Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Σύζευξη Δία Χείρωνα 9-15 Μαρτίου 2023


Ο Μάρτιος είναι ένας από τους πιο δυνατούς μήνες του 2023 λόγω όλων των σπάνιων και θεαματικών κοσμικών ευθυγραμμίσεων που πρόκειται να εκτυλιχθούν. 
Ο Μάρτιος ανοίγει επίσης το δρόμο για τη σεζόν Eclipse, η οποία ξεκινά τον Απρίλιο.

Όλη αυτή η συλλογική κοσμική ενέργεια φέρνει μεταμόρφωση, αλλαγή και εξέλιξη που μας χτυπά σε επίπεδο ψυχής. Είναι μια μεγάλη στιγμή εκκαθάρισης όπου απελευθερώνουμε το παλιό και καλωσορίζουμε το νέο.
Μέσα από όλους αυτούς τους νέους κύκλους που ξεδιπλώνονται, ο Μάρτιος προσφέρει επίσης μια ισχυρή πύλη θεραπείας, χάρη στην ευθυγράμμιση του Δία και του Χείρωνα στον Κριό.

Δίας + Χείρωνας: Μια ισχυρή πύλη θεραπείας
Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης και της αφθονίας και ο Χείρωνας είναι ένας αστεροειδής γνωστός ως ο τραυματισμένος θεραπευτής. Καθώς συναντιούνται για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια από τις 9 έως τις 15 Μαρτίου 2023, θα ξεκλειδωθεί μια ισχυρή πύλη, η οποία θα βοηθήσει στην παροχή ισχυρής θεραπευτικής ενέργειας στις βαθύτερες γωνίες του μυαλού, του σώματος και της ψυχής μας.
Αυτή η ισχυρή θεραπεία θα μας μεταφέρει στον πυρήνα μας, στέλνοντας ένα φαινόμενο κυματισμού σε ολόκληρη την ύπαρξή μας. Αυτή η ισχυρή στιγμή επούλωσης θα ξεπλύνει τις σκληρές άκρες των πληγών που ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα αναρρώναμε.
Αυτοί οι πόνοι, εκείνα τα πράγματα από τα οποία πιστεύαμε ότι δεν θα θεραπεύσαμε ποτέ ή θα ξεχάσουμε, θα μαλακώσουν, θα λιώσουν, θα πέσουν για να αντικατασταθούν με ολότητα, βαθύτερη κατανόηση, συμπόνια και δύναμη.
Αυτά τα σημάδια και οι πληγές της μάχης θα αποκτήσουν νέα ζωή, οδηγώντας μας σε μέρη που δεν θα ονειρευόμασταν να ταξιδέψουμε πριν. Αυτές οι ουλές και οι πληγές της μάχης θα απελευθερώσουν τη δική τους δύναμη, βοηθώντας μας να συνειδητοποιήσουμε την πληρότητα των δυνατοτήτων μας.
Να περιμένετε θαυματουργές θεραπείες. Περιμένετε την ομορφιά να αναδυθεί από τις πιο σκοτεινές γωνιές. να περιμένεις έστω και ένα μικρό κομμάτι ελπίδας να ανθίσει από τη χειρότερη απόγνωση.
Καθώς ο Δίας και ο Χείρωνας συναντιούνται μόνο μία φορά κάθε 12 χρόνια, αυτή η ενέργεια είναι κάτι στο οποίο αξίζει να ανοίξετε τον εαυτό σας.
Μείνετε ανοιχτοί για να λάβετε τα θεραπευτικά δώρα που προσφέρονται. Ανοίξτε την καρδιά και το μυαλό σας και μάθετε ότι υπάρχει ομορφιά που μπορεί να βρεθεί ακόμα και στις πιο σκοτεινές γωνιές της τραγωδίας. Ακόμη και μέσα από τους εφιάλτες που έχετε επιζήσει, θα βρείτε ένα μονοπάτι όπου η καλοσύνη είναι δυνατή.

Ο Δίας και ο Χείρωνας στον Κριό
Ο Δίας και ο Χείρωνας που ενώνονται στο φλογερό ζώδιο του Κριού, μας καθοδηγεί να εκτιμήσουμε ότι οι πληγές είναι μέρος της ζωής και ίσως ακόμη και μέρος του πεπρωμένου μας.
Η ενέργεια του Κριού είναι φλογερή, ανεξάρτητη, θαρραλέα, επιχειρηματική και τολμηρή. Είναι φυσικό αυτό το περιπετειώδες πνεύμα να συναντήσει πληγές, λάθη και κακουχίες. Για μια καλή ζωή, έρχεται με την επικράτεια.
Δεν μπορούμε να νιώσουμε θλίψη αν δεν έχουμε νιώσει αγάπη. Δεν μπορούμε να νιώθουμε λυπημένοι αν δεν ξέρουμε πώς είναι η αληθινή χαρά. Δεν μπορούμε να πετύχουμε αν δεν κάνουμε λάθη.
Ο Χείρωνας μας υπενθυμίζει ότι μέσα από τις πληγές μας μαθαίνουμε, μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε και μπαίνουμε σε μια πληρέστερη εκδοχή του εαυτού μας.
Κάποιες πληγές μπορεί να μας εξασθενούν, αλλά με τον καιρό, αυτές οι πληγές είναι που τείνουν να μας κάνουν ξανά ολόκληρους. Ίσως όχι με τον τρόπο που ήμασταν πριν, αλλά με έναν πιο αφυπνισμένο τρόπο. Ίσως με τρόπο που μας κάνει περισσότερο αυτούς που πρέπει να είμαστε.
Ο Δίας έχει το χάρισμα να επεκτείνεται ό,τι αγγίζει. Είναι γνωστός ως ο πλανήτης της αφθονίας γιατί η παρουσία του μπορεί να μεγεθύνει πράγματα που χρειάζονται την προσοχή μας. Ο Δίας μας κάνει να εστιάσουμε στην ευρύτερη εικόνα, αντί να μείνουμε στο μικρό και στο ανούσιο.
Καθώς ο Δίας ταξιδεύει στο Κριό, μεγεθύνει μερικά από τα όνειρα και τις επιθυμίες μας, μεγεθύνει εκεί που χρειαζόμαστε περισσότερο θάρρος και μεγεθύνει τον σκοπό της ψυχής μας.
Καθώς ο Δίας και ο Χείρωνας ενώνονται σε αυτό το ζώδιο της φωτιάς, μπορεί να νιώθουμε εκτεθειμένοι. Μπορεί να νιώσουμε πληγές να ανεβαίνουν στην επιφάνεια για να τις παρατηρήσουν, να τις ακούσουν ή να τις παραδώσουν. Αυτή η θεραπευτική πύλη είναι ισχυρή και μπορεί να απαιτεί λίγη δουλειά από την πλευρά μας για να καθίσουμε, να είμαστε και να αποκαλύψουμε.

Εργασία με την Πύλη Θεραπείας του Δία και του Χείρωνα
Ο Χείρωνας τείνει να προκαλεί πληγές που αποτελούν μέρος του πεπρωμένου και της πορείας της ζωής μας. Οι πληγές που φέρνει ο Chiron συχνά δεν είναι δικό μας λάθος ή κάτι που θα μπορούσαμε να είχαμε αποτρέψει.
Ίσως γνωρίζοντας αυτό θα βοηθήσει να αφαιρέσουμε μέρος της ενοχής, της ντροπής και της ευθύνης γύρω από τυχόν επώδυνες πληγές που μπορεί να κουβαλάμε.
Ο Δίας μας βοηθά να επικεντρωθούμε στην ασημένια επένδυση. Μας βοηθά να δούμε το φως στο τέλος του τούνελ και πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τη θέση που βρισκόμαστε. Ο Δίας δίνει στα πράγματα μια θετική στροφή, οπότε μείνετε ανοιχτοί σε αυτό εάν αντιμετωπίζετε κάτι δύσκολο. Όμως, η αναγνώριση του σκοταδιού μπορεί να μας βοηθήσει να θέσουμε την ερώτηση – Τι ακολουθεί; Και ίσως όταν φανταζόμαστε το επόμενο, μπορούμε να το γεμίσουμε με λίγη ελπίδα, λίγο γέλιο και λίγη αγάπη.
Ίσως μπορούμε να χαιρετίσουμε την ιδέα ότι παρόλο που είμαστε τραυματισμένοι και μελανιασμένοι, μας αξίζει να ζήσουμε μια όμορφη ζωή. Μπορούμε ακόμα να συνεχίσουμε και να βρούμε ευτυχία, ελπίδα και νόημα στη ζωή μας.
Ο Δίας και ο Χείρωνας που συναντιούνται στον Κριό είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να καλωσορίσουμε τη θεραπεία σε όλους τους τομείς της ζωής μας που έχουν ανάγκη και να θυμηθούμε ότι οι πληγές μας, όσο οδυνηρές κι αν είναι, μπορούν να είναι καταλύτες για μια αφυπνισμένη ζωή.


ΤΑΝΑΖ
ΠΗΓΗ: https://foreverconscious.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου