Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Άρης τετράγωνο Ποσειδώνας 15/03

   " Οι Ασυμβίβαστοι μάχονται"!

Ο Άρης, ο Πλανήτης της δράσης, ο ρυθμιστής της επιθετικότητας, του θυμού και της επιβίωσης τετραγωνίζει με τον Ποσειδώνα,  το πλανήτη της υπερβατικής ελευθερίας.
Ο πρώτος από τους Διδύμους και ο δεύτερος από τους Ιχθείς - κυρίαρχος στο βασίλειό του - σε ένα δύσκολο συνδυασμό, δίνουν μάχη " σώμα με σώμα " για το ψέμα, τη ψευδαίσθηση, την αυταπάτη και τη παραπλάνηση.
Ένα 7ήμερο όπου εύκολα μπορούμε να περιπλανηθούμε και το αντίστροφο, αφού όλα καλύπτονται από ένα πέπλο ομίχλης, όπου δύσκολα διακρίνεις το πραγματικό απ' το φανταστικό.
Είναι γνωστό, ότι όπου εμπλέκεται ο πλάνος Ποσειδώνας υπάρχει - πέρα απ' το ρομαντισμό - και ένα κλίμα ασάφειας, αλλά και λάθους που μας οδηγεί σε μη σωστές κατευθύνσεις, χάνοντας τις ισορροπίες μας.
Η όψη μας καλεί να δραπετεύσουμε από τη καθημερινότητα της αναστάτωσης με φυγή σε ένα ταξίδι ερωτικών απολαύσεων, ζώντας μοναδικές ερωτικές εμπειρίες ή αξιοποιώντας τη καλλιτεχνική μας φύση ή ακόμα και μια εσωτερική φυγή μέσα από διαλογισμό, που θα μας φέρει πιο κοντά στον εσωτερικό μας εαυτό.
Είναι καλύτερα να μείνουμε μόνοι προκειμένου να προβληματιστούμε, εκτός κ' αν υπάρχουν άτομα κοντινά μας που μπορούν να μας προστατεύσουν, ησυχάσουν, ηρεμήσουν.
Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς, αρχές του τρίτου δεκαημέρου, πιθανόν να ξανασκεφτούμε τη πορεία της ζωής μας, εφόσον υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αμφισβήτησης.
Καλύτερα θα είναι για όσο κρατήσει η όψη, να μείνουμε μακριά από συμβουλάτορες διότι μπορεί να περιπλανηθούμε.
Πιθανό επίσης είναι, ορισμένοι να πέσουν θύματα σκανδάλου, ίντριγκας, συκοφαντίας, εξαπάτησης ή κουτσομπολιού, μέσα στη διαπροσωπική μας σχέση, επειδή η παθιασμένη επιθυμία του Άρη δεν αντανακλά με την πραγματικότητα.
Η ενεργητικότητά μας θα είναι ιδιαίτερα περιορισμένη, οπότε καλό είναι να ασχοληθούμε με την φροντίδα της υγείας μας προς αποφυγή εμπύρετων καταστάσεων, μολύνσεων ή ατυχημάτων.
Ο Άρης συχνά απεικονίζει το χαρακτηριστικό της σωματικής επιθυμίας, ενώ ο Ποσειδώνας απεικονίζει τη φαντασία στο σεξ, την παρουσία του αλκοόλ και γενικότερα τους εθισμούς.
Στο ζευγάρωμα αυτών των δύο φαίνεται ο Ποσειδώνας να έχει τη μεγαλύτερη δύναμη, οπότε οι τάσεις αυτοκαταστροφής είναι έντονες εξαιτίας των αρνητικών συναισθημάτων και σκέψεων που μας περιβάλλουν.


     " Αυταπάτες και ψευδαισθήσεις
            ξεσκεπάζονται"


Cahya
Ενορατική Αστρολόγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου