Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Ερμής σύνοδος Δίας 28/03

 Ο Ερμής από το Κριό και ο Δίας από το ίδιο ζώδιο, δημιουργούν σύνοδο που ευνοεί τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα από τις 25/03 έως και τις 30/03.
Επειδή ο Ερμής συμβολίζει όλα τα επικοινωνιακά παιχνίδια και ο Δίας τον μετατρέπει σε καλό " αγωγό επικοινωνιακής ενέργειας ", αυτό από μόνο του δείχνει και το τυχερό μονοπάτι σου. Είναι οι μέρες που πρέπει να ασχοληθείς με τα χαρίσματα που θα σου δώσουν την " καλή νίκη ". Που όμως θα " νικήσουμε "?

Επειδή και οι δύο πλανήτες βρίσκονται στο παρορμητικό και επιθετικό Κριό που έχει σχέση το οτιδήποτε επικοινωνιακό καινούργιο και διαδικτυακό, εκεί θα στρέψεις την προσοχή σου γιατί εκεί υπάρχουν οι λύσεις.
Η ενασχόληση και οι τυχερές λύσεις μπορεί να αποδώσουν καρπούς π.χ. με την διαχείριση ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, μιλώντας για εναλλακτικές απολαβές, μέσω συνεργασιών με τα μέλη της κοινότητας σου, τις ομάδων εργασία σου, μιλώντας για την σεξουαλική σου ζωή και τα ανατρεπτικά σου γούστα στον Αστρολόγο σου, ελέγχοντας τις πεποιθήσεις σου και λαμβάνοντας μέρος σε ομάδες με τα ίδια γούστα.
Βέβαια ο Ερμής επαναφέρει τις σκέψεις στο μέλλον και επανέρχονται για να το ξανακοιτάξουμε  σε ένα άλλο πλαίσιο επίλυσης αυτή την φορά εισερχόμενος στο '' καινούργιο μυαλό '' του καινούργιου κόσμου.
Ο πλανήτης Δίας της αφθονίας συμμετέχει ενεργά σε αυτό το σύγχρονο παιχνίδι και αναλαμβάνει να παίξει το ρόλο του θετικού διαπραγματευτή, στο να ταξινομήσεις τις απόψεις σου στο σύγχρονο μυαλό και στην άλλη μορφή της νοητικής ύπαρξης.
Ευνοεί η όψη τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων και τους αντίστοιχους, ωροσκόπους , πλανήτες και μεσουράνημα στα παραπάνω ζώδια από την 15η έως την 21η μοίρα.


Διδασκάλος
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου