Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Άρης τρίγωνο Κρόνος 30/03

 


Από τις 25 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου κάνει το πρώτο τρίγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο των Ιχθύων.

Μία όψη που ευνοεί τα ζώδια του Νερού και της Γης που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου και έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και πλανήτες από την 0η έως την 5η μοίρα.
Η όψη αυτή έχει μία μεγάλη δυναμική και ενέργεια στο να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει και κρατώντας μία στάση υπομονής και επιμονής να μπορείς να εργαστείς πάνω σε καινούργια δεδομένα ανάπτυξης σε όλους τους τομείς και στις αξίες σου.
Αυτό το διάστημα κινητοποίησε σημαντικά κυρίως σε επαγγελματικά και οικονομικά συστήματα ώστε να κερδίσεις στις μάχες και να βρεθείς στο τέλος εσύ ο νικητής. Πρέπει να αποκτήσεις μέγιστο θάρρος, ηγετικό ρόλο και να δώσεις έμφαση σε τομείς που χαρακτηρίζονται από υπόσταση που κυρίως αφορούν την ύλη.
Όλο αυτό σε βάζει μέσα σε νέα καλούπια για το μέλλον τα οποία εμπεριέχουν στέρεες βάσεις και με πρακτική εφαρμογή και επιμονή στο στόχο να μπορέσεις να κατακτήσεις αυτό που πραγματικά εσύ επιζητείς,
Η εξουσία είναι δεδομένη αρκεί να τη θελήσεις.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου