Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Ερμής τετράγωνο Πλούτωνας 03/04


Από τις 2 έως τις 5 Απριλίου ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο. Μια δύσκολη όψη για τους Ταύρους / Λέοντες / Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα στις αρχικές μοίρες από την 0η έως την 2η μοίρα.
Αυτό το διάστημα γίνεσαι πιο σκληρός όσο αφορά την επικοινωνία σου και δεν διστάζεις να γίνεις επιθετικός απέναντι στους άλλους κυριολεκτικά και να έχεις τον τελευταίο λόγο.
Οι άλλοι αντίστοιχα επιδιώκουν να έχουν μία εξουσία πάνω σε σένα, να γίνονται επιθετικοί και ανταγωνιστικοί με αποτέλεσμα και εσύ να θυμώνεις και να υπάρξει ένας φαύλος κύκλος.
Θα χάνεις την ψυχραιμία σου για απλά πράγματα με αποτέλεσμα να υπάρξουν συγκρούσεις και να μην μπορείς να διαχειριστείς τα καθημερινά ζητήματα και να μην μπορείς να πάρεις αποφάσεις.
Δεν θα είναι εύκολο να συμφωνείς με τους γύρω σου και μέσα από τις συγκρούσεις θα ακολουθήσει μία ψυχρότητα την οποία για να την αποφύγεις χρειάζεται λεπτοί χειρισμοί και να μην ξεπεράσεις τα εσκαμμένα.
Η όψη αυτή δεν επιζητεί κατάχρηση εξουσίας και δημιουργία βαθιών πληγών γιατί μπορεί αυτές να μην μπορέσουν στην πορεία να επιδιορθωθούν.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου