Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Πανσέληνος στην Παρθένο. Παροχές και επικίνδυνες καταστάσεις

 


Η πανσέληνος του μηνός Μαρτίου έχει μία θετική όψη το τρίγωνο που κάνει με τον Ουρανό, ενώ δημιουργεί μία χιαστί όψη με την Αφροδίτη και ένα ταυ - τετράγωνο με τον Άρη. Γίνεται στην
16*40 μοίρα της Παρθένου οπότε επηρεάζει το μεταβλητό σταυρό του δεύτερου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 13η έως την 19η μοίρα.

Ας δούμε αναλυτικά τις όψεις:

Το τρίγωνο της Πανσελήνου με τον Ουρανό μειώνει τις αναστολές, μας επιτρέπει να εκφραζόμαστε πιο καθαρά και να βγάζουμε τον εσωτερικό εαυτό μας χωρίς περιορισμούς, με μία δόση ελευθερίας και ανεξαρτησίας.
Έχουμε αυξημένη διαίσθηση και αυτογνωσία που μας επιτρέπει να ενεργούμε αυτόνομα, να έχουμε ένα εσωτερικό επαναστατικό πιστεύω και ανοιχτό μυαλό στο να κυνηγούμε νέες ευκαιρίες και να επωφεληθούμε από μεταβαλλόμενες συνθήκες.
Είναι καλή στιγμή για να αυξήσουμε τις προσπάθειές μας, να δώσουμε ένα άλλο τόνο στη ζωή μας που θα αφορά και την υγεία μας και την εργασία αλλά και την καθημερινότητα. Είναι η στιγμή που μπορούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό σε ζητήματα εργασίας, να εξερευνήσουμε τη δυνατότητα για να έχουμε μεγαλύτερη κέρδη ή την έλευση μιας καινούργιας εργασίας.
Επίσης χρειάζεται ένα τσεκ-απ ώστε να δούμε το επίπεδο που βρίσκεται η υγεία μας αυτή τη στιγμή. Πρέπει να προηγείται η ξεκούραση, το λιγότερο άγχος και η σωστή διατροφή, ώστε να μην έχουμε εκκίνηση ψυχοσωματικών παθήσεων με αποτέλεσμα να επηρεάζονται όλα τα όργανα του σώματος.

Η χιαστή όψη της Αφροδίτης με την Πανσέληνο μας δημιουργεί την ανάγκη για αγάπη και στοργή αλλά αυτό γίνεται μέσω μιας έντασης και μιας ανισορροπίας που περιλαμβάνει μία συναισθηματική διαχείριση κάποιων πραγμάτων που εμπεριέχουν και αρνητική μορφή.
Δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι με το βαθμό της αγάπης που λαμβάνουμε αυτή τη στιγμή και θα έχουμε διαφωνίες όσο αφορά τις σχέσεις ανάλογα με το πόσο σοβαρά ζητήματα εμπλέκονται.
Θα δυσκολευτούμε να κάνουμε αυτό το διάστημα μία σχέση που να ικανοποιεί τις συναισθηματικές μας ανάγκες, αλλά από την άλλη πρέπει να είμαστε δεκτικοί στο να αλλάξουμε κάποια πιστεύω και πεποιθήσεις και να κάνουμε μία αυτοκριτική στο πόσο εμείς ορίζουμε αυτή τη στιγμή την λέξη σχέσεις και στο αν είμαστε προετοιμασμένοι για να κάνουμε μία τομή στα πιστεύω μας.

Η όψη τ- τετραγώνου της Πανσελήνου με τον Άρη δημιουργεί μία αυξημένη ένταση και μία εσωτερική λειτουργία του οργανισμού που είναι επιρρεπής αυτή τη στιγμή σε ιώσεις και σε ζητήματα που σχετίζονται με τον Άρη.
Χρειάζεται να υπάρχει υπομονή, να μην έχουμε αυξημένη δόσεις εσωστρέφειας και παθητικής στάσης, όπως επίσης να μην προβάλουμε ένα εαυτό που εμπεριέχει νευρικότητα πείσμα και παρόρμηση.
Χρειάζεται να είμαστε σε μία νευρική ισορροπία, να μην έχουμε διακυμάνσεις όσο αφορά τα θέλω μας, και η σκέψη μας να είναι όσο γίνεται πιο μεταβλητή που να περιέχει όλες τις εξισώσεις μέσω της θετικής απόδοσης.


Όσο αφορά το χάρτη για την Ελλάδα επηρεάζει καθαρά το πρωθυπουργό μια που υπάρχει το τετράγωνο Ήλιου / Άρη με αποτέλεσμα να έχει μία αυξημένη νευρικότητα μια που αυτό που είχε σχεδιάσει ο σχεδιασμός του έχει μεταβληθεί λόγω των γεγονότων στα Τέμπη.
Οπότε πρέπει να σκεφτεί όσο γίνεται πιο λογικά, να μεταβάλλει τις απόψεις του, να έχει μία δομή στο να εξερευνήσει τα λάθη και να πάρει τις δύσκολες αποφάσεις για την εξερεύνηση αλλά και την αντιμετώπιση των παθογενειών του συστήματος.
Αυτό πρέπει να το κάνει θέλοντας και μη, γιατί βρισκόμαστε λίγο πριν τις εκλογές που ούτως ή άλλως η δυσαρέσκεια του κόσμου θα είναι δεδομένη κυρίως τις πρώτες εκλογές.
Θα ψηφίσει με ένα τρόπο τιμωρητικό ενώ η αυτοδυναμία φαίνεται να απομακρύνεται. Και όλα εξαρτώνται κατά πόσον ο πρωθυπουργός θα μπορέσει να βάλει τάξη μέσα στην αταξία. Από την άλλη μεριά το τετράγωνο Σελήνης / Άρη δείχνει μία επιθετική τάση του κόσμου, μία νευρικότητα και μία αντίδραση στα γεγονότα των τελευταίων ημερών το οποίο θα προέλθει και μέσα από επικοινωνιακά κανάλια αλλά και μέσα από αντιδράσεις.
Κομβικό σημείο είναι πως θα εκδηλωθεί στην κατάσταση η νεολαία, που θα το φτάσει, αν υπάρχουν καταλήψεις ή άλλες αντιδράσεις που θα φέρουν την κυβέρνηση επί των ευθυνών της.
Ζητήματα με τις μετακινήσεις θα μας απασχολήσουν καθώς θα υπάρχουν απεργίες αλλά και κάποιες αλλαγές όσο αφορά τα δρομολόγια των τρένων.
Θετικό της υπόθεσης είναι ότι υπάρχει το τρίγωνο Σελήνης / Ουρανού. Ο Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο και στο 10ο οίκο οπότε η κυβέρνηση έχει μία διαφυγή εν μέρει και αυτό είναι έξτρα παροχές που θα ανακοινωθούν και αφορούν κυρίως το κατώτατο μισθό.
Εκεί θα γίνει μία αρκετή μεγάλη αύξηση, όπως επίσης στην πορεία όταν πέσει κάτω από το 10% η ανεργία θα υπάρξει η ολική επαναφορά των τριετιών, με αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου η αύξηση των μισθών να φτάσει 30%.
Αυτό όμως αφορά την επόμενη κυβέρνηση και τη διαχείριση  στο μετά.

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου