Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Νέα Σελήνη Μαρτίου στο Κριό

 


Η νέα σελήνη που γίνεται στις 21 Μαρτίου 2023 πάνω στη 00*49 μοίρα του Κριού. Ως βασική της όψη είναι το τετράγωνο με τον Άρη που χαρακτηρίζει την ενέργεια της νέας σελήνης.

Επηρεάζει τις αρχές των ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού και το τέλος του Μεταβλητού Σταυρού, καθώς και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα σε αυτές τις μοίρες.

Η βασική της όψη το τετράγωνο της νέας σελήνης με τον Άρη φέρνει ενέργεια που μπορεί να οδηγήσει σε ανυπομονησία, θυμό, αγανάκτηση και ερεθισμούς.
Δημιουργεί καταστροφικές ενέργειες που φέρνουν επακόλουθα τα οποία πολλές φορές μας βγάζουν εκτός εαυτού. 

Δεν πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί, να αισθανόμαστε ότι είμαστε ανώτεροι από τους άλλους, να έχουμε εχθρικά συναισθήματα και να επιβάλουμε την εξουσία μας.
Πρέπει να αποφύγουμε τις διεκδικήσεις οι οποίες είναι συγκρουσιακές, να αντιδράμε σε κάθε πρόκληση και βέβαια να δημιουργούμε ένα πεδίο που να είναι όσο γίνεται πιο λογικό και όχι να παρασυρόμαστε από την λίμπιντο του Άρη.

Επίσης υπάρχει ένα εξάγωνο της νέας σελήνης με τον Πλούτωνα το οποίο δίνει ευκαιρίες για ώθηση, για αποφασιστικότητα όσο αφορά την επίτευξη των στόχων και μας κάνει να νιώθουμε πιο ευέλικτα όντα.
Πρέπει να εξαλείψουμε τις κακές συνήθειες και να επιδιορθώσουμε οτιδήποτε είναι προκλητικό όσο αφορά στην άρνηση του. Οι σχέσεις εδώ θα πάρουν μία μορφή θεραπείας και όπως ένας ψυχολόγος δημιουργεί τα στάδια της θεραπείας, κάλλιστα μπορούμε και εμείς να προχωρήσουμε στην επούλωση κάποιων τραυμάτων. Έτσι και τώρα μπορούμε να πάρουμε τον έλεγχο της κατάστασης στα χέρια μας εμείς και μέσω αυτής της όψης να γιατρέψουμε και να επουλώσουμε πληγές του παρελθόντος.




Εν κατακλείδι επειδή η νέα σελήνη γίνεται την επόμενη μέρα από την εαρινή ισημερία καταλαβαίνουμε ότι είναι μία ενέργεια η οποία μας μιλά για καινούργια ξεκινήματα τα οποία όμως πρέπει να έχουν μεν παρορμητικό στοιχείο όχι όμως να δώσει συγκρούσεις και θυμό. 
Η εναρμόνιση της νέας σελήνης με τον Πλούτωνα δημιουργεί μεταμόρφωση κάποιων συναισθημάτων αλλά και την αίσθηση του θεραπευτή των πληγών οι οποίες δημιουργούν μία ώθηση για το καλύτερο μετά.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ 
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου