Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος 25/04

 Ένα μπλοκάρισμα όσο αφορά τις σχέσεις δημιουργεί η όψη του Κρόνου που κάνει τετράγωνο με την Αφροδίτη.
Ένας σκληρός Καρμικός πλανήτης όπως ο Κρόνος δημιουργεί έλλειψη της έκφρασης και της δημιουργίας συναισθημάτων απέναντι στους άλλους.

Μπορεί να θέλουμε να πούμε " Σε Αγαπώ ", αλλά αυτό το χρονικό διάστημα δεν είναι δυνατόν, γιατί ο Κρόνος εκτός από τον περιορισμό, δίνει και μία ανασκόπηση όσο αφορά αν αυτή η λέξη αξίζει αυτή τη στιγμή να ειπωθεί.
Σίγουρα δημιουργεί και πληγές, καθώς περιμένεις από τον άλλον να σου εκφράσει συναισθήματα αγάπης και τρυφερότητας, που δεν έχουν όμως καμία σχέση με αυτές τις λέξεις, που έρχονταν στο λεξιλόγιο του τις προηγούμενες φορές.
Εκεί που περίμενες μία βοήθεια από το γυναικείο φύλο, τώρα γίνεται πιο απαιτητικό, καθώς επηρεάζει τα πράγματα που είναι έξω από τα όρια σου.
Τα οικονομικά μπλοκάρονται, καθώς επίσης και οι συνεργασίες που πρέπει να ξεκινήσουν, που λόγω της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Ταύρο και έχουν σχέση με την εργασία σου και την ποιότητα των εντός σχέσεων σου.
Βοηθητική είναι σε γυναίκες που έχουν σχέση με ώριμους άντρες και αυτές οι σχέσεις καρμικότητας ζητούν να περάσουν την " εξέταση του Κρόνου " αν υπάρξει συνέχεια. Συνήθως αυτό γίνεται με υποχωρήσεις και με περισσότερη προσπάθεια κυρίως των αντρών, που έχουν εισέλθει σε προχωρημένη ηλικία και δεν έχουν άλλα περιθώρια.
Η όψη αυτή γίνεται από τις 22/04 έως και τις 26/04, επηρεάζοντας κυρίως τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δεύτερου δεκαημέρου, ζώδια και ωροσκόπους. Οι " ευαίσθητες μοίρες " επιρροής είναι από την 9η έως και την 14η των παραπάνω ζωδίων και όσοι έχουν πλανήτες και ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια.

Ίσως η μοναξιά να είναι το προσωρινό φάρμακο...


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου