καθώς μπορεί να νιώθετε υπερβολική αυτοκριτική. Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλουτωνική περίοδο για να ξεπεράσετε οτιδήποτε σας κρατά πίσω από την αγάπη για τον εαυτό σας και την αποδοχή του εαυτού σας.
Ευτυχώς, θα ανακουφιστείτε όταν ο ανάδρομος Πλούτωνας φύγει από το ζώδιό σας για τον Αιγόκερω τον Ιούνιο. Ο Πλούτωνας θα παραμείνει στον Αιγόκερω για το υπόλοιπο του 2023, επομένως αυτό είναι ένα λεπτό αλλά ισχυρό κοσμικό σύνθημα για να εστιάσετε στην ψυχική σας υγεία. Κάνοντας αυτό μπορεί να σας προετοιμάσει για το 2024 όταν ο Πλούτωνας θα ξαναμπεί στο ζώδιό σας για άλλη μια φορά.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Είσαι έτοιμος να μπεις μέσα, Ιχθύ; Αφού ανακτήσετε τη δύναμή σας στους κοινωνικούς σας κύκλους και ακολουθήσετε τα όνειρά σας τα τελευταία χρόνια, μπορεί να αισθάνεστε ότι ένας υποσυνείδητος μετασχηματισμός πραγματοποιείται όταν ο Πλούτωνας φεύγει από τον Αιγόκερω για τον Υδροχόο στα τέλη Μαρτίου. Ο εσωτερικός σας παράξενος θα εμφανιστεί αργά αλλά σίγουρα κατά τη διάρκεια του Πλούτωνα στον Υδροχόο, καθώς αυτή η ενδοσκοπική περίοδος είναι να έρθετε σε επαφή με τον πραγματικό σας. Ωστόσο, θα πρέπει να ξεπεράσετε κάποιους κρυμμένους φόβους γύρω από την αυθεντικότητά σας όταν οι σταθμοί του Πλούτωνα θα είναι ανάδρομοι στον Υδροχόο. Οι μη υποστηρικτικοί εχθροί θα γίνουν γνωστοί κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας και ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε τον εσωτερικό σας κύκλο.
Μέχρι τον Ιούνιο, μπορεί να νιώσετε (υποσυνείδητα) ανακούφιση όταν ο ανάδρομος Πλούτωνας φεύγει από τον Υδροχόο για τον Αιγόκερω. Η προσοχή σας θα στραφεί επίσης πίσω στους κοινωνικούς κύκλους και τα όνειρά σας για το υπόλοιπο του 2023, το οποίο είναι ιδανικό για να βρείτε την αληθινή κλήση και τους φίλους σας. Μόλις έρθει το 2024, θα ξαναρχίσετε την ενδοσκοπική πλουτωνική περίοδο σας, όταν ο μικροσκοπικός αλλά πανίσχυρος πλανήτης θα ξαναμπεί στον Υδροχόο.


LIZ SIMMONS
ΠΗΓΗ:https://www.popsugar.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου