Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Πλούτωνας στον Υδροχόο. Μέρος Α


 Ήταν 2008 και καθόμουν στο κρεβάτι της φίλης μου ενώ εκείνη κοίταζε τον γενέθλιο αστρολογικό μου χάρτη. Δεν είχα διαβάσει ποτέ τον αστρολογικό μου χάρτη. Ποτέ δεν είχα δει καν γενέθλιο χάρτη πριν, αλλά με καθοδηγούσε μέσα από αυτόν και μοιραζόταν πώς ο Πλούτωνας είχε μόλις μπει στο ζώδιό μου στον Αιγόκερω και επρόκειτο να ευθυγραμμιστεί με το Stellium του Αιγόκερου μου. Δεν είχα ιδέα για τι μιλούσε, αλλά όπως εξήγησε έγινα όλο και πιο περίεργος. Δεν πέρασε πολύς καιρός πριν βρέθηκα στην τρύπα του κουνελιού της αστρολογίας.

Ήθελα να καταλάβω ό,τι μπορούσα για τον Πλούτωνα και τι θα σήμαινε για μένα τις επόμενες δεκαετίες.
Ο Πλούτωνας ήταν ο πλανήτης μου πύλη στην αστρολογία. Ο Πλούτωνας έγινε το πάθος μου. Όταν έκανα αναγνώσεις αστρολογίας για τους ανθρώπους, πάντα κοίταζα τον Πλούτωνα. Ένιωσα έλξη σε αυτόν τον μυστηριώδη πλανήτη που συχνά αποκαλείται Άρχοντας του Κάτω Κόσμου.
Όταν έμαθα ότι ο Πλούτωνας επρόκειτο να συνεργαστεί στενά με τον χάρτη και τη ζωή μου, ένιωσα ανήσυχος αλλά ενθουσιασμένος να ταξιδέψω στον Κάτω Κόσμο για να αναπτυχθώ, να κατανοήσω και να έρθω σε επαφή με όλα αυτά που πρόσφερε.
Κατά τη διάρκεια της εποχής του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ευθυγραμμίστηκε με τον Ουρανό, τον Κρόνο, τον Ήλιο, τον Ποσειδώνα και τον Ερμή μου. Αν έχετε πολλούς πλανήτες στον Αιγόκερω μπορεί να έχετε βιώσει κάτι παρόμοιο.
Περιττό να πω ότι έχω έρθει οικεία με τον Άρχοντα του Κάτω Κόσμου με μεταμορφωτικούς και καταστροφικούς τρόπους. Όλα τα πράγματα υποθέτω ότι μπορούμε να περιμένουμε σε ένα ταξίδι στον κάτω κόσμο.
Και τώρα εδώ είμαστε. Στο τέλος του δρόμου καθώς ο Πλούτωνας ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το ταξίδι του στον Αιγόκερω.
Η Ενέργεια του Πλούτωνα
Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της βαθιάς μεταμόρφωσης. Κυβερνά τους κύκλους του θανάτου και της αναγέννησης. Η ενέργειά του είναι το καύσιμο που καίει τη φωτιά για να καταστρέψει, και το καύσιμο που βοηθά τη στάχτη να ανέβει σε κάτι νέο.
Ο Πλούτωνας είναι το υποσυνείδητό μας, οι σκελετοί στην ντουλάπα, τα πράγματα που έχουμε σαρώσει κάτω από το χαλί. Ο Πλούτωνας είναι στις 3 το πρωί όταν είστε μόνοι και ο κόσμος είναι ήσυχος.
Ο Πλούτωνας αντιπροσωπεύει τις βαθύτερες επιθυμίες μας, τους βαθύτερους φόβους μας και τον βαθύτερο υποσυνείδητο προγραμματισμό μας. Ο Πλούτωνας λειτουργεί στο υπόβαθρο της ζωής μας, κινώντας μας σε συνεχείς κύκλους θανάτου και αναγέννησης μέχρι να μεταμορφωθούμε στο μέγιστο δυναμικό μας. Το πόσο θα του επιτρέψουμε να κάνει τη μαγεία του εξαρτάται από εμάς και το επίπεδο συνείδησής μας.
Ο Πλούτωνας ανακινεί θέματα γύρω από το θάνατο και την αναγέννηση, καθοδηγώντας μας να νιώθουμε άνετα με το να αφήνουμε να φύγουμε, την απώλεια, την αποβολή και τη μεταμόρφωση που λαμβάνει χώρα μέσα από όλα αυτά.
Ο θάνατος μπορεί να είναι ένα αντικρουόμενο θέμα για όλους σχεδόν μας, είτε μιλάμε για αυτόν μεταφορικά είτε κυριολεκτικά. Αλλά όταν ο Πλούτωνας ενεργοποιείται, όταν ο Πλούτωνας ξυπνά στη ζωή μας, συχνά φέρνει κάτι στο τέλος.
Ο Πλούτωνας μας καθοδηγεί επίσης εκεί που βρίσκεται η δύναμη και μπορεί να βοηθήσει στον μετασχηματισμό και τη μετατόπιση της δυναμικής ισχύος τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Στην πραγματικότητα, τα ζώδια που αλλάζουν ο Πλούτωνας μπορεί να αποκαλύψει πού έχει γίνει κατάχρηση της εξουσίας και μπορεί να φέρει μια αλλαγή στην εξουσία.
Ο Πλούτωνας βγαίνει από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο
Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον Αιγόκερω από τον Ιανουάριο του 2008, αλλά τώρα στις 23 Μαρτίου 2023, θα μετακινηθεί στον Υδροχόο για πρώτη φορά μετά από 200+ χρόνια.
Ο Πλούτωνας θα χορεύει μεταξύ Αιγόκερω και Υδροχόου μέχρι τις 19 Νοεμβρίου 2024, οπότε και θα μετακινηθεί με ασφάλεια στον Υδροχόο μέχρι τον Μάρτιο του 2043.
Καθώς ο Πλούτωνας ταξίδεψε στον Αιγόκερω, εργάστηκε για να εκθέσει και να μεταμορφώσει ζητήματα που σχετίζονται με τις μεγάλες επιχειρήσεις, τον υλισμό, τον οικονομικό τομέα και τους νόμους και τους κανονισμούς.
Τώρα που περνάει στον Υδροχόο, θα δούμε έκθεση και μετασχηματισμό σε τομείς που σχετίζονται με την τεχνολογία, την τεχνητή νοημοσύνη, την κοινότητα, τον ανθρωπισμό και τους «ανθρώπους».
Ίσως μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές που αναμένεται να δούμε με τον Πλούτωνα να μετακινείται από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο είναι η μετακίνηση της εξουσίας από τις ιεραρχικές δομές από πάνω προς τα κάτω (Αιγόκερως) σε περισσότερη δύναμη που καθοδηγείται από την κοινότητα και τους ανθρώπους (Υδροχόος).
Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο
Σε προσωπικό επίπεδο, ο Πλούτωνας ενεργοποιεί μια μεταμόρφωση σε έναν συγκεκριμένο τομέα της ζωής μας. Αυτή η περιοχή θα εξαρτηθεί από τον δικό σας γενέθλιο χάρτη, αλλά ο Πλούτωνας φέρνει συχνά την ενέργεια της εμμονής, του εθισμού, της εγκατάλειψης, της αποβολής, του θανάτου, της αναγέννησης, της μεταμόρφωσης, των μυστικών που αποκαλύπτονται, της αμφισβήτησης της ζωής και του σκοπού της ζωής, των αγώνων εξουσίας, της ύπαρξης σε θέση μεγαλύτερη δύναμη, ενδιαφέρον για το ταμπού και ένταση.
Εάν γνωρίζετε τον χάρτη σας, μπορείτε να κοιτάξετε για να δείτε από ποιον οίκο θα κινηθεί ο Πλούτωνας καθώς ταξιδεύει στον Υδροχόο. Αλλά αν δεν γνωρίζετε τον χάρτη σας, δώστε προσοχή στο πού μπορεί να εμφανιστούν αυτά τα θέματα για εσάς, καθώς είναι πιθανό να είναι έργο του Πλούτωνα.
Λάβετε υπόψη, ωστόσο, καθώς ο Πλούτωνας τείνει να μας επηρεάζει σε ένα τέτοιο υποσυνείδητο επίπεδο, συχνά μόνο όταν ο Πλούτωνας έχει ολοκληρώσει το ταξίδι του στον ζωδιακό κύκλο είμαστε πραγματικά σε θέση να εντοπίσουμε με ακρίβεια σε ποια μαθήματα και μετασχηματισμούς προσπαθούσε να μας καθοδηγήσει.
Σε συλλογικό επίπεδο, ο Πλούτωνας στον Υδροχόο είναι πιθανό να φέρει μετασχηματισμούς που σχετίζονται με τη χρήση της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης, τη σχέση μας με την κοινότητα, τους στόχους και τα όνειρά μας και την ελευθερία. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο μπορεί επίσης να υποκινήσει μια μεγαλύτερη ώθηση προς την αυθεντικότητα.
Όποιες μεταμορφώσεις βιώνουμε τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο είναι εκεί για να μας οδηγήσουν σε μια βαθύτερη και πιο αφυπνισμένη εκδοχή του αληθινού μας εαυτού. Οι μεταμορφώσεις υπάρχουν για να πάρουν μια περιοχή της ζωής μας που είναι κρυμμένη, ανεξέταστη και αόρατη, και να την εκθέσουν με κάποιο τρόπο ώστε να μπορέσουμε να υπερβούμε και να εξελιχθούμε.

Προβλέψεις για τον Πλούτωνα στον Υδροχόο

  • Μια μετακίνηση από μεμονωμένους ηγέτες σε ηγετικές ομάδες
  • Μεγαλύτερη ώθηση για να εκφράσετε την ατομικότητά σας
  • Μετασχηματισμός των δομών εξουσίας από πάνω προς τα κάτω στις επιχειρήσεις και την κυβέρνηση
  • Μεγαλύτερη εστίαση στην οικοδόμηση της κοινότητας
  • Νοοτροπία αγέλης ή «ομαδική σκέψη»
  • Τακτικές ελέγχου του νου μέσω της τεχνολογίας
  • Έκρηξη τεχνολογίας/AI
  • Οι εταιρείες τεχνολογίας αποκτούν περισσότερη δύναμη
  • Έκθεση σκιερών πρακτικών εταιρειών τεχνολογίας
  • Οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας πέφτουν από την εξουσία
  • Τεχνολογία μικροτσίπ
  • Πειραματικές ή επαναστατικές ιδέες/τεχνολογίες
  • Επαναστατικές εξελίξεις στην ιατρική
  • Νέες προσεγγίσεις στην ιατρική χρησιμοποιώντας ήχο, ραδιοκύματα και λέιζερ
  • Ανάπτυξη εναλλακτικών θεραπευτικών πρακτικών
  • Αποκεντρωμένα νομίσματα/Κύρια κρυπτονομίσματα
  • Ένα νέο Διαδίκτυο – Web3
  • Ιδιοκτησία διαδικτυακού περιεχομένου
  • Ισχυρότερη εμφάνιση της ρομποτικής και της τεχνητής νοημοσύνης

ΤΑΝΝΑΖ
ΠΗΓΗ: https://foreverconscious.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου