Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Ερμής στο Ταύρο 03/04 - 11/06

 Με τον Ερμή στον Ταύρο ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για υλικές αξίες, αποκτήματα, οικονομικά, καλλιτεχνικά. Να γίνουμε εμείς manager του εαυτού μας, να ανακαλύψουμε πηγές εισοδημάτων και να επιχειρήσουμε να κατακτήσουμε έστω και επικοινωνιακά ή πρακτικά το οικονομικό όφελος.
Η διαφορά τώρα είναι ότι ο Ερμής θα παραμείνει αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι τις 11/06 μια που θα γίνει ανάδρομος από τις 21/04 έως τις 15/05.

Όλα αυτά θέλουν μία διακριτικότητα, μία προσέγγιση που δεν θα την καλύπτει η αμετακίνητη θέση λόγω Ταύρου και άρνηση της πραγματικότητας των μεταβολών. Είναι εξάλλου η εποχή των φορολογικών δηλώσεων και πρέπει να είμαστε συνεπείς σε υπολογισμούς και μεθόδους εξοικονόμησης χρήματος μέσω της ευελιξίας.
Είναι η εποχή που η οικονομική γνώμη των λογιστών, εφοριακών, ασφαλιστών, συμβολαιογράφων, εκτιμητών και μεσιτών πρέπει να γίνει προάγγελος εξελίξεων. Για όσους ενδιαφέρονται για τα οικονομικά τους είναι η καλύτερη περίοδος προσέγγισης και επιτυχίας.
Αυτή η διέλευση αγγίζει τον Σταθερό Σταυρό ( Ταύρους,  Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Δίνει ευκαιρίες στους Αιγόκερους και Παρθένους και βοηθά τους Καρκίνους και τους Ιχθύς. Βλέπουμε ότι αγγίζει μεγάλο εύρος ζωδίων και ωροσκόπων και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.
Η διέλευση αυτή γίνεται αρκετά βοηθητική καθώς στην πορεία του ο Ερμής στο ζώδιο του Ταύρου κάνει όψεις :

Στην ορθή του φορά ( 03/04 - 21/04 )
03/04 τετράγωνο με τον Πλούτωνα
05/04 εξάγωνο με Κρόνο
08/04 εξάγωνο με τον Άρη

Στην ανάδρομη φορά του ( 21/04 - 15/05 )
24/04 εξάγωνο με τον Άρη
12/05 εξάγωνο με τον Κρόνο


Αναλυτικά για τα ζώδια:

Κριός: Η επικοινωνία περιστρέφεται γύρω από τα οικονομικά σας, είτε για να δημιουργήσετε καινούργια έσοδα, είτε με επικοινωνιακά εργαλεία να προσθέσετε παραπάνω κέρδος. Οι συζητήσεις αφορούν και την διαχείριση των δικών σας οικονομικών και της οικογένεια σας. Οι ειδικοί μπορούν να σας δώσουν νέες ιδέες οικονομικής ανάτασης.

Ταύρος: Η επικοινωνία είναι αυτό το διάστημα αυτοσκοπός. Περιλαμβάνει τα πάντα και κυρίως όσα πρόκειται να σας δώσουν κέρδος. Επειδή τα οικονομικά είναι σημαντικός παράγοντας για εσάς, ενισχύστε τις επαφές, την γνώση και τα εργαλεία επικοινωνιακής προβολής. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση με αυτή τη διέλευση.

Δίδυμος: Ο κυβερνήτης σας Ερμής στο προηγούμενο ζώδιο του Ταύρου. Οι συζητήσεις που θα αναπτερώσουν την ψυχολογία σας και θα διώξουν φόβους είναι το καλύτερο φάρμακο. Η επίσκεψη σε ένα ψυχολόγο, η μάθηση ειδικών ψυχολογικών βοηθημάτων ( π.χ. βιβλία ) μπορούν να βοηθήσουν καλύτερα στην παρούσα κατάσταση. Όσοι ασχολείστε με πνευματικές εργασίες και καλλιτεχνικές δουλειές, πρέπει να τους δώσετε αξιοποίηση με διαφήμιση και προβολή.

Καρκίνος: Ευκαιρία να βρεθείτε με κόσμο, να μιλήσετε μαζί του, να προβάλετε τον εαυτό σας. Οι άλλοι θα σας υποστηρίξουν, θα σας δώσουν ιδέες που θα σας δώσουν κίνητρα να πετύχετε περισσότερη προβολή στα χαρίσματα που κατέχετε. Μπείτε σε ομάδες, συλλόγους, ανθρώπους καταξιωμένους, που θα σας βοηθήσουν και εσάς να δώσετε αισιοδοξία στον εαυτό διώχνοντας την ανασφάλεια.

Λέων: Ο Ερμής στο Μεσουράνημα είναι σημαντικό κομμάτι μια που αγγίζει το ίδιο το πεπρωμένο. Η ανάδειξη κάθε επαγγελματικής σταδιοδρομίας που είναι συνδεδεμένη με την επιτυχία πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα. Δεν είναι εύκολο να χειριστείτε τον Ερμή αν επιμείνετε σε εγωιστικές προβολές και δεν χαμηλώσετε τους τόνους συζητώντας με συνεργάτες και προϊσταμένους.

Παρθένος: Ο κυβέρνησης σας Ερμής μετακινείται σε ένα φιλικό ζώδιο και σας οδηγεί να δείτε διαφορετικά την ζωή μέσα από ένα πρίσμα που περιλαμβάνει την γνώση, αλλά και προορισμούς που σας ανοίγουν κανάλια. Μπορείτε να ταξιδέψετε, να ανοίξετε καινούργιους ορίζοντες, να αποκτήσετε μια περισσότερη εμβάθυνση του κόσμου. Όλα αυτά χρησιμοποιώντας τον κυβερνήτη σας για να έρθετε σε επαφή με τους άλλους και τα πάρετε σπουδαία μαθήματα.

Ζυγός: Η μετακίνηση του Ερμή σας στέλνει στο κόσμο των χρημάτων. Οτιδήποτε αφορά λογαριασμούς, χρέη, δάνεια, διακανονισμούς, λεφτά που σας χρωστούν, πρέπει να μεριμνήσετε να τα θέσετε σε λύση. Όπως ο σκοπός είναι να μιλήσετε με τους ειδικούς, να βρείτε διεξόδους και οι επαφές σας με τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, κτλ να έχουν τα μέγιστα αποτελέσματα για εσάς.

Σκορπιός: Οι επαφές με τους άλλους είναι σημαντικές, μια που οι άλλοι θέλουν να σας εκφράσουν πράγματα που είχαν στο μυαλό τους από καιρό. Είτε αφορά τον ερωτικό σας σύντροφο, είτε ένα συνεργάτη ή συνεταίρο η επικοινωνία πρέπει να είναι μακριά από διαπληκτισμούς και αντιθέσεις, αλλά να είναι προϊόν σύνθεσης απόψεων και καλών επικοινωνιακών χειρισμών.

Τοξότης: Η εργασία και το περιβάλλον που την καλύπτει απαιτεί συζητήσεις για την εξεύρεση των καλύτερων λύσεων. Μπορείτε να καταθέσετε τις ιδέες σας, να αναπτύξετε καινούργια επικοινωνιακά εργαλεία για την επιχείρηση σας και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα σας δώσουν καινούργια πλάνα και συμβουλές.

Αιγόκερως: Ο Ερμής είναι σε θέση ευκαιριών για το δικό σας ζώδιο που ξεκινούν από τα καινούργια επιχειρηματικά σας σχέδια, περνούν μέσα από τις συζητήσεις με τα παιδιά σας και επεκτείνονται μέχρι την αναζήτηση ενός συντρόφου, αφού φύγετε λίγο από την μονοτονία της καθημερινότητας.

Υδροχόος: Οι επαφές με την οικογένειά σας και με συγγενικά πρόσωπα είναι στην ημερήσια διάταξη, καθώς και οι μετακινήσεις για να έρθετε σε επαφή μαζί τους. Οι συζητήσεις πρέπει να έχουν αξία αν ορίσετε εσείς τις κατευθύνσεις και μείνετε προσηλωμένοι στο στόχο. Οι αλλαγές διάθεσης, σκέψεων και λόγων θα δημιουργήσει προβλήματα.

Ιχθύς: Μια διέλευση ευκαιρίας για όσους από εσάς θέλετε να αξιοποιήστε την γνώση και το χάρισμα να ανταλλάσσετε απόψεις με τους άλλους. Κάντε μικρά ταξίδια που θα σας δώσουν άλλο αέρα, μάθετε για την καινούργια τεχνολογική εξέλιξη και εφαρμόστε νέους τρόπους προσέγγισης των άλλων, για επαγγελματικούς και οικονομικούς σκοπούς.

               

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου